Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar babamın kemik sonucu temiz çıkmış ama nolur nolmaz bi ay sonra bida bakalım diip ciğere sevketmişler yarın ciğeri için gidicek doktora bakalım ne dicekler
Hadi gozunuz aydin canim..insallah oda temiz cikar cok mutlu oldum adina canim

Cnm bu işler hesap kitapla olmuyor ki. Olsaydı hepimiz hamile olurduk zaten:))ben senden hala ümidim var inşallah herşey gönlüne göre olur bence hala umut var

zafrina89 cok gecmis olsun canim benim. Rabbim sizlere bagislasin.. boyle tadsiz seyler olabiliyor.. Hayirli uzun omurler versin sizlere bagislasin babanizi.. Allah gecindne versin.. muhakkak ki dönüşümüz Onadir.. Rabbim cekilmeyecek acilar yaşatmasın

Cnm bu işler hesap kitapla olmuyor ki. Olsaydı hepimiz hamile olurduk zaten:))ben senden hala ümidim var inşallah herşey gönlüne göre olur bence hala umut var
Oyle mi dersin ne bileyim benim hemen kolum kanadım kırıldı

Canim yarin degil obur gun tekrar baktir.
Kusurat olmasi iyiye isaret. Hadi insallah :)
Bida hiç cesaretim yok benim yaa
Bide kızlar cumartesi gunki testte hemencecik 2. Çizgi çıktı onlarda eğer 20mmlik hcg yı gösteriyorsa ne cabukda dusmus diymi

Tatlım çatlatma iğnesinin 9. Günü progesteron beta baktirdim
Beta 5.48 çıktı da ondan bilmiyorum iğne etkisi mi devamı gelir mi hiç bir fikrim yok canım çok sıkkın oturup agliycam simdi
Aglama aglama.. guzel düşün.. arkadaşların tecrubelerine bakınca etkisi pek kalmıyormuş.. hem 9günde yerlesme oluyo.. Rabbim OL emriyle oldursun insAllah.. ben de nedense umitliyim.. bu ay nedense olcak hissi var bazi arkadaslarimda sende dahilsin buna.. yüzünüz gülsün insallahhhhhh

Canım benim çok tatlisin inşallah hisselrin doğru çıkar inşallah hepimiz kavusuruz bebeklerimize

LeYLa_21 ablacım hakkında hayırlısı olsun. Sabırla beklemeye devam. Adet olmadıkça umut vardır.

Veson ve @sumbulkokusu selam, canlar. bugün doktora gittim, ama doktor yumurtayı göremedi. Çünkü çatlamış:)
Ben zaten dün akşamki ağrıdan anlamıştım. Dün CD 17 idi. (Cd 14 te yumurtam 14 mm idi) CD 16 ve 17 dolu.hamdolsun.

Şu yumurtlama ağrısını net olarak farkettim. Çok ilginçti.

Bir sorum olacak size. Ağrı akşam üzeri başladı. Gece 3.5 a doğru bitti... Ağrı başlangıcında mı çatlama olmuş oluyor. Yoksa bitiminde mi? Bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…