- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
Tamamdırr ..Cnm 4. Cüz ü okuyorsun.aralık son haftasına girmeden bitmiş Olmalı.okuyunca okundu diye bizi etiketle. @Neslihaann seni listeye ekler ismini de anar inşallah Rabbim gönlündekini versin.allah kabul etsin inşallaj
Sakın üsütme bide buhar yaparken komple her yerini battaniye ile kapat bi gözlerin kalsın açıkta nasıl ter boşalıyor göreceksin sıcak odada yap soğuğa çıkma yaptıktan sonra gündüzden dikkat et özellikle ayaklarına kış günü iltihap felan olursun bide durduk yere başına iş çıkarmaCanim
Adetin 8. Günü basladim
8. Gün süt buharı ve ilişki ateş olcmedim
9. Gün sadece süt buharı ateş 36.2
10. Gün süt buharı ve ilişki ateş 36.3
11. Gün sadece süt buharı ateş 36.4
12. Gün süt buharı ve ilişki olacak gece ateşte 36.5 ti
Bugun adetin 12. Günü
Henüz yum catlamadi galiba.
Bu akşam 5. Gün olacak süt buharinin
Bakalım canım hayırlısı artik
Amin gülüm. Allah razı olsun inşallah Rabbim nasip etmiştir. sende yavrunu sağlıkla kucakla inşallah canım...Ben kürtajdan sonra 2 kere adet gördüm 3. Ayda kaldım canım. Senin tablon çok umut verici İnan bende heyecanla test yapmanı bekliyorum hayırlısıyla hamilesindir inşallah bu sefer bebeğin sağlıkla gelsin Can'ım benim
süt buharini ben ovulasyona yakin biraktim çünkü sonucta rahme sicak buhar gidiyor spermleri öldürür mu diye takildi kafamaCanim
Adetin 8. Günü basladim
8. Gün süt buharı ve ilişki ateş olcmedim
9. Gün sadece süt buharı ateş 36.2
10. Gün süt buharı ve ilişki ateş 36.3
11. Gün sadece süt buharı ateş 36.4
12. Gün süt buharı ve ilişki olacak gece ateşte 36.5 ti
Bugun adetin 12. Günü
Henüz yum catlamadi galiba.
Bu akşam 5. Gün olacak süt buharinin
Bakalım canım hayırlısı artik
Dikkat ediyorum canim elimden geldigince insallah üşütmem ya insallah vesile olurSakın üsütme bide buhar yaparken komple her yerini battaniye ile kapat bi gözlerin kalsın açıkta nasıl ter boşalıyor göreceksin sıcak odada yap soğuğa çıkma yaptıktan sonra gündüzden dikkat et özellikle ayaklarına kış günü iltihap felan olursun bide durduk yere başına iş çıkarma
Benim henüz ateş yukselmedi bu akşam son kez yaparım daha yapmam heralde 15. Gün catladigi oldu yum un yine oyle olursa erken bırakmış olmuş olurumsüt buharini ben ovulasyona yakin biraktim çünkü sonucta rahme sicak buhar gidiyor spermleri öldürür mu diye takildi kafama
Ben 2011 aralıkta geldim buraya son 2 yıl düzenli giremedim yine tablo yaptım ama. ilk zamanlar kağıda yazardım saçma sapan sorular sorardım birkaç arkadaş vardı hatırladığım çocuk sahibi oldular sanırım sadece ben kaldım eskilerden ne acı
Evet pozitif canım.. İnşallah olsun bu ay hayırlısıyla...Yumurtam geldi herhalde umarım çatlar kendileri 3 saat ara ile neden yaptın derseniz ilk idrara güvenmedim çok seyreltikti sulu akıntı da var herşey mevcut :) dua istiyorum çokça nolur tedaviye başlamadan bana bir mucize gelir insaallah
InsAllah.. ben de düşük yapanlara çok üzülmüştüm benden once hayalci almina ve leyla abla dusuk yapmsiti o ara hamile oldUgumu ogrendim ama sevinememistimNapalım canım ya kısmet kader... ben ikinci hamileliğimde 2014 Aralık anneleri topiğine girmiştim. bir iki arkadaş benden önce düşük yapmıştı onlara üzülmüştüm nasıl üzülmüşlerdir kimbilir diye peşine bikaç hafta geçince ben de kürtaja gittim.. Ama çok şükür Allah sabrını veriyor.. Hele ilk zamanlar deneyip de ilk aydan hamile kalamayanlar nasıl dayanıyor ya diye düşünüyordum. hepsini bir bir yaşadım. Allah daha büyük acı vermesin inşallah hiçkimseye. hepimiz de en kısa sürede buraya sohbete gelelim inşallah...
İnsaallah canim. Bugün 12.gün ateşim düşük zaten çatlar sa eğer 2 günde çatlar herhalde dimi. catlatma ignesinden biliyorum yapıldıktan 24 saat sonra falan catliyordu benimki. Şimdi ateş yükselene test silik çıkana kadar hergün mu yapsam test silik çıkınca da yapsak mı? tabi koca kişisinin ne kadar dayanacagi belirsiz dün kaçtı kendisiEvet pozitif canım.. İnşallah olsun bu ay hayırlısıyla...
Canim peak olmuş.. degerlendir kesin :)))Yumurtam geldi herhalde umarım çatlar kendileri 3 saat ara ile neden yaptın derseniz ilk idrara güvenmedim çok seyreltikti sulu akıntı da var herşey mevcut :) dua istiyorum çokça nolur tedaviye başlamadan bana bir mucize gelir insaallah
Canim yumurtam catladi fln deme.. bir sey yokmus gibi yaklass.. kendin istiyormus gibi.. gerilerek yapmayin. Oluruna bırakın:))) onumuzdeki 2 gun degerlendir ... insAllah Rabbim OL der :))İnsaallah canim. Bugün 12.gün ateşim düşük zaten çatlar sa eğer 2 günde çatlar herhalde dimi. catlatma ignesinden biliyorum yapıldıktan 24 saat sonra falan catliyordu benimki. Şimdi ateş yükselene test silik çıkana kadar hergün mu yapsam test silik çıkınca da yapsak mı? tabi koca kişisinin ne kadar dayanacagi belirsiz dün kaçtı kendisi
Bilmez miyim aynısından bende de var malesefİnsaallah canim. Bugün 12.gün ateşim düşük zaten çatlar sa eğer 2 günde çatlar herhalde dimi. catlatma ignesinden biliyorum yapıldıktan 24 saat sonra falan catliyordu benimki. Şimdi ateş yükselene test silik çıkana kadar hergün mu yapsam test silik çıkınca da yapsak mı? tabi koca kişisinin ne kadar dayanacagi belirsiz dün kaçtı kendisi
Ben de ilk 1.5 sene hiç olmazsa hamile kalabiliyorum diye düşüklerimden teselli buldum, sonra hamile de kalamayınca hiç olmazsa düşük Yapmıyorum diye teselli ediyorum kendimiInsAllah.. ben de düşük yapanlara çok üzülmüştüm benden once hayalci almina ve leyla abla dusuk yapmsiti o ara hamile oldUgumu ogrendim ama sevinememistimaklima hep geliyordu düşük yapar miyim diye.. ve korktugum basima geldi.. Rabbim kimseyi boyle acilarla tekrar tekrar sınamasın.. cok zor
Topik olarak kimler geldi kimler geçti şarkısını söyleyelimBen 2011 aralıkta geldim buraya son 2 yıl düzenli giremedim yine tablo yaptım ama. ilk zamanlar kağıda yazardım saçma sapan sorular sorardım birkaç arkadaş vardı hatırladığım çocuk sahibi oldular sanırım sadece ben kaldım eskilerden ne acı
Yumurtam geldi herhalde umarım çatlar kendileri 3 saat ara ile neden yaptın derseniz ilk idrara güvenmedim çok seyreltikti sulu akıntı da var herşey mevcut :) dua istiyorum çokça nolur tedaviye başlamadan bana bir mucize gelir insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?