Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
biliyorum canım rastlamıştım bir yerde.. Allah sabır versin.. en kısa sürede meleğinin kardeşi gelsin inşallah

MORALİNİ yüksek tut canım olumlu düşünelim olumlu olsun

Kızlar rica etsem bu tahlilden anlayanlar bakabilir mi bi sonuç daha çıkmış ama nedirler ne için bakılır bilmiyorum

Eklentiler

• 2016-11-03 10.25.42.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 43
MORALİNİ yüksek tut canım olumlu düşünelim olumlu olsun
öyle yapıyorum canım...inşallah Rabbim ol demiştir...
LeYLa_21 ay ne güzel yükselmiş ateşin inşllah güzel haberi de alırız :)
amin gülüm inşallah...Rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin inşallah...kimsenin emeğini zayi etmesin bu yolda...
Hoşbulduk şeker parem, iyi diyelim iyi olsun..
Beklenen adet gelmeyince test yaptım, sabah..
Negatif..
Bu ay rahim filmi çekileceğim.
sen nasılsın

İnşallah arkadaşım,
sağolasın..
hayırlısı olsun canım ya...inşallah hsg temiz çıkar arkasındanda bebiş gelir...ben hsg den 6 ay sonra hamile kalmıştım canım...Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah...

Yerim onu ya. insallah dilegi kabul olacak ablacim en hayirli kardes gelecek ona

Herşeyim normal çıkıyo Bebeklerim niye gidiyor benim belkide diğer doktorlarımin dediği gibi tutana kadar denemekten başka çarem yok
bende aynı durumdayım canım.. ben tutana kadar denemeye devam kararı almıştım ama artık hamile de kalamıyorum ki düşük için de bir sebep yoktu şimdi de hamile kalamamam için bir sebep yok... ama olmuyor işte.. daha vakti gelmedi demekki...

geçen hafta histereskopi olacağımı annemle babama söyledim, babam da işte moralini yüksek tut falan diye teselli ederken dedim ki "ya hiçbir sebep yok ama neden olmadığına dair bu canımı sıkıyor " babam da dedi ki "ya şu sebepten olmuyor ve hiç bir zaman olmayacak denseydi? o zaman daha kötü olmaz mıydı?" çok şükür yine halimize. ortada olmasını engelleyecek yada düşmesine neden olacak tedavisiz bir problem yok. sadece nasip olmadı henüz işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…