Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm inşallah yeni yerleşen bir bebek vardır.kat kat artsın inşallah değerin Elmol Ün 10 çıkmıştı sanırım ama o ay iki tane çatlatma iğnesi vuruldu diye Hatırlıyorum elmol
Nerdeyse yarısı benimki bilmiyorum ama pek umudum yok benim

kızlar bide bişey dicem benim mesela büyük olan folikül 21,3 x 16,5 du doktorum onun ortalamasını alıyo 18,5 bu şekilde mi ölçülüyor folikül daha önce hep tek çizgi çizerdi kafama takıldı

kızlar bide bişey dicem benim mesela büyük olan folikül 21,3 x 16,5 du doktorum onun ortalamasını alıyo 18,5 bu şekilde mi ölçülüyor folikül daha önce hep tek çizgi çizerdi kafama takıldı
Cnm belki şeydir o şimdi bu yuvarlak ya farklı açılarda Ölçüm Alıp ortalamasını almış olabilir

Cnm belki şeydir o şimdi bu yuvarlak ya farklı açılarda Ölçüm Alıp ortalamasını almış olabilir
elips duruyodu ölçü alırken ama oynattıkça yuvarlak yuvarlak görünüyodu 3 tane olduğu için sıkıştılar mı nedir diğerleri biraz daha küçüktü ama kaçtı bilmiyorum geriden geliyolar dedi

Kaclik ki senin iğneler benim 250 lık ovitrelle
benim choriomon 5000 iki tane canım doktorun dediği iki tane ovitrelle ye denk geliyor o pahalı diye ben diğerini alıyorum doktoruma da dedim o da artık biliyor bu ilacı hepsi aynı işi görüyor dedi niye bu kadar pahalı falan da dedi

anladım canım genel gecer bılgı 7 gun ya ben o yuzden dedım tabiiki doğrusu ne bılmıyorum

Ben ne hayallerle gittin bir bilsen şöyle bi 15 ,20 çıkar diyodum
inşallah da daha da kat kat çıkar canım bak mesela ben 9,91 çıktı ama günden güne evdeki testler silikleşti 13. gün hatta yok gibiydi artık ama 14 de direk çıktı düşün demekki benim de o zaman 4- 5 e kadar düşmüştür başta

Desene bol bol çalışma Olmalı bu ay:)

evet cnm tek yatmiyorum sorun o :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…