Hamilelik öncesi önerilen doz 400 mcg ya belki de onun için günde 4 poşet deniyordurkızlarr çok sordum ama folic 1 de 400 mcg var inofolic in 1 poşetinde 100 mcg var sabah akşam 1 er poşet içiyim dedim 200 mcg oluo ama
Sabah akşam 2 poşet diye o Yüzden deniyor demekkikızlarr çok sordum ama folic 1 de 400 mcg var inofolic in 1 poşetinde 100 mcg var sabah akşam 1 er poşet içiyim dedim 200 mcg oluo ama
ayy sorma bide dio bidaki geldiğinde getir bakim içinde ne varmışGel sana anlatayım deseydin
ondan mantarolanlar varmış korkulu rüyamkızlar süt maydonoz buharı yapan oldu mu ?
Bir zahmet giriver Google a deseydinayy sorma bide dio bidaki geldiğinde getir bakim içinde ne varmışbide açıklamda pkolular insülin direnci olanlar fln diyo göstersem sende bunlar yok kullanma der
Evet cnm ama geçen haftalarda bir arkadaş hamile kaldı onunla o da biz gibi Senelerdir uğraşıyordu:)ondan mantarolanlar varmış korkulu rüyam
Ay evet ağrı olmuş demekki birazSon fotoda sağ tarafa elini mi koydun o da çıkmış
Benimki cidden kötüydüKötü mü geçti ?
Her ne ise işte egrimi doğru mu bende bilmiyorum kadın bile bilmiyor :)Ay güldürdün beni.işte her ebe farklı Şeyler yapıyor.mesela benim ebe elbisemden tuttu 1-2 salladı beni biraz da masaj gibi birşeyler yaptı ama hiç canımı acıtmadı.bir de rahim ters demiyor bu kadınlar rahmin Eğri diyor.ters rahim gebe kalmaya engel değil diye biliyorum.
ür
Evet canim oyle yazacaksinNe yazacağız maya rahim masajı mı
Aaa benim hem annem hem kv 6 sene çocukları olmamış , 6 yıldan sonra ikisi de peşpeşe 2 tane doğurmuş sonra korunmuşlar sonra bir tane daha yapıp kapanışı vermişler. hikayeler aynı hep
Onu da mı denesekEvet cnm ama geçen haftalarda bir arkadaş hamile kaldı onunla o da biz gibi Senelerdir uğraşıyordu:)
Onu da mı denesekay valla gülme krizine girdim
denesek mi diyosun evde travazol var sürüveririmEvet cnm ama geçen haftalarda bir arkadaş hamile kaldı onunla o da biz gibi Senelerdir uğraşıyordu:)
Senin anlattığın şekilde kv dem de anlattı onu da ters çevirmiş sallamışlar falan çok kızgın anlatıyor o da. ve sonunda belini çekip yakı yapmışlar o öyle hamile kalmış, annemgilde ise durum hala muallak . Babam varikosel ameliyatı olmuş annem ameliyattan sonra hamile kaldım diyor babamsa ameliyata girdiğimde annen zaten hamile kalmıştı diyor. bir de parlodel kullandım diyor babam. prolaktin için olan ilaç parlodel ismini mi yanlış hatırlıyor ondan emin değilimBenimki cidden kötüydü
Her ne ise işte egrimi doğru mu bende bilmiyorum kadın bile bilmiyor :)
Evet canim oyle yazacaksin
Yok şunu yaptık yok bunu denedik aha zamanı geldin sen oldun sende bekle zamanı gelecek inanmıyorum ben bunu bilmiyordum tüh bizim mevzular da böyle
EvetYok yok tıbbi olarak değil , tıbbi olarak hiçbir önemi yok rahim pozisyonunun. ama mahalle ebeleri varya hani gerçek ebe değil eski teyzeler. onlar burda birkaç arkadaşa rahmin eğri ondan hamile kalamıyorsun diyerekten masaj gibi bişeyler yapmışlar. sonra sabun bağlıyorlarmış . burdaya se min gitmişti galiba. hatta ebeden sonra hamile kaldı ama düşük oldu diye hatırlıyorum.
Geçen 2 hafta önce de benim burda(gerçek hayatta yani ) bir arkadaşım dedi "sen inanmazsın böyle şeylere ama bir teyze var rahmi düzeltiyormuş ben bulsam gider misin belki vesile olur " diye. ben de üstüne atladımhaber bekliyorum şimdi.
Söylediklerimin tıbbi olarak hiçbir açıklaması yok. o eğriliğe de doktorlar bakmıyor bile yani.
Sagol canım banada oyle geldi gercektenCanım tüpler açık , yapışıklık da görünmüyor bir yerde ama Rahim ters mi duruyorVeson ?
Anamm aklıma gelen basıma geldi cidden ters mi rahim yani normal yolla hamile kalamam oyle mi?e tüplede olmadı zatenAynen ya resmen ters rahim
Benim elim değildir ya ben narkozluydumSon fotoda sağ tarafa elini mi koydun o da çıkmış
Ben bu akşam yapmaya baslayacam insallah bugün yum akıntım geldi daha adetin 8. Günündeyim. Bu gece atesimide ölceyim en iyisikızlar süt maydonoz buharı yapan oldu mu ?
Senin de filmin var mı telefonda bakalım seninkine de ?EvetNeslihaann benimde rahmim eğriymis.
Sabunla falan degilde göbeğime masaj yapmisti ebe bardak çekme gibi bişey yapmıştı ama küp gibi birşeyle. Sonra yakı yapıştırmışti ve hamile kalmistim ama düsmüstü.
Düşükten sonra 3 kez gittim yine ama malesef hamile kalamadim.
Benim rahim filmim seninki gibi degil ama gayet girişi düzdü.
Rahim egriligi düşüğe degilde hamile kalmaya engelmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?