Nerdeyse yarısı benimki bilmiyorum ama pek umudum yok benimCnm inşallah yeni yerleşen bir bebek vardır.kat kat artsın inşallah değerin Elmol Ün 10 çıkmıştı sanırım ama o ay iki tane çatlatma iğnesi vuruldu diye Hatırlıyorumelmol
Cnm herkeste aynı olacak diye bir kural yok hemen ümitsizliğe kapılmayalım inşallah herşey yolunda giderNerdeyse yarısı benimki bilmiyorum ama pek umudum yok benim
Kaclik ki senin iğneler benim 250 lık ovitrelleEvet ben hep iki iğne oluyorum canım bide o var tabitsefem28
Ben ne hayallerle gittin bir bilsen şöyle bi 15 ,20 çıkar diyodumCnm herkeste aynı olacak diye bir kural yok hemen ümitsizliğe kapılmayalım inşallah herşey yolunda gider
Cnm belki şeydir o şimdi bu yuvarlak ya farklı açılarda Ölçüm Alıp ortalamasını almış olabilirkızlar bide bişey dicem benim mesela büyük olan folikül 21,3 x 16,5 du doktorum onun ortalamasını alıyo 18,5 bu şekilde mi ölçülüyor folikül daha önce hep tek çizgi çizerdi kafama takıldı
Cnm ne yaptın yavaş gelBen ne hayallerle gittin bir bilsen şöyle bi 15 ,20 çıkar diyodum
elips duruyodu ölçü alırken ama oynattıkça yuvarlak yuvarlak görünüyodu 3 tane olduğu için sıkıştılar mı nedirCnm belki şeydir o şimdi bu yuvarlak ya farklı açılarda Ölçüm Alıp ortalamasını almış olabilir
benim choriomon 5000 iki tane canım doktorun dediği iki tane ovitrelle ye denk geliyor o pahalı diye ben diğerini alıyorum doktoruma da dedim o da artık biliyor bu ilacı hepsi aynı işi görüyor dedi niye bu kadar pahalı falan da dediKaclik ki senin iğneler benim 250 lık ovitrelle
anladım canım genel gecer bılgı 7 gun ya ben o yuzden dedım tabiiki doğrusu ne bılmıyorumBen şöyle anlatayım daha açıklayıcı olur tüp bebek yaptırdım ayın 7 sinde yumurtalar toplandi o gün normalde çatlama günüydü ve 10una dollendi ve transfer edildi çatlama günü ile 4 gün oldu bana bir liste verildi ve listede transfer günü hariç 5.gün implantasyon başlar yazıyordu toplamda 9 oluyor yani.
inşallah da daha da kat kat çıkar canım bak mesela ben 9,91 çıktı ama günden güne evdeki testler silikleşti 13. gün hatta yok gibiydi artık ama 14 de direk çıktı düşün demekki benim de o zaman 4- 5 e kadar düşmüştür baştaBen ne hayallerle gittin bir bilsen şöyle bi 15 ,20 çıkar diyodum
bende de hic bisey yok cnm gittigim cogu doktor inofolic verdi banakızlarrr bana da bi cvp verin inofolic alsam mıı ama h insülin direncim pkom fln olduğunu bilmiyorum ailede şekeri olan flnda yok
Desene bol bol çalışma Olmalı bu ay:)elips duruyodu ölçü alırken ama oynattıkça yuvarlak yuvarlak görünüyodu 3 tane olduğu için sıkıştılar mı nedirdiğerleri biraz daha küçüktü ama kaçtı bilmiyorum geriden geliyolar dedi
evet benim dpo 12 de çıktı 14,16 arkadan gelen yumurtalarım vardı onlarla oldu muhtemelen detsefem28 bak burda dpo12 de en düşük 17 Çıkabilir diyor sen daha dpo9 dasın ve arkadan gelen bir de yumurtan vardı onu da unutma Eki Görüntüle 1906053
evet cnm tek yatmiyorum sorun o :))Etki ediyordur mutlaka ama derecenin orda olması değil de senin soğuğa gitmen etkiliyor olabilir.vücut ısın Düşüyor olabilir.gece yatmadan yastığın altına koy yine de mi fark ediyorlar aynı oda da mı kalıyorsun
tam eşime göre zaten gel de anlat ona durumu adam iğne olunca bir iki gün olsun yeter kafasında geriden geleni açıklayana kadar ona gider evlat edinirim prosedür daha kolay olurDesene bol bol çalışma Olmalı bu ay:)
tam eşime göre zaten gel de anlat ona durumu adam iğne olunca bir iki gün olsun yeter kafasında geriden geleni açıklayana kadar ona gider evlat edinirim prosedür daha kolay olur
Hımm anladım olduğu kadar ile artık:)evet cnm tek yatmiyorum sorun o :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?