Amin gülüm inşallah.. Duanızı eksik etmeyin tatlı annişler...LeYLa_21 canım hakkında hayırlısı olsun rabbim tez zamanda güzel haberler versin inşallah
Canım henüz çok erken ama 5 üstü pozitif demek! 2 gün sonra tekrar baktır inşallah yükselme de olurKızlar hcg 5. 48 çıkmış yok demi olsaydı daha yüksek çıkardı
Progesteron da 2 gün sonra cikacakmis Ankaraya gidecekmis
evet canım klomen verdi takibe devam ara vermek istemiyorum yeterince vakit kaybettik ztn toz olanından mı kulandın inofolic combi diye hapı var ondan mı sende pko ya da insülin direnci varmıydı doktormu tavsiye etmişti inofolicicanım bugun dr gittim ben inofolic yumurtalarını geliştirmeye yardımcı oldu dedi :)
bugunden itibaren bırakıp folik asite geçtim..demekki ovu döneminde işe yarıyor ben sabah 1 kullandım bu tedavide canım.istersen al bizararı olcağını düşünmüyorum..takip yaptıracakmısın yine canım
çok sevindim canım kemiğin temiz çıkmasına.. inşallah ciğerdeki de gerilemiştir.. Allah şifa versin inşallahkızlar babamın kemik sonucu temiz çıkmış ama nolur nolmaz bi ay sonra bida bakalım diip ciğere sevketmişler yarın ciğeri için gidicek doktora bakalım ne dicekler
Canim iğnenin 8. GunundeyimCanım henüz çok erken ama 5 üstü pozitif demek! 2 gün sonra tekrar baktır inşallah yükselme de olurçatlama iğnesi falan yaptırmadın değil mi?
Canım bana tüp dru vermişti insulin pko yok çikolata kistim var sadece yumurta kalitesini artırmak için demişti günde 1 tane toz şase içiyordumkızlarrr bana da bi cvp verin inofolic alsam mıı ama h insülin direncim pkom fln olduğunu bilmiyorum ailede şekeri olan flnda yok
benim çatlatma iğnesi kullandığım aya baktım dpo8 de kan vermişim 0 çıkmış canım. ama kişiden kişiye değişir belki birşey diyemedim değer düşük olunca. yeni yerleşen bir gebelik de olabilir iğne etkisi de. inşallah gebeliktirCanim iğnenin 8. Gunundeyim
İnşallah canım ama moralim çok bozuldu benimbenim çatlatma iğnesi kullandığım aya baktım dpo8 de kan vermişim 0 çıkmış canım. ama kişiden kişiye değişir belki birşey diyemedim değer düşük olunca. yeni yerleşen bir gebelik de olabilir iğne etkisi de. inşallah gebeliktir
canım hamile olduğum ay progesteron 17,8 beta 9,91 çıktı geçen ay progesteron 11,3 beta 3,72 çıktı dpo 7 de yaptırdığım tahlillerdeelmol canım senin gebelik olduğu ay ve diğer ay kaç çıkmıştı ignemi geçen hafta pazartesi sabah oldum bugün beta 5.48 çıktı
Amin canım sağolasın kuzumLeYLa_21 inşallah guzel haberlerle donersin
Canım bana tüp dru vermişti insulin pko yok çikolata kistim var sadece yumurta kalitesini artırmak için demişti günde 1 tane toz şase içiyordum
Baban için gecmiş olsun cnm Allah şifa versin
iğneden sonra da 8. gün oluyordu canım tabloya göre dpo7 olunca verdim tahlilleri bence tam ortası herşey olabilir benim tahlillerimle kıyaslarsan tabi ama herkesin de değişir canım vucuttan atma süresi evde takip ediyorum ben koyulaşma mı olacak silinecek mi diye sabırsızlıktanDpo 7 mi iğneden sonra kaçıncı gündü peki
Sence dusukmu benim tahlil
Çok sevindim cnm inşallah herşey yolunda giderkızlar babamın kemik sonucu temiz çıkmış ama nolur nolmaz bi ay sonra bida bakalım diip ciğere sevketmişler yarın ciğeri için gidicek doktora bakalım ne dicekler
Cnm inşallah yeni yerleşen bir bebek vardır.kat kat artsın inşallah değerin Elmol Ün 10 çıkmıştı sanırım ama o ay iki tane çatlatma iğnesi vuruldu diye Hatırlıyorumİnşallah canım ama moralim çok bozuldu benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?