Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bizde eşimle 1-2 yıl sonra koruyucu aile olarak bir çocugun büyüyüp unuversıteye gıdene kadar hatta hayat boyu ailesi olmak onu okutmak korumak ve buyutmek ıstıyoruz karar verdık. bunun dısında da unuversıteden bir kac öğrenci okutacagız ama okunması zor bölumlerın yanı ağır bölümleri. en gec 3 yıla kadar kesin yapacağız .Allahım bir masuma yardım etmeyi bütün masumları yardım etmeyi nasip etsin bana

teşekkür ederim canim her konuda çok yardımın oldu Allah im güzel kalbine göre versin en kısa zamanda sanada tekrar yaşatsın bu duyguları insallah
Hayırlı olsun canım çok sevindim gözünüz aydın bitmiş sayılı gün gelmiş bebek misler gibi cennet kokusu ile Rabbim sağlıklı hayırlı ömürler versin size

Reactions: iiz
Valla dün ayaklarım üşümüştü ama bugün bir sıkıntı yoktu.. terledim bile valla sıcaktı.

Eşimle sohbet ediyorduk canım. banyo falan yaptım. pek bakamadım topice.. sen ne yapıyorsun?

süt maydonoz olayına takıldım şimdi de kk da onu okuyorum. üşütme ha sakın. kendine çok dikkat et

İnşallah canım ben biraz evhamliyim da
Ah güzelim hepimiz oyleyiz maalesef ama herşeyi Yaradana havale etmekten başka caremiz kalmadı daha sakin olucaz ki herşey yolunda gitsin bana diyosun da sen yapabiliyomusun dersin belki yok yapamiyorum ama burası da bunun için var birimiz yükselince birimiz dur diyecek ki yardimlasmış olalım

Eslerin yas ortalamasi alınıyor. Evlat edinebilirsiniz.

Senin ateş de güzel gidiyor inşallah 9 ay düşmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…