- 5 Mayıs 2013
- 33.910
- 41.591
- 798
Ateşe gore evde test yaparım pozitif çıkarsa giderim zaten ay Allahım inşallah olur ya.
Çok sevindim hadi inşaallah sıra diğer mutlu haberdeKIZLARRRRRRRRRRRRR
EŞİM BUGÜN DOKTORA GİTTİ.
SPERM SONUÇLARI 30 MİLYON ÇIKTI .
ARTIK İYİLEŞTİ BU AY YUMURTAM ÇATLASAYDI BELKİDE BEBİŞ OLUCAKTI.
YAŞAŞIN BUGÜNÜMÜZE ŞÜKÜR
Sanırım yumurta dışarı atılırken Sıvı da dışarı çıkıyormuş bu Sıvı Ağrı yapıyormuş:)LeYLa_21 ablacım hakkında hayırlısı olsun. Sabırla beklemeye devam. Adet olmadıkça umut vardır.
Veson ve iiz selam, canlar. bugün doktora gittim, ama doktor yumurtayı göremedi. Çünkü çatlamış:)
Ben zaten dün akşamki ağrıdan anlamıştım. Dün CD 17 idi. (Cd 14 te yumurtam 14 mm idi) CD 16 ve 17 dolu.hamdolsun.
Şu yumurtlama ağrısını net olarak farkettim. Çok ilginçti.
Bir sorum olacak size. Ağrı akşam üzeri başladı. Gece 3.5 a doğru bitti... Ağrı başlangıcında mı çatlama olmuş oluyor. Yoksa bitiminde mi? Bilginiz var mı?
He he:)Sanırım yumurta dışarı atılırken Sıvı da dışarı çıkıyormuş bu Sıvı Ağrı yapıyormuş:)
LeYLa_21 ablacım hakkında hayırlısı olsun. Sabırla beklemeye devam. Adet olmadıkça umut vardır.
Veson ve iiz selam, canlar. bugün doktora gittim, ama doktor yumurtayı göremedi. Çünkü çatlamış:)
Ben zaten dün akşamki ağrıdan anlamıştım. Dün CD 17 idi. (Cd 14 te yumurtam 14 mm idi) CD 16 ve 17 dolu.hamdolsun.
Şu yumurtlama ağrısını net olarak farkettim. Çok ilginçti.
Bir sorum olacak size. Ağrı akşam üzeri başladı. Gece 3.5 a doğru bitti... Ağrı başlangıcında mı çatlama olmuş oluyor. Yoksa bitiminde mi? Bilginiz var mı?
Onu kesin birşey demek yanlış olur Ama ben de birkaç kez hissettim Dediğin gibi önce bir rahatsızlık dolgunlluk hissi Ağrı ve bir süre sonra ağrı bitiyor sanırım o zaman yumurta çatlamış oluyorHe he:)
Yani 24 saat şimdi mi doldu yoksa gece 3 te mi dolmuş olacak. Onu merak ediyorum.
ama çatlatma iğnesinin üstünden 9 gün geçmişdeğerın daha az çıkması gerekmez miydi kızlar . çatlatma iğnesi olan kızlar cevağlasın onlar daha iyi bilirTatlım çatlatma iğnesinin 9. Günü progesteron beta baktirdim
Beta 5.48 çıktı da ondan bilmiyorum iğne etkisi mi devamı gelir mi hiç bir fikrim yok canım çok sıkkın oturup agliycam simdi
Ateşe gore evde test yaparım pozitif çıkarsa giderim zaten ay Allahım inşallah olur ya.
sagolasin.canim. benimde aynen neredeyse 7-8 saat surdu. 3.5 gib azaldi .ancak uyudum.sabah uyandigimda hic bisi kalmamisti agridan. bitiminde.catlasa ki.bu geceye denk geliyor. bu aksam.ki iliskide onnli olur herhalde
canım benım agrım 10 saat önce falan baslıyor ve catlama yaklaştıkça şiddetleniyor ve çatlar çatlamaz öyle bir rahatlıyorum ki ama aradan 2 gün geçiyor tekrar agrılar başlıyor ta ki ilk 7-8 gune kadar zaten 7-8 gun sonra hıc bır agrım sızıım yoksa bu ay da boş diyorum ben ama kasık agrılarım ve batma varsa umutlanıyorum ben çok sıkı takıp ettım bır kaç ay hep böyle oldu
insallah catlamistir ve arkadasla bulusmustur. Rabbim.bu ay nasip eder insallajOnu kesin birşey demek yanlış olur Ama ben de birkaç kez hissettim Dediğin gibi önce bir rahatsızlık dolgunlluk hissi Ağrı ve bir süre sonra ağrı bitiyor sanırım o zaman yumurta çatlamış oluyor
benim çogunlukla geceye denk geliyor. rahatladıysan çatlamıştır. çatlamaya yaklaştıkça ağrı artıyor bence . canım tahmını bil yeter . ne yapalım çatladıgını ve 12 saat ıcınde oldugunu bılelım de kaçırmalayım yeter malesef saat saat takıp zor. bazı aylar anını yaalarız bazı aylar hıc anlayamayabiliriz . bu iş böylesagolasin.canim. benimde aynen neredeyse 7-8 saat surdu. 3.5 gib azaldi .ancak uyudum.sabah uyandigimda hic bisi kalmamisti agridan. bitiminde.catlasa ki.bu geceye denk geliyor. bu aksam.ki iliskide onnli olur herhalde
Yarin gidebilirsem alicam inşallah yaparım bi kaç gün inşallah dediğin gibi olur tatlım inşallah da bu ay gelir mucizem
bence 9. güne göre değer yüksek. çatlatma iğnesi yapmış kızlar nasıl anlıyor canım biliyor musun , belirli aralıklarla genelik testi yapıyor ve gıderek koyulaşmamı var yoksa giderek silikleşiyor mu ona bakıyorlar ve doğruda cıkıyor. ben senın yerınde olsam yarın itibari ile her sabah ilk idrarla gebelik testi yapar ve giderek koyulaıyor mu bakardım . aynı şekilde hergun aynı saatte ( mesela öğlen 13 :00 gibi) ovu yapar ve takıp ederdım. eğer çok kaygılıysan çok meraktaysan şu ucuz testlerden alıp yapabilirsin .
Canim evet çok zor gerçekten beklemek çok yıpratıcı o nsan hiç olmayacağını düşünerek mahvoluyor zatentsefem28 canm umutsuz olma sen normal idrar testleriyle devam et inşallah pozitifi görürsün bende bugün progesteron baktırdım senle aynı dpo dayız banada ff 23 te çekti çizgiyi sonrada 25 kaydırdı bende emin olmak için baktırdım hcg de istedim ama negatif çıktı progesteronda 15.4 çıktı bu ayda böylece kapanmış oldu benim için inşallah senin pozitif olur sende uzun zaman bekleyenlerdensin benim gibi seni çok iyi anlıyorum
Ben hiç olmayacak geçtim olmuyacak galiba tamamen umudum bitti bir kez olsun gebe kalmaz mı insan 5 senedir kimyasalda olsa kısmet artık çok yoruldum ben hep kızım için çok istiyordum ama garibim oda ümidini kesti sormuyor artık büyüdü zaten 9 oldu hcg 0.1 ben baya tedavi oldum canm tüpte oldu 2 transferim pgt le oldu hatta normal bir sene takipte oldu olmayınca olmuyor işteCanim evet çok zor gerçekten beklemek çok yıpratıcı o nsan hiç olmayacağını düşünerek mahvoluyor zaten
Peki senin negatif derken kaçtı canım sanırım sen tedavide diilsin
Canim benim Allah güç kuvvet versin belli de olmaz hiç düşünmediğin her şeyi biraktigin anda olur belki bilemeyiz ki Rabbimin takdiri vardır olmayışının bir sebebi bir bilsek bu kadar uzulmesdik ama işte imtihan bu ya .....Ben hiç olmayacak geçtim olmuyacak galiba tamamen umudum bitti bir kez olsun gebe kalmaz mı insan 5 senedir kimyasalda olsa kısmet artık çok yoruldum ben hep kızım için çok istiyordum ama garibim oda ümidini kesti sormuyor artık büyüdü zaten 9 oldu hcg 0.1 ben baya tedavi oldum canm tüpte oldu 2 transferim pgt le oldu hatta normal bir sene takipte oldu olmayınca olmuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?