burdayımxpreiaZ canım banlanmıştın ne oldu kalktı mı yasagın acaba ? bilen var mı kızlar ?
bana bi igne yapmisti vajinaya yakin bi yerden kas gevsetici agri kesici gibi dedi ondan belki de agrim olmadianestezisiz olacak ama hep ağrısız oldu yazıyo sitesinde ne bileyim ya korkuyorum kapalı çıkmaz inşallah
bana da 5. gün embriyosu transfer edilmisti doktor embriyolar 3 gun sonra rahme yapışır dedi. yani yaklaşık dpo 8 filan oluyor @sumbulkokusuBen şöyle anlatayım daha açıklayıcı olur tüp bebek yaptırdım ayın 7 sinde yumurtalar toplandi o gün normalde çatlama günüydü ve 10una dollendi ve transfer edildi çatlama günü ile 4 gün oldu bana bir liste verildi ve listede transfer günü hariç 5.gün implantasyon başlar yazıyordu toplamda 9 oluyor yani.
bi arkadasim korkutmustu beni feci kanamam oldu filan diye. benim 1 pedi doldurmadi bileped veriyor echomar zaten, ama benim kanamam dahi olmadı hiç
bi arkadasim korkutmustu beni feci kanamam oldu filan diye. benim 1 pedi doldurmadi bile
0.1 derece mi 1 derece mi canım? 0.1 mümkün olabilir ama 1 derece kadar oynaması normal gelmedi banaKizlar size bir soru. sizce termometrenin cok soğuk bir ortamda olmasi ve uyaninca atesi orda ölçmek sonucu etkiler mi? ben bi süredir annemdeyim ates olctugumu fark etmesinler diye banyoya sakladim banyo acaip soguk buuuuzzz gibi. sabah uyanip hemen lavaboya gidio gibi yapip orda ölcüyorum :) sanki sıcak odada ölçmemle orda ölçmem 1 derece fark ettiriyo gibi geldi emin olamadimVeson
0.1 demek istedim :)))0.1 derece mi 1 derece mi canım? 0.1 mümkün olabilir ama 1 derece kadar oynaması normal gelmedi bana
evet ya yine dibi gördük yarın sabah iğnemi olucam inşallah bakalım hayırlısı artıkelmol ateş yerlerde kontrolün vardı dün yanlış hatırlamıyorsam yumurtalar da büyümüş inşallah bebiş olurlar
ztn normalde yataktan çıkmadan ölçmüyomuyuz bence ateşi oynatıyodurKizlar size bir soru. sizce termometrenin cok soğuk bir ortamda olmasi ve uyaninca atesi orda ölçmek sonucu etkiler mi? ben bi süredir annemdeyim ates olctugumu fark etmesinler diye banyoya sakladim banyo acaip soguk buuuuzzz gibi. sabah uyanip hemen lavaboya gidio gibi yapip orda ölcüyorum :) sanki sıcak odada ölçmemle orda ölçmem 1 derece fark ettiriyo gibi geldi emin olamadimVeson
bence almanın bir zararı yok. ama faydası var mı ondan emin değilim. bir iki kere sormuştum kadın doğumcuya biri para tuzağı dedi öbürü de sen bilirsin dedi. çok etkin olduğunu düşünmediğimden bayadır almıyorum ben ucuz bişey de değil pcos ta 2 sabah 2 akşam için deniyor 10 günde bir kutu bitiyorkızlarrr bana da bi cvp verin inofolic alsam mıı ama h insülin direncim pkom fln olduğunu bilmiyorum ailede şekeri olan flnda yok
yataktan kalkma olayı da var artı çok aşırı soğuk bir yerse bence etkiler diyorum. yastığının kılıfına koysan dereceyi? ben anemgile gittiğimde öyle yapıyorum0.1 demek istedim :)))
canım bugun dr gittim ben inofolic yumurtalarını geliştirmeye yardımcı oldu dedi :)kızlarrr bana da bi cvp verin inofolic alsam mıı ama h insülin direncim pkom fln olduğunu bilmiyorum ailede şekeri olan flnda yok
Ben şöyle anlatayım daha açıklayıcı olur tüp bebek yaptırdım ayın 7 sinde yumurtalar toplandi o gün normalde çatlama günüydü ve 10una dollendi ve transfer edildi çatlama günü ile 4 gün oldu bana bir liste verildi ve listede transfer günü hariç 5.gün implantasyon başlar yazıyordu toplamda 9 oluyor yani.
Şimdi tüp bebekte rahme konulduğu gün belli olunca yerleşmesi de aşağı yukarı o günlere denk geliyor.ama doğal yolla gebelik olunca embriyonun rahme yolculuğu kişiden kişiye değişebilir.ff e göre Yerleşme dpo5-12 Arasında oluyor. Ama dpo15 de Yerleşme Düşüşü yaşayan bir arkadaş da olmuştu burdan @sumbulkokusubana da 5. gün embriyosu transfer edilmisti doktor embriyolar 3 gun sonra rahme yapışır dedi. yani yaklaşık dpo 8 filan oluyor @sumbulkokusu
Yok cnm hiç ağrım olmadı işlem esnasında. Bazıları diyor kanallar açıksa HIZLA verilen ilaç yumurtalıkta ağrıya neden oluyor.ağrı Eşiği de önemli Öldüm diyen de var hiçbirşey hissetmeyen de.ya galiba şu sıvı verilen cihazın inceliği kalınlığı ile alakalı ağrı ve kanama olması.Veson un hsgsinde dikkatimi çekti içeriye sokulan cihazın ucu baya kalın, benimki çok ince bir çubuk filmde görünen. veson sende ağrı olmuş muydu? sanırım o yüzden kimi çok ağrıdı bayılmak üzere idim vs diye anlatıyor kimi de hiçbirşey hissetmedim diye. ama Neslihaann echomarda çekilecek diye hatırlıyorum ben de orda çekildim ya acı , kanama yoktu hiç
Etki ediyordur mutlaka ama derecenin orda olması değil de senin soğuğa gitmen etkiliyor olabilir.vücut ısın Düşüyor olabilir.gece yatmadan yastığın altına koy yine de mi fark ediyorlar aynı oda da mı kalıyorsunKizlar size bir soru. sizce termometrenin cok soğuk bir ortamda olmasi ve uyaninca atesi orda ölçmek sonucu etkiler mi? ben bi süredir annemdeyim ates olctugumu fark etmesinler diye banyoya sakladim banyo acaip soguk buuuuzzz gibi. sabah uyanip hemen lavaboya gidio gibi yapip orda ölcüyorum :) sanki sıcak odada ölçmemle orda ölçmem 1 derece fark ettiriyo gibi geldi emin olamadimVeson
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?