Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim tamamına erdirsin cnm bizlere de böyle tablolar nasip etsin inşallah:)

Bizimki o gruptan değil cnm hiç de rahatına düşkün değil zorla kendisi kaşınıyor hepok Sağol cnm doğru diyorsun

Kuzum benim rabbim en kisa surede hayirlisiyla saglikli sihatli evlat nasip etsin insallah

Günaydın ben Rahimle kafayı bozdum rüyamda her hafta gelip smear vereceksin diyorlardı bana :)
Bu akşam rüyada ben de hamileydim rahim içerisinde kanama vardı yine.Dr bak burda kanama alanı diye usg de gösteriyor falan.sonra ben kendi kendime Allah allah biz bu ay korunduk nasıl hamile olabilirim korunurken hamile kalmak bu Olmalı diye Şaşkınlık yaşıyordum

Gunaydinnnnnnnnn
Atesim sabit sabit gidiyor dün watery akıntı da geldi 2 güne çatlar diye tahminim insaallah
Tüp bebeksiz hamile kaldığımı hayal ediyorum off ya o paraya bebeğime alışveriş yaparım ne de güzel olur

Canim o arkadasin hesabini uyelik ismi degistirip kullanmistim. Kullanmaz olaydim. KK ne demekmis ogrendim yani o zaman. Sirt agrisi konusunda bi dusuncen var mi ?
Senin kadar hamile iken o kadar şiddetli mide bulantıları yaşıyordum ki başka belirti görecek durumda değildim:))) ama gebelikte bel ağrısı normal diye biliyorum yorma kendini yat dinlen

Senin kadar hamile iken o kadar şiddetli mide bulantıları yaşıyordum ki başka belirti görecek durumda değildim:))) ama gebelikte bel ağrısı normal diye biliyorum yorma kendini yat dinlen
Sukur diyelim o zaman. Allah korusun mide bilantilari bayagi hafifledi gibi. LeYLa_21 abla test yapmayacaksin herhalde..

ne güzel. insallah faydasi olur cnm :) gecen bize de bi aktar bitkisel ilac satti. içini okudum hamile kalabilmek icin kullanin denilen tüm bitkiler var ben de bu ay onu denicem bakalim

merak etme cnm o tarihte bende bebek serüvenine başlamıştım hatta saf gibi ilk aydan hamile kalcam sanip heyecanla adet gününü beklemistim hic unutamam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…