Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evlat edinme topiği var canım ben bir ara oradaydım baya takip ettim.. 3 sene bekleyen arkadaşlar vardı.. eşim de çok açık değil o konuda ama benim aklımda ..
evet yaa cok bekleniyor sanirim çünkü herkes 0-1 yas arası talep ediyormus... aslinda kendi bebegim olsa dedigim gibi büyük bi cocuk evlad edinsem de olur ya da koruyucu ailesi olsam

evet canım ya.bende şoktayım valla..Rabbim inşallah çift çizgiyi görmeyi nasip etsin....bugünkü histeroskopi operasyonunda sanada başarılar dilerim canımcım...inşallah herşey güzel geçer...stres yapma...
LeYLa_21 ohhh ateş cok guzel olmuş. bak ben sana dedim adet gelmeden umudu kesme
ayyyyyyyy umutlanmaya korkuyorum canım ya...inşallah vardır ya.dualarınızı eksik etmeyin esmacım... Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah...
@deeploneliness hg canım....sen buralara gelirmiydin şekerim....hani bize yorum canımcım...

evet yaa cok bekleniyor sanirim çünkü herkes 0-1 yas arası talep ediyormus... aslinda kendi bebegim olsa dedigim gibi büyük bi cocuk evlad edinsem de olur ya da koruyucu ailesi olsam
Evet aslında süreç yine zor. Kiz bebek icin 2-3 yıl erkek bebek icin 1.5-2 yil bekleniyor. 0-1 yaş aralığı talep cok. Koruyucu aile olmada bebegin haklari ailesinde saklı. Istediklerinde bebeği geri alabiliyorlar.
LeYLa_21 canım yorumumu yapmıştım sana. Ateş iyi gidiyor. Sonu bebis olsun ins. Ben de dpo 12 deyim bakalim
Veson canım Rabbim kolaylik versin sana. Operasyonun iyi gecsin sonu bebis olsun ins.

amin gülüm ya..inşallah...bir ara ağrı giriyor gibi oluyor ...korkuyorum sonra kesiliyor..karışık bir haldeyim...test yapmaya korkuyorum...en son yaptığım negatifti biliyorsun ama o gün dpo 10 daki test negatifti..inşallah bu sefer çift çizgiyi yakalarız hayırlısıyla canım..inşallah sende hamilesindir canım benim...tablonu atsana özele bir bakayım..karşılaştırma yapalım...

Veson canım Allah yardımcın olsun iyi geçer insaallah
LeYLa_21 canım hadi hayırlısı insaallah iyi haberler ver
amin gülüm inşallah....inan bende mutlu haberi vermeyi çok istiyorum tatlım...test pozitifse hemen resmini atarım topice inşallah...korkuyorum bir yandanda hep negatifi görünce..modum düşüyor birden...

Gunaydin kizlar. benim ates dustu demek ovulasyon olmadi daha. ilk defa sevindim. calismalar problemdi çünkü LeYLa_21 ates yukseldi hadi insalllah canim. Veson canim iyi haberlerle gel insallah
amin canım ya...inşallah gülüm...duanızı eksik etmeyin ablacım...Rabbim inşallah ol demiştir...ençok günahsız masum yavrum kızım için diliyorum bunu...dün diyorki labavo için basamak taburesi almıştı babası kendi elini yüzünü yıkıyor diye..anneciğim kardeşimede mavisini alalım diyor..inşallah kızım dedim...sen seçersin kardeşin için ablası dedim...

Başvuranın yaşına göre belirleniyor evlat edinilecek çocuğun yaşı canım. 40 üstüne 0-1 olmuyor. ama çiftlerden birinin mi ikisinin mi yaşı önemli onu bilmiyorum açıkçası

Veson canım güzel sonuçlara vesile olsun inşallah bugün ki operasyonun hayırlısıyla girer çıkarsın inşallah canım

Başvuranın yaşına göre belirleniyor evlat edinilecek çocuğun yaşı canım. 40 üstüne 0-1 olmuyor. ama çiftlerden birinin mi ikisinin mi yaşı önemli onu bilmiyorum açıkçası

Çiftlerden birinin 30 yaşını aşmış olması yeterli oluyor.
Benim de aklımda hep bu var.
Senenin başından erken doğumla bebeğimi kaybettim,
11 aydır pozitif sonuç alamadık,
bir sorun da gözükmüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…