Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ateşim de düştü ama hala gelmedi regl , dün bir leke gördüm o kadar... histereskopiden korktu meret çıkmıyor ortaya

umutlanmaktan korkma canim umut etmek iyidir. eğer umudu kesersek bu sefer bilinç altimiz olumsuz işler. adet olunca nasilsa üzülüyoruz o yuzden adet olmadan üzülmenin bi anlami yok

hamile kalma da zor evlat edinmek de zor halbuki evsiz yurtsuz ne kadar cocuk var aç susuz

Başvuranın yaşına göre belirleniyor evlat edinilecek çocuğun yaşı canım. 40 üstüne 0-1 olmuyor. ama çiftlerden birinin mi ikisinin mi yaşı önemli onu bilmiyorum açıkçası
bi arkadas eslerin yaş ortalamasi dedi umarim öyledir. yoksa ben 30u geçip evlat edinmeye karar versem eşim de 40ı gecmis olacak

hamile kalma da zor evlat edinmek de zor halbuki evsiz yurtsuz ne kadar cocuk var aç susuz
ya doğurup o yavrucakları çöp kutusuna , tarlaya tapana fırlatanlara ne demeli... insanlar nasıl o hale gelebiliyor anlayamıyorum gerçekten hiçbir zaman da anlamak istemiyorum...

cok uzuldum cnm yaa insalah tez zamanda saglikla yeni bir bebek alirsin kucagina.
peki eslerden biri 40 yaşı gecmisse 0-1 yas arasi bebek verilmiyor mu?

Haklısın canım belkide sadece nasip olacağı gün daha gelmedi Rabbim inşallah günleride gosterir

bi arkadas eslerin yaş ortalamasi dedi umarim öyledir. yoksa ben 30u geçip evlat edinmeye karar versem eşim de 40ı gecmis olacak
canım o topikte biraz gezin istersen ilk sayfadaydı sanırım detaylı bilgiler vardı. bir de mesela önemli olan başvuru tarihindeki yaşınız. bebeğin geldiği zamanki yaşınız değil. mesela kız bebek çok daha fazla tercih ediliyormuş o yüzden kız bebekte bekleme süresi daha uzun erkek bebek daha kısa sürede geliyormuş. hasta bebek de isterim dersen yine o da sırayı etkiliyormuş.. bir sürü şey vardı arkadaşların bahsettiği. ama 1 senedir girmiyorum o topiğe neredeyse unuttum bilgileri hep

hem cok merak ediyorum hem de arastirmaya korkuyorum bilinçaltıma iyice benim cocugum olmucak mesaji vermis olur muyum diye. iyice kafayi yedim

Reactions: iiz
Son kotrol 10 gün önceydi relg 3. Günü rahim kalın demişti 10 mm idi sağda küçük bir kist vardı diğer relgle atılır dedi
Hani diyolarya rahim yataginin durumuda onemli diye ama sanirim senin iyiymis ben klomen icerken 6 di catlatmadan 1 gun once 8-10 gibi oldu..acaba bi etkisi olabilirmi diye dusundum.rabbim tez zamanda bu hasretini bitirsin insallah canim

Veson operasyon mu olacaksın canım ALLAH yardımcın olsun acısız geçer inşallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…