Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson canim yok yaa kirmizi kanamam var :)belimde agriyo bi sey var da ne var anlamadim. Hormonlarim kafayi yedi.. kanama olurlen ovu olur mu?? Sacpa sapan gogsumde kaşınıyor[/QUOTE]
Bilemedim cnm ama belli de olmaz.kanamalar zaten artık adet kanaması mı??? Orası da Meçhul!yarın Ateş'den anlarız Elcanki

Kızlar hcg 5. 48 çıkmış yok demi olsaydı daha yüksek çıkardı
Progesteron da 2 gün sonra cikacakmis Ankaraya gidecekmis

Kızlar hcg 5. 48 çıkmış yok demi olsaydı daha yüksek çıkardı
Progesteron da 2 gün sonra cikacakmis Ankaraya gidecekmis
Canım henüz çok erken ama 5 üstü pozitif demek! 2 gün sonra tekrar baktır inşallah yükselme de olur çatlama iğnesi falan yaptırmadın değil mi?

tsefem28 şimdi gördüm hcg yapılmış . onun etkisi olabilir. 2 gün sonra tekrar ölçtürürsen iğnenin etkisi mi gebelik mi belli olur

evet canım klomen verdi takibe devam ara vermek istemiyorum yeterince vakit kaybettik ztn toz olanından mı kulandın inofolic combi diye hapı var ondan mı sende pko ya da insülin direnci varmıydı doktormu tavsiye etmişti inofolici

kızlar babamın kemik sonucu temiz çıkmış ama nolur nolmaz bi ay sonra bida bakalım diip ciğere sevketmişler yarın ciğeri için gidicek doktora bakalım ne dicekler
çok sevindim canım kemiğin temiz çıkmasına.. inşallah ciğerdeki de gerilemiştir.. Allah şifa versin inşallah

elmol canım senin gebelik olduğu ay ve diğer ay kaç çıkmıştı ignemi geçen hafta pazartesi sabah oldum bugün beta 5.48 çıktı

LeYLa_21 inşallah guzel haberlerle donersin
kızlarrr bana da bi cvp verin inofolic alsam mıı ama h insülin direncim pkom fln olduğunu bilmiyorum ailede şekeri olan flnda yok
Canım bana tüp dru vermişti insulin pko yok çikolata kistim var sadece yumurta kalitesini artırmak için demişti günde 1 tane toz şase içiyordum
Baban için gecmiş olsun cnm Allah şifa versin

İnşallah canım ama moralim çok bozuldu benim

elmol canım senin gebelik olduğu ay ve diğer ay kaç çıkmıştı ignemi geçen hafta pazartesi sabah oldum bugün beta 5.48 çıktı
canım hamile olduğum ay progesteron 17,8 beta 9,91 çıktı geçen ay progesteron 11,3 beta 3,72 çıktı dpo 7 de yaptırdığım tahlillerde

Dpo 7 mi iğneden sonra kaçıncı gündü peki
Sence dusukmu benim tahlil

Amin canım sağolasın kuzum

Dpo 7 mi iğneden sonra kaçıncı gündü peki
Sence dusukmu benim tahlil
iğneden sonra da 8. gün oluyordu canım tabloya göre dpo7 olunca verdim tahlilleri bence tam ortası herşey olabilir benim tahlillerimle kıyaslarsan tabi ama herkesin de değişir canım vucuttan atma süresi evde takip ediyorum ben koyulaşma mı olacak silinecek mi diye sabırsızlıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…