Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merak etme cnm o tarihte bende bebek serüvenine başlamıştım hatta saf gibi ilk aydan hamile kalcam sanip heyecanla adet gününü beklemistim hic unutamam :)
Bende tam tersi o ilk ayımdı eşim istiyor diye bırakmıştık korunmayı dedim nasıl olsa hemen hamile kalinmaz 5 ay falan daha olmaz dedim be hemen istemiyorum hemen hamile kaldım ne yapacam ben şimdi diye tedirgin olmuştum :)

pko var diye mi verdi ?
Yok kuzu bana pko lusun diyen bir doktor olmadi evlendikten sonra.. cok hafif dediler tedaviye gerek olmazmis.. dusuk sonrasi benim hormonlar alt ust oldu ya, gerci hormon testi de guzel cikti ama iste kanamam fazla uzun surunce.. duzensizligi kesmek icin verdi.. kanamayi kesti sükür..

Reactions: iiz
Selam kızlar sonunda döndüm evime
Hapimda bugün bitiyor. Bir an önce regl gelsede tedaviye başlasam..
Bu arada hemen hemen herkes aynı dönemlerde başlamış hamilelik serüvenine benimde temmuz 2014 o ay kesin hamile gözüyle bakmistim kendime şu an çok komik geliyor Rabbim daha fazla bekletmesin hicbirimizi

Biz de benim 1 senelik maaşı bağlamıştık henüz 2-3 aylık evli olduğumuz için birikim yoktu zaten. 1 sene boyunca her ayın 15inde ben çıldırıyordum bunun için mi ben gidiyorum her sabah işe diye. bizim de yatırdığımızın yarısı gitti ama umrumda değil. evde gram huzur kalmamıştı çünkü.

anlamıyorum ki işte benimkinin zihniyetini amacı ne idi? karnımız doyuyor rahat rahat geçiniyorduk , para sıkıntısı yoktu yani daha çok kazanıp ne olacak? benim başta kabul etmemin tek nedeni polislik çok nöbeti olan bir iş adamın yüzünü göremiyorum belki polislikten ayrılmayı düşünür ticarette devam eder , daha mutlu oluruz diyeydi sonra baktım ki benimkinin niyeti hiç öyle değilmiş. daha çok kazanmak istiyormuş sadece. yüzünü göremiyordum işte.. çok zor günlerdi bizim için de.. yeni evliyim adamı tanımıyorum doğru düzgün, her ay maaşımı bir hiç uğruna onun hevesine yatırıyorum, adamın yüzünü gördüğüm yok, evimden ailemden yaşadığım şehirden ayrılmışım, arkadaşım yok... bir başıma geçti 1 sene.. o arada 2 düşük de vardı...

İnşallah en kısa sürede sizinki de ya düzene girer yada yatırdığını alıp çıkar işten..

Bugün daha iyi misin?

Canim sen sut buharini hangi gunler yapmistin ve kac gun yapmistin ates yukselincemi yapmayi biraktin
Canim ben o zamanlar ateş ölçmeyi bilmiyordum o bahsettiğim teyze bana her perşembe ve pazar akşamları yap demişti rahim yolunu tamamen yumuşatmak içindi tıkanıklık felan varsa açılsın diye sen nasıl yaptın bence ateş yükselince gerek yok ya. sen sonuçta bi kez hamile kaldin benim gibi bir sorunun yoktur ama tabi yapman iyi olmuş spermin işini kolaylaştırmış oldun

LeYLa_21 resmen hamile tablosu bu senin yerinde olsam gider direk kan verirdim heyecandan bak ben kolay kolay böyle yorumlar yapmam bilirsin. insallah sağlıklı bi gebelik olur
İnşallah gülüm ya. beni heyecanlandırıyor senin yorumların ve genelde az yorum ve doğru yorum yapıyorsun. inşallah haklı çıkarsın gülüm....
İnşallah bebeğin seninledir canım
Amin gülüm. sağolasın kuzum. inşallah sende hamilesindir. tablona bakamadım. geceden beri gözümü açamıyorum...
LeYLa_21 canım sen hangi gün test yapmıştın negatif çıkmıştı? tablona ekleyebilir misin?
Tamam canım...
Kızlaar bu ay totem yaptım ismimin altında takvimi gormek bile mutlu etti
Gerçeğe dönüşsün inşallah canım...

Canim
Adetin 8. Günü basladim
8. Gün süt buharı ve ilişki ateş olcmedim
9. Gün sadece süt buharı ateş 36.2
10. Gün süt buharı ve ilişki ateş 36.3
11. Gün sadece süt buharı ateş 36.4
12. Gün süt buharı ve ilişki olacak gece ateşte 36.5 ti
Bugun adetin 12. Günü
Henüz yum catlamadi galiba.
Bu akşam 5. Gün olacak süt buharinin
Bakalım canım hayırlısı artik

Aynı beni anlattın cnm.düzene girmesini Ümit ediyorum.yoksa bu şekilde ne huzur ne de evlilik kalır.

Bugün daha iyiyim kanama azaldı kahverengine döndü inşallah kısa zamanda toparlanırım.
Ya bu takviye gıda qenzim Yada balık Yağı biraz enerji vermez mi insana ? Bana hiç fayda etmiyor gibi hiçbirşey yapasım gelmiyor.enerji yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…