Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu kk nın saati ile telefonun saati birbirine uyumlu değil sizde de öyle mi?

Reactions: iiz

hepiniz baksanıza kızlar bu sayfaya dikkatinizi çekecek döllenme süreci ve aşamaları (tüp bebekte ama olsun gene de fikir verıyor)

http://www.cocukistiyorum.com/tup-bebek-tedavisinde-transfer-sonrasi-rahimde-gelismeler.html

Kızlar bu kk nın saati ile telefonun saati birbirine uyumlu değil sizde de öyle mi?

çünkü artık ülkenin saatı dunya standartlarında değil ortadogu standartlarında ben ölçüm yapmıyrum ama yapsaydım 1 saat gerı amıs gıbı ayarlardım yanı Türkiyeye göre değil

Veson canım o değerler iyi tamam da
Zaten bence 13 de çatlayan sonradan gelen yumdu 11 deki olsaydı değer yüksek cikmaliydi zaten ondan umutlanamiyorum pek
Neyse cok saolun kızlar inşallah yükselir bir mucize olur inşallah elmol

Veson canim yok yaa kirmizi kanamam var :)belimde agriyo bi sey var da ne var anlamadim. Hormonlarim kafayi yedi.. kanama olurlen ovu olur mu?? Sacpa sapan gogsumde kaşınıyor
Canım senin bu dediğin belirtileri ben hemen hemen her ay yaşıyorum ovulasyonda. Bence sen yumurtluyorsun kötü bir şey getirip strese sokma kendini

Canım senin bu dediğin belirtileri ben hemen hemen her ay yaşıyorum ovulasyonda. Bence sen yumurtluyorsun kötü bir şey getirip strese sokma kendini
Kuzum snein kanaman oluyor mu?? Benim 14 gundur devam eden bir kanamam var buna ragmen mi yumurtluyorum

Evet canim toz olanindan kullandim.hayir bende herhangi bir rahatsizlik yoktu.yumurta gelistirici diye vermisti dr.hayirli olsun tedavin insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…