Sağol cnm geç kaldık ya yeni yola çıktık:)Veson cnm bugün operasyon var yanlış hatırlamıyorsam şimdeden geçmiş olsun iyi geçer inşallah..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lutfen-duygularinizi-bizimle-paylasin.290676/gercekten mi cok sevindim tesekkur ederim :)
evet yaa cok bekleniyor sanirim çünkü herkes 0-1 yas arası talep ediyormus... aslinda kendi bebegim olsa dedigim gibi büyük bi cocuk evlad edinsem de olur ya da koruyucu ailesi olsamEvlat edinme topiği var canım ben bir ara oradaydım baya takip ettim.. 3 sene bekleyen arkadaşlar vardı.. eşim de çok açık değil o konuda ama benim aklımda ..
Sağol cnm geç kaldık ya yeni yola çıktık:)
evet canım ya.bende şoktayım valla..
ayyyyyyyy umutlanmaya korkuyorum canım ya...inşallah vardır ya.dualarınızı eksik etmeyin esmacım...
Evet aslında süreç yine zor. Kiz bebek icin 2-3 yıl erkek bebek icin 1.5-2 yil bekleniyor. 0-1 yaş aralığı talep cok. Koruyucu aile olmada bebegin haklari ailesinde saklı. Istediklerinde bebeği geri alabiliyorlar.evet yaa cok bekleniyor sanirim çünkü herkes 0-1 yas arası talep ediyormus... aslinda kendi bebegim olsa dedigim gibi büyük bi cocuk evlad edinsem de olur ya da koruyucu ailesi olsam
amin gülüm ya..inşallah...bir ara ağrı giriyor gibi oluyor ...korkuyorum sonra kesiliyor..karışık bir haldeyim...test yapmaya korkuyorum...en son yaptığım negatifti biliyorsun ama o gün dpo 10 daki test negatifti..inşallah bu sefer çift çizgiyi yakalarız hayırlısıyla canım..inşallah sende hamilesindir canım benim...tablonu atsana özele bir bakayım..karşılaştırma yapalım...Evet aslında süreç yine zor. Kiz bebek icin 2-3 yıl erkek bebek icin 1.5-2 yil bekleniyor. 0-1 yaş aralığı talep cok. Koruyucu aile olmada bebeğin haklari ailesinde saklı. istediklerinde bebeği geri alabiliyorlar.
LeYLa_21 canım yorumumu yapmıştım sana. Ateş iyi gidiyor. Sonu bebis olsun ins. Ben de dpo 12 deyim bakalim
Veson canım Rabbim kolaylik versin sana. Operasyonun iyi gecsin sonu bebis olsun ins.
amin gülüm inşallah....inan bende mutlu haberi vermeyi çok istiyorum tatlım.
amin canım ya...inşallah gülüm...duanızı eksik etmeyin ablacım...Rabbim inşallah ol demiştir...ençok günahsız masum yavrum kızım için diliyorum bunu...dün diyorki labavo için basamak taburesi almıştı babası kendi elini yüzünü yıkıyor diye..anneciğim kardeşimede mavisini alalım diyor..inşallah kızım dedim...sen seçersin kardeşin için ablası dedim...
Aminnnn canım insallahSenin ateş de güzel gidiyor inşallah 9 ay düşmesin
Başvuranın yaşına göre belirleniyor evlat edinilecek çocuğun yaşı canım. 40 üstüne 0-1 olmuyor. ama çiftlerden birinin mi ikisinin mi yaşı önemli onu bilmiyorum açıkçasıevet yaa cok bekleniyor sanirim çünkü herkes 0-1 yas arası talep ediyormus... aslinda kendi bebegim olsa dedigim gibi büyük bi cocuk evlad edinsem de olur ya da koruyucu ailesi olsam
Başvuranın yaşına göre belirleniyor evlat edinilecek çocuğun yaşı canım. 40 üstüne 0-1 olmuyor. ama çiftlerden birinin mi ikisinin mi yaşı önemli onu bilmiyorum açıkçası
Sağol cnm geç kaldık ya yeni yola çıktık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?