Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim gecmis olsun iyi olmana sevindim.. Rabbim şifanı versin de vesile olsun bebise insallahh

baharım gel artık annene......... kzıım olursa ben de bahar koyacam adını ya da ipek.......... gözleirm doluoyr burnumun dirğei sızlıyor inanki........

ben dr a sordum sedasyon mu genel anestezi mi diye özellikle, genel dediler,
ne olacaksa da sonucu iyi olsun da artık.. bu bekleyiş inan çok zor psikolji alt üst, hem bebk yokluğu hem de ameliyatlarda neyle karşılaşacağımızı bilmemek insanı yoruyor, kafam sürekli meşgul, ben 10 gün önce öğrendim rahim şeklimi ve operasyon gerektiğini , ama sanki yıllardır bu sıkıntıyl ayaşıyorum, öyle yoğun düşünce ve kaygılarla doluyum ki....
rabbim işlerimiz kolaylaştırsın,
sen sadece hist mi olacan canım

Canim bugun degerlendirmeye calis istersen.. eşin sana iğne vursun

Canim gecmis olsun vesile olsun insallah. dikkat et kendine.

geçmiş olsun canım, sen iyi ol da bu ay da böyle oluversin sağlık olsun

tablo beni de umutlandırdı gerçekten, inşallah hep beraber seviniriz... tsefem28 sen test yaptın mı sonra hiç?

Geçmiş olsun canim insallah bebisin gelir bunun üzerine tez zamanda

Allah Allah bana genel anestezi ile ameliyathanede yapılacak dediler hist için
Onda da uyutuyorlar cnm Saskınanne deraylı anlatmış.sadece kısa işlerde sedasyon Yapılıyor ayılman kolay oluyor girip çıkmam bir saati ya buldu ya bulmadı

Şimdi hastaneden çıktık eve doğru yola çıkıyoruz kafana takılanları sor cnm girdikçe cevap yazarım

Bahar koyacaktim şimdi vazgeçtim o isim uğur getirmedi bana
Neyse ne olacağını bende bilmiyorum laparoskopi de dedu ama yani kafam karışık psikolojim bozuldu iyice
Allah yardımcımız olsun

Dogum kontrol gibi bir hap.. 21 tanelik.. :))
anladım canım...o hap adeti düzene sokuyor onun için vermiştir doktor..inşallah herşey gönlünce olsun gülüm...
tablo beni de umutlandırdı gerçekten, inşallah hep beraber seviniriz... tsefem28 sen test yaptın mı sonra hiç?
aminnnnnnnn canım benim aminnnnnnnnnnn...
yarın sabah test yapcak mısın abla
sabahki ateşi bir görelimde..inşallah bakalım..yarın yapmazsam gelen giden olmazsa pazar yaparım tatlım...dualarınızı bekliyorum...hayırlısı Yüce Rabbimden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…