Telefondan at canim yada bana watsaptan yolla merak ettim :)Aslında benimkini görseniz ters rahim nasıl olur anlardiniz bilgisayar olsa atacam size ama yok ki
Canım eşim yarın ofisten bilgisayarı getirecek cdui takip resimlerini ancak öyle alabilirim yarın akşam atarım inşallahTelefondan at canim yada bana watsaptan yolla merak ettim :)
Ay hiç anlamıyorum valla neyseki dr normal dedi rahatladımBak cnm rahmin şekilleri yandan bakılınca ilk resim normal olanı seninki bence 3. Resme benziyor retroflexed rahim
Eki Görüntüle 1906915 Geçen gün biri daha paylaşmıştı Dr rahim ters dedi bunun neresi ters diye yazmıştı ben onunkini de 2. Fotoya benzettim :)
Hımm demek oyle..ee çatı olayınıda çözün kızlar hep merak etmişimdir çatım dar mı diye2 küçük siyahlığın üstündeki büyük siyahlığı diyorsun değil mi? leğen kemiğinin ortasındaki boşluk o. bebeğin çıktığı yer yani. açıya göre öyle farklı çıkmış olabilir ama çatın dar olayı burdan anlaşılıyor.
Bizim kız ismi hep değişiyor o kadar çokki hiçbiri aklımda değilBenim de erkekte Mehmet adağım kız olursa da şevval çok beğeniyorum ama emin değilim tam. Ay sanki 8 aylık hamileyiz de isim seçiyoruzAllah o günleri de hayırlısıyla en kısa zamanda görmeyi nasip etsin hepimize...
Ben az önce bebeği yoluna koydum :) gösterecek Rabbim insaallah o günleri burda doğum hikayesi bile anlaticaz ben inanıyorumBenim de erkekte Mehmet adağım kız olursa da şevval çok beğeniyorum ama emin değilim tam. Ay sanki 8 aylık hamileyiz de isim seçiyoruzAllah o günleri de hayırlısıyla en kısa zamanda görmeyi nasip etsin hepimize...
Iyiyim cnm SağolAy hiç anlamıyorum valla neyseki dr normal dedi rahatladım
Sen nasılsın ins daha iyi olmussundur canım
Hımm demek oyle..ee çatı olayınıda çözün kızlar hep merak etmişimdir çatım dar mı diye
Senin hsgden hiiç bişey anlamadım rahim nerde onu bile goremedim
Kızlar ben reglim şuan soğan kürüne baslıycam bu ay yapacak olan var mı baska?
Canim yapildi mi ? Nasil gecti ? Sonuclar ne zaman ?Iyiyim cnm Sağol
Insallah. Allah yardimcisi olsun herkesin.Ben az önce bebeği yoluna koydum :) gösterecek Rabbim insaallah o günleri burda doğum hikayesi bile anlaticaz ben inanıyorum
Abla insallah guzel cikar atesin merak ediyorum seni..Amin gülüm inşallah.. Yarınki ateşide bir görelim bakalım canım. ona göre....
Transfer ne zaman canim ?Maşallah canım güzel haberler alırız inşallah.. ne zaman test yapacaksın?
tsefem28 senin tablo da çok güzel gidiyor umarım sizinle seviniriz bu ay☺
Evet cnm dün yapıldı Dr iyi geçti dedi iki yerde düzeltme yaptık dedi 2.adette kontrole gidiyorumCanim yapildi mi ? Nasil gecti ? Sonuclar ne zaman ?
yok cnm ben echomarda cektirmedimShinSeGi canım echomar da çektiren sendin dimi sana cd verdiler mi bize niye cd vermediler ya güzel bi resim cekemedim filme Bülent tıraştan yorum isteyecektim arkadan güzel ışık vurmadan resim çekince tüpler görünmüyor resimde fazla
Benimki de sanırım dün ÇatladıYa ben ateş olcemiyorum Rize de 5 buçuk gibi sabah namaz kiliyordum burda 7 ye gelirken kalkıyoruz ölçüm saatim 7.30 du
Dünle aynı çıktı canım. 36,7 yani. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah cumalar hürmetine...Abla insallah guzel cikar atesin merak ediyorum seni..
Evet canım. duâ edin lütfen tekrar negatif görmek istemiyorum bu ateşle helede....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?