Hadi gozunuz aydin canim..insallah oda temiz cikar cok mutlu oldum adina canimkızlar babamın kemik sonucu temiz çıkmış ama nolur nolmaz bi ay sonra bida bakalım diip ciğere sevketmişler yarın ciğeri için gidicek doktora bakalım ne dicekler
Insallah guzel haberler gelsin canim 2 gun sonra tekrarla iki kati artis varsa yuksek ihtimal gebesin canim :)Canim iğnenin 8. Gunundeyim
Dpo kac simdi abla ? Opk cekince kaca geldi??Şimdilik negatif çıktı canım bekliyorum bakalım. Hayırlısı
kızlar babamın kemik sonucu temiz çıkmış ama nolur nolmaz bi ay sonra bida bakalım diip ciğere sevketmişler yarın ciğeri için gidicek doktora bakalım ne dicekler
Kızlar hcg 5. 48 çıkmış yok demi olsaydı daha yüksek çıkardı
Progesteron da 2 gün sonra cikacakmis Ankaraya gidecekmis
Cnm bu işler hesap kitapla olmuyor ki. Olsaydı hepimiz hamile olurduk zaten:))ben senden hala ümidim var inşallah herşey gönlüne göre olur bence hala umut var
Tatlım çatlatma iğnesinin 9. Günü progesteron beta baktirdimtsefem28 kiiiiZ hamile misin? Bir sey mi kacirdim:))
İnsallah artar canım inşallah bi kaç gün sonra evde denerimInsallah guzel haberler gelsin canim 2 gun sonra tekrarla iki kati artis varsa yuksek ihtimal gebesin canim :)
Oyle mi dersin ne bileyim benim hemen kolum kanadım kırıldıCnm bu işler hesap kitapla olmuyor ki. Olsaydı hepimiz hamile olurduk zaten:))ben senden hala ümidim var inşallah herşey gönlüne göre olur bence hala umut var
Bida hiç cesaretim yok benim yaaCanim yarin degil obur gun tekrar baktir.
Kusurat olmasi iyiye isaret. Hadi insallah :)
Bida hiç cesaretim yok benim yaa
Bide kızlar cumartesi gunki testte hemencecik 2. Çizgi çıktı onlarda eğer 20mmlik hcg yı gösteriyorsa ne cabukda dusmus diymi
Aglama aglama.. guzel düşün.. arkadaşların tecrubelerine bakınca etkisi pek kalmıyormuş.. hem 9günde yerlesme oluyo.. Rabbim OL emriyle oldursun insAllah.. ben de nedense umitliyim.. bu ay nedense olcak hissi var bazi arkadaslarimda sende dahilsin buna.. yüzünüz gülsün insallahhhhhhTatlım çatlatma iğnesinin 9. Günü progesteron beta baktirdim
Beta 5.48 çıktı da ondan bilmiyorum iğne etkisi mi devamı gelir mi hiç bir fikrim yok canım çok sıkkın oturup agliycam simdi
Ateşe gore evde test yaparım pozitif çıkarsa giderim zaten ay Allahım inşallah olur ya.Ama canim katlandigini gormezsek var diyemeyiz ki. Tekrarlatman lazim.
Canım benim çok tatlisin inşallah hisselrin doğru çıkar inşallah hepimiz kavusuruz bebeklerimizeAglama aglama.. guzel düşün.. arkadaşların tecrubelerine bakınca etkisi pek kalmıyormuş.. hem 9günde yerlesme oluyo.. Rabbim OL emriyle oldursun insAllah.. ben de nedense umitliyim.. bu ay nedense olcak hissi var bazi arkadaslarimda sende dahilsin buna.. yüzünüz gülsün insallahhhhhh
Leyla abla ben regl den 4.gün önce yaptığım da negatif ti üzüldüm ve hiç ama hiç ümidim yoktu 4.gün sonra gördün abla çok az da olsa silikti ALLAH tan ümit kesilmez abla ALLAH herkezin gönlüne göre versin inşgiden olmazsa pazar tekrarla
Canım Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallahİnsallah artar canım inşallah bi kaç gün sonra evde denerim
Amin canım insallahCanım Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?