Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay hiç anlamıyorum valla neyseki dr normal dedi rahatladım
Sen nasılsın ins daha iyi olmussundur canım

Hımm demek oyle..ee çatı olayınıda çözün kızlar hep merak etmişimdir çatım dar mı diye
Senin hsgden hiiç bişey anlamadım rahim nerde onu bile goremedim

Kızlar ben reglim şuan soğan kürüne baslıycam bu ay yapacak olan var mı baska?

Bizim kız ismi hep değişiyor o kadar çokki hiçbiri aklımda değil ama erkekte eşim tarih öğretmeni olunca Bilge Kağan, Mete Han, Tuğrul Çağrı korkarım en son abdulmecit diyecek tarih oraya doğru yaklaşıyor biran önce olması lazım

Ben az önce bebeği yoluna koydum :) gösterecek Rabbim insaallah o günleri burda doğum hikayesi bile anlaticaz ben inanıyorum

Iyiyim cnm Sağol

Ya ben ateş olcemiyorum Rize de 5 buçuk gibi sabah namaz kiliyordum burda 7 ye gelirken kalkıyoruz ölçüm saatim 7.30 du

ShinSeGi canım echomar da çektiren sendin dimi sana cd verdiler mi bize niye cd vermediler ya güzel bi resim cekemedim filme Bülent tıraştan yorum isteyecektim arkadan güzel ışık vurmadan resim çekince tüpler görünmüyor resimde fazla

@Cok da Seyapmamak Lazim Canım echomar da çektiren sendin dimi sana cd verdiler mi bize niye cd vermediler ya güzel bi resim cekemedim filme Bülent tıraştan yorum isteyecektim arkadan güzel ışık vurmadan resim çekince tüpler görünmüyor resimde fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…