umutlanmaktan korkma canim umut etmek iyidir. eğer umudu kesersek bu sefer bilinç altimiz olumsuz işler. adet olunca nasilsa üzülüyoruz o yuzden adet olmadan üzülmenin bi anlami yokevet canım ya.bende şoktayım valla..Rabbim inşallah çift çizgiyi görmeyi nasip etsin....bugünkü histeroskopi operasyonunda sanada başarılar dilerim canımcım...inşallah herşey güzel geçer...stres yapma...
ayyyyyyyy umutlanmaya korkuyorum canım ya...inşallah vardır ya.dualarınızı eksik etmeyin esmacım...Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah...
@deeploneliness hg canım....sen buralara gelirmiydin şekerim....hani bize yorum canımcım...
hamile kalma da zor evlat edinmek de zorEvet aslında süreç yine zor. Kiz bebek icin 2-3 yıl erkek bebek icin 1.5-2 yil bekleniyor. 0-1 yaş aralığı talep cok. Koruyucu aile olmada bebegin haklari ailesinde saklı. Istediklerinde bebeği geri alabiliyorlar.
@LeYLa_21 canım yorumumu yapmıştım sana. Ateş iyi gidiyor. Sonu bebis olsun ins. Ben de dpo 12 deyim bakalim
Veson canım Rabbim kolaylik versin sana. Operasyonun iyi gecsin sonu bebis olsun ins.
Leylosss beni hryecanlandirdin kizzz insallah guzel haber gelirrrrinşallah topicimize bayram havası gelsin Allahımmmmmmmm
Yok cnm soyundum ameliyat önlüğünü giydim bekliyorumolmadın demi henüz ?
bi arkadas eslerin yaş ortalamasi dedi umarim öyledir. yoksa ben 30u geçip evlat edinmeye karar versem eşim de 40ı gecmis olacakBaşvuranın yaşına göre belirleniyor evlat edinilecek çocuğun yaşı canım. 40 üstüne 0-1 olmuyor. ama çiftlerden birinin mi ikisinin mi yaşı önemli onu bilmiyorum açıkçası
ya doğurup o yavrucakları çöp kutusuna , tarlaya tapana fırlatanlara ne demeli... insanlar nasıl o hale gelebiliyor anlayamıyorum gerçektenhamile kalma da zor evlat edinmek de zorhalbuki evsiz yurtsuz ne kadar cocuk var aç susuz
cok uzuldum cnm yaa insalah tez zamanda saglikla yeni bir bebek alirsin kucagina.Çiftlerden birinin 30 yaşını aşmış olması yeterli oluyor.
Benim de aklımda hep bu var.
Senenin başından erken doğumla bebeğimi kaybettim,
11 aydır pozitif sonuç alamadık,
bir sorun da gözükmüyor...
Hayirlisiyla gir hayirlisiyla cik canim dualarim seninle..Allah yardimcin olsunKızlar bekliyorum odada henüz bilgi verilmedi
Haklısın canım belkide sadece nasip olacağı gün daha gelmedi Rabbim inşallah günleride gosterirbende aynı durumdayım canım.. ben tutana kadar denemeye devam kararı almıştım ama artık hamile de kalamıyorum kidüşük için de bir sebep yoktu şimdi de hamile kalamamam için bir sebep yok... ama olmuyor işte.. daha vakti gelmedi demekki...
geçen hafta histereskopi olacağımı annemle babama söyledim, babam da işte moralini yüksek tut falan diye teselli ederken dedim ki "ya hiçbir sebep yok ama neden olmadığına dair bu canımı sıkıyor " babam da dedi ki "ya şu sebepten olmuyor ve hiç bir zaman olmayacak denseydi? o zaman daha kötü olmaz mıydı?" çok şükür yine halimize. ortada olmasını engelleyecek yada düşmesine neden olacak tedavisiz bir problem yok. sadece nasip olmadı henüz işte...
Canim rahim kalinligi inceligi icin birsey diyorlarmiHerşeyim normal çıkıyo Bebeklerim niye gidiyor benimbelkide diğer doktorlarımin dediği gibi tutana kadar denemekten başka çarem yok
canım o topikte biraz gezin istersen ilk sayfadaydı sanırım detaylı bilgiler vardı. bir de mesela önemli olan başvuru tarihindeki yaşınız. bebeğin geldiği zamanki yaşınız değil. mesela kız bebek çok daha fazla tercih ediliyormuş o yüzden kız bebekte bekleme süresi daha uzun erkek bebek daha kısa sürede geliyormuş. hasta bebek de isterim dersen yine o da sırayı etkiliyormuş.. bir sürü şey vardı arkadaşların bahsettiği. ama 1 senedir girmiyorum o topiğe neredeyse unuttum bilgileri hepbi arkadas eslerin yaş ortalamasi dedi umarim öyledir. yoksa ben 30u geçip evlat edinmeye karar versem eşim de 40ı gecmis olacak
Son kotrol 10 gün önceydi relg 3. Günü rahim kalın demişti 10 mm idi sağda küçük bir kist vardı diğer relgle atılır dediCanim rahim kalinligi inceligi icin birsey diyorlarmi
3 oldu canım 1 dış gebelik 1 düşük 1 kimyasalkaç kaybın var tatlım?
masallah masallahEvet canim takip onermisti dr.um 835 cikti 750 civari olmasi gerekir diyordu sonuca guzel ilerliyor dedi..bakalim kismett bekliyoruz :)
evet yaaaya doğurup o yavrucakları çöp kutusuna , tarlaya tapana fırlatanlara ne demeli... insanlar nasıl o hale gelebiliyor anlayamıyorum gerçektenhiçbir zaman da anlamak istemiyorum...
hem cok merak ediyorum hem de arastirmaya korkuyorum bilinçaltıma iyice benim cocugum olmucak mesaji vermis olur muyum diye. iyice kafayi yedimcanım o topikte biraz gezin istersen ilk sayfadaydı sanırım detaylı bilgiler vardı. bir de mesela önemli olan başvuru tarihindeki yaşınız. bebeğin geldiği zamanki yaşınız değil. mesela kız bebek çok daha fazla tercih ediliyormuş o yüzden kız bebekte bekleme süresi daha uzun erkek bebek daha kısa sürede geliyormuş. hasta bebek de isterim dersen yine o da sırayı etkiliyormuş.. bir sürü şey vardı arkadaşların bahsettiği. ama 1 senedir girmiyorum o topiğe neredeyse unuttum bilgileri hep
Hani diyolarya rahim yataginin durumuda onemli diye ama sanirim senin iyiymis ben klomen icerken 6 di catlatmadan 1 gun once 8-10 gibi oldu..acaba bi etkisi olabilirmi diye dusundum.rabbim tez zamanda bu hasretini bitirsin insallah canimSon kotrol 10 gün önceydi relg 3. Günü rahim kalın demişti 10 mm idi sağda küçük bir kist vardı diğer relgle atılır dedi
Sagol kuzum Rabbim insallah sanada nasip edicek hayirlisiyla kalbini ferah tut..masallah masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?