biliyorum canım rastlamıştım bir yerde.. Allah sabır versin.. en kısa sürede meleğinin kardeşi gelsin inşallahÇiftlerden birinin 30 yaşını aşmış olması yeterli oluyor.
Benim de aklımda hep bu var.
Senenin başından erken doğumla bebeğimi kaybettim,
11 aydır pozitif sonuç alamadık,
bir sorun da gözükmüyor...
hg zeynepcimmmmmmmmm....nasılsın kuzum?Canm saat kaçta? Çok geçmiş olsun şimdiden..
Rabbim yardımcın olsun..
İnşallah vesile olur. .
9-9:30 arası girecekti. herşey yolunda gitsin inşallahhCanm saat kaçta? Çok geçmiş olsun şimdiden..
Rabbim yardımcın olsun..
İnşallah vesile olur. .
MORALİNİ yüksek tut canım olumlu düşünelim olumlu olsunamin gülüm ya..inşallah...bir ara ağrı giriyor gibi oluyor ...korkuyorum sonra kesiliyor..karışık bir haldeyim...test yapmaya korkuyorum...en son yaptığım negatifti biliyorsun ama o gün dpo 10 daki test negatifti..inşallah bu sefer çift çizgiyi yakalarız hayırlısıyla canım..inşallah sende hamilesindir canım benim...tablonu atsana özele bir bakayım..karşılaştırma yapalım...
amin gülüm inşallah....inan bende mutlu haberi vermeyi çok istiyorum tatlım...test pozitifse hemen resmini atarım topice inşallah...korkuyorum bir yandanda hep negatifi görünce..modum düşüyor birden...
hg zeynepcimmmmmmmmm....nasılsın kuzum?
9-9:30 arası girecekti. herşey yolunda gitsin inşallahh
öyle yapıyorum canım...inşallah Rabbim ol demiştir...MORALİNİ yüksek tut canım olumlu düşünelim olumlu olsun
amin gülüm inşallah...Rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin inşallah...kimsenin emeğini zayi etmesin bu yolda...LeYLa_21 ay ne güzel yükselmiş ateşin inşllah güzel haberi de alırız :)
hayırlısı olsun canım ya...inşallah hsg temiz çıkar arkasındanda bebiş gelir...ben hsg den 6 ay sonra hamile kalmıştım canım...Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah...Hoşbulduk şeker parem, iyi diyelim iyi olsun..
Beklenen adet gelmeyince test yaptım, sabah..
Negatif..
Bu ay rahim filmi çekileceğim.
sen nasılsın
İnşallah arkadaşım,
sağolasın..
pıhtılaşma ile alakalı canım bunlar , normal aralıkta çıkmış hepsiKızlar rica etsem bu tahlilden anlayanlar bakabilir mi bi sonuç daha çıkmış ama nedirler ne için bakılır bilmiyorum
Kızlar bekliyorum odada henüz bilgi verilmediCanm saat kaçta? Çok geçmiş olsun şimdiden..
Rabbim yardımcın olsun..
İnşallah vesile olur. .
Allah yardımcın olsun kuzum...dua ediyorum senin için...Kızlar bekliyorum odada henüz bilgi verilmedi
Herşeyim normal çıkıyo Bebeklerim niye gidiyor benimpıhtılaşma ile alakalı canım bunlar , normal aralıkta çıkmış hepsi
Yerim onu ya. insallah dilegi kabul olacak ablacim en hayirli kardes gelecek onaamin canım ya...inşallah gülüm...duanızı eksik etmeyin ablacım...Rabbim inşallah ol demiştir...ençok günahsız masum yavrum kızım için diliyorum bunu...dün diyorki labavo için basamak taburesi almıştı babası kendi elini yüzünü yıkıyor diye..anneciğim kardeşimede mavisini alalım diyor..inşallah kızım dedim...sen seçersin kardeşin için ablası dedim...
olmadın demi henüz ?Kızlar bekliyorum odada henüz bilgi verilmedi
amin gülüm...Allah razı olsun güzel duan için ablacım...Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün tatlışım...kimsenin duasını geri çevirmesin Yüce Rabbim...Yerim onu ya. insallah dilegi kabul olacak ablacim en hayirli kardes gelecek ona
kaç kaybın var tatlım?Herşeyim normal çıkıyo Bebeklerim niye gidiyor benimbelkide diğer doktorlarımin dediği gibi tutana kadar denemekten başka çarem yok
bende aynı durumdayım canım.. ben tutana kadar denemeye devam kararı almıştım ama artık hamile de kalamıyorum kiHerşeyim normal çıkıyo Bebeklerim niye gidiyor benimbelkide diğer doktorlarımin dediği gibi tutana kadar denemekten başka çarem yok
Evet canim takip onermisti dr.um 835 cikti 750 civari olmasi gerekir diyordu sonuca guzel ilerliyor dedi..bakalim kismett bekliyoruz :)Melissa81 dün kan vermişsin sanırım kaç çıktı cnm değer
insallah hayirli haberlerle gelirsin cnmSağol cnm geç kaldık ya yeni yola çıktık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?