Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen Süpersin yaöprenme dedikçe herşeyi öğrendin

internetten rahim filmi örnekleri fotolatına baktım okdr acayip şeyler var ki hepinizin ki normal bence :)
O çift başlı olanları görmüşsündür ünide ki ev arkadaşımın öyleydi işte ve kız evlendiği gibi hamile kaldı kocaman oldu kızı şimdi.

O işten sonra yatıyormusun Can'ım, ben kalkınca içimden bişeyler çıkarken içim içimi yiyor ya , hiç kalkmamam gerekiyormuş gibi
Bazen ama bu defa olmadı evet çıkan çıkıyo gidenler en hızlı en kalitelidir inşallah

Benim rahim normallere benzemiyorsa hamile kalamamamda bi sebep olabilir bence bu. Banada hist. Gerekecek galiba
Yok cnm sen evham yapma herşey normal Dr Demiş işte.sadece rahmin geriye doğru yatık gibi duruyor yani Bayağı yatmış sanırım işte buna ters rahim deniyor ters rahim gebe kalmaya engel bir durum değil.

Usg den biraz zor ama belki deneyimi varsa anlamış olabilir

Yok cnm sen evham yapma herşey normal Dr Demiş işte.sadece rahmin geriye doğru yatık gibi duruyor yani Bayağı yatmış sanırım işte buna ters rahim deniyor ters rahim gebe kalmaya engel bir durum değil.
Anladim canim ya biz niye hamile kalamiyoruz o zaman

Hayırlı olsun canım çok sevindim gözünüz aydın bitmiş sayılı gün gelmiş bebek misler gibi cennet kokusu ile Rabbim sağlıklı hayırlı ömürler versin size
Amin canim cümlemizin evladına insallah sende hayırlısıyla kucagina alirsin bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…