Sen Süpersin yaişte arkaya yatıksa tamamı gözükmüyodur açı sebebiyle üsten çekilio sanırım ondan veson arkaya yatık olabilir dedi ama bunlar problem oluşturmuyomuş ztn saç teli gibi kıvrım kıvrım olan yerler tüpler incecik gözüküo ucundaki topcuklarda yumurtalıklarrr :)
Olabilir canim yoksa çok küçük gözüküyorEvet işte arkaya doğru mu yatmış da o kadar küçük çıkmış onu anlayamadım
biz sadece tahmin yürütüyoruz canm dpktpr normal dediyse normaldir herkesin aynı model olcak diye bişey yok tabi bnm arkadaşımın rhmi arkaya yatıkmış 2. ay hamile kalmış demek ki problem diilAnladim canim benimki tam gözükmüyor demekki arkaya yattigi için
Valla bende bizimkilerin modeli merak ettim ama kesin benimki olsa olsa murat131 olabilir ilk geceden hamile kalanlar da porsche heralde. gidip hsg cektiresim geldi valla
O çift başlı olanları görmüşsündür ünide ki ev arkadaşımın öyleydi işte ve kız evlendiği gibi hamile kaldıinternetten rahim filmi örnekleri fotolatına baktım okdr acayip şeyler var ki hepinizin ki normal bence :)
Bazen ama bu defa olmadı evet çıkan çıkıyo gidenler en hızlı en kalitelidir inşallahO işten sonra yatıyormusun Can'ım, ben kalkınca içimden bişeyler çıkarken içim içimi yiyor ya , hiç kalkmamam gerekiyormuş gibi
Yok cnm sen evham yapma herşey normal Dr Demiş işte.sadece rahmin geriye doğru yatık gibi duruyor yani Bayağı yatmış sanırım işte buna ters rahim deniyor ters rahim gebe kalmaya engel bir durum değil.Benim rahim normallere benzemiyorsa hamile kalamamamda bi sebep olabilir bence bu. Banada hist. Gerekecek galiba
Sağol cnm Allah Razı olsumVeson bida geçmiş olsun inşallah vesile olur bebişe
Bu güzel bi ornek canim ya sagolbiz sadece tahmin yürütüyoruz canm dpktpr normal dediyse normaldir herkesin aynı model olcak diye bişey yok tabi bnm arkadaşımın rhmi arkaya yatıkmış 2. ay hamile kalmış demek ki problem diil
Usg den biraz zor ama belki deneyimi varsa anlamış olabilirtürkan şoray kirpiği olmasın :) kız bak bende merak ettim şimdi bizimkiler nasıl acaba kızlar bide bizim hsg miz yok rahim anomalimiz fln varsa hiç bilmiyoruz dimi bana bi doktor rahmin sola yatık biraz ondan solda ağrı hissediosun dedi neye göre dedi ultrasondan anlaşılmıosa
heeee bak onu bilmiomuşum öğrenmiş oldumbigün çektirirsem şıp diye anlıcam ne nerde
Yok gayet düz duruyor yani simetrik Eğri rahim olsa olsa Neslihan'ın ki olur geçen gün foto atmıştıEbenin bahsettigi egrilik bu o zaman
Anladim canim ya biz niye hamile kalamiyoruz o zamanYok cnm sen evham yapma herşey normal Dr Demiş işte.sadece rahmin geriye doğru yatık gibi duruyor yani Bayağı yatmış sanırım işte buna ters rahim deniyor ters rahim gebe kalmaya engel bir durum değil.
Hep birlikte hatıra hsg si çektirelimtoplu çektirsekte bize grup indirimi yapsalar
İşte burda tıp da Çaresiz kalıyor.sebepsiz infertilite devreye giriyor Rabbim daha fazla bekletmez inşallahAnladim canim ya biz niye hamile kalamiyoruz o zaman
Evet bakalim onun doktoru ne diyecek acabaYok gayet düz duruyor yani simetrik Eğri rahim olsa olsa Neslihan'ın ki olur geçen gün foto atmıştı
Insallah canim ya insallahİşte burda tıp da Çaresiz kalıyor.sebepsiz infertilite devreye giriyor Rabbim daha fazla bekletmez inşallah
bitanesi çok acayip ekleyebilirsem ekliyim bak arada perde olanlar y rahim denilen fln onları anladım da bazıları değişikO çift başlı olanları görmüşsündür ünide ki ev arkadaşımın öyleydi işte ve kız evlendiği gibi hamile kaldıkocaman oldu kızı şimdi.
Amin canim cümlemizin evladına insallah sende hayırlısıyla kucagina alirsin bebeğiniHayırlı olsun canım çok sevindim gözünüz aydın bitmiş sayılı gün gelmiş bebek misler gibi cennet kokusu ileRabbim sağlıklı hayırlı ömürler versin size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?