Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben gittigim yerde hic bi yere dikkat etmem anca yerlerde çöp filan görürsem pek temiz değil bu derim ben de pasaklimiyim ne xpreiaZ
Tatlım çocuk olunca illa çişi geliyor eğer klozet pisse deli oluyorum hele yerler islaksa geliveriyolar bana bide susuyor hadii git mutfağa su al yada başka bişiler muhakkak çocuk için bunları önemsiyorsun tek gittiğim zaman yerimden kalkmiyorum ama bazı evler var özellikle adetken gittiğim çünkü abdest alamiyorum kadının lavabosunda öyle yani....

13 cesit mi? o ne ya? valla bence de 2 cesit tuzlu 2 cesit tatli salata yeter. hatta salata da tuzlulara dahil edilir. yenmez ki zaten. ben de gittigim yerde boyle her yere bakamam. hatta cikinca bircok seyi hatirlamam. ama en onemli banyo v3 mutfak bence de.

Geçen sene çağırmıştım taa , çeşit çok olunca gözüm yemedi bir daha çağırmaya işte şimdi bir cesaret hazırladım kendimi.

Haberli çağırınca da denmez ki kız kusura bakmayın diye aman neyse ne ,beğenmeyen gelmesin yeter bu kadar stres

Yeni çıktı bu adet hatta bazı günlerde çeşit sayısı için sınır koymaya başlamışlar böyle abartanlar yüzünden

Aynen yaa.. o ne demis bu ne demis diye dusunceksek bunca stressin ustune bide onun stresini yapcaksak ölekkkkk

Yeni çıktı bu adet hatta bazı günlerde çeşit sayısı için sınır koymaya başlamışlar böyle abartanlar yüzünden
Ohh kuzum 25 hafta olmussun maasAllahhh sanaa nasilsinn??? İyisindir umarimm gobusun de cikti mi iyiceee maasAllah maasAllah subhanAllahh

ya eğer 30 kisiyse ve daha gelen olcakda tamam cok cesiy yapılır millet doysun diye ama normal bi misafirlikte en fazla 10 kadinin olacagi bi toplanmada 3-4 cesit yeter bence. ayrica sen kasma bosver bildigin gibi yap kim ne derse desin

Tek böyle düşünen ben değilmişim çok sevindim valla kendimi beceriksiz tembel ilan etmiştim bende pastalar kalıyor kızlar bitmiyor hepsi ama genelde hafta içi oluyor davetler ve kalanları toplayıp sabah iş yerine götürüp kahvaltıda yiyoruz çöpe dökülmüyor ama yorucu ve stresli oluyor hazırlık işi sadece.

Şimdi her gittiğim yerde 10-15 çeşit olunca birden 3 yapmam çok göze batar da 6 iyi artık ortada buluşmuş oluruz zaten bu son davetin olur sonra da tayin nereye çıkarsa gideriz zaten eşimin durumuna göre.

Dimi ya ne oluyor sanki bir tatlı bir tuzlu bir salata yapsalar aç kalan evde gider karnını doyurur maksat muhabbet değil mi

Tamam canım yarın bunların hepsini bir elden geçireyim tekrar. mutfak için yardımcı çağırdım zaten o orayı hallederken ben de etrafı gezinirim elimde bezle. ömrümde por çöz elime sürmemiştim dün gittim aldım wc banyo için, ev eski ve taşlar sararmış çamaşır suyu bile bana mısın demiyordu (ki çamaşır suyundan bile nefret ediyorum ben ) por çözü döktüğüm gibi parıldadı hepsi. ağzımı burnumu sardım eldiveni taktım girdim bir gazla ama cidden çok etkili imiş por çöz..

Wc banyo tamam por çözle hallettim, ben sıvı sabun da kullanmıyorum normalde ama sıvı sabun da aldım misafirler için

Ohh kuzum 25 hafta olmussun maasAllahhh sanaa nasilsinn??? İyisindir umarimm gobusun de cikti mi iyiceee maasAllah maasAllah subhanAllahh
Çıktı çok şükür son bu bir buçuk ayda kilo aldım sadece. Bu hafta da şeker yüklemesi yapılacak perşembe kontrol var merakla bekliyorum randevuyu kilosunu boyunu alışveriş işine giriştik bu hafta sonu eşimle beşik ve bebek arabası tamam.

Ayyyy cok eglnceliiiidarisiii bizeeeee

Bana kalsa ömür boyu ara verecem.. eşimde bitmek bilmez bir çocuk hevesi var...
LeYLa_21 ablacim test negatif mi cikti simdi. dpo16dasin ama ya. bakalim kirmizilar gelene kadar umit var. kizlar kapmtaydim hsonu anca geldim ınşallah baska bisey kacirmadim. valla tek tek okuyamadim cok yorgunum.
Hayırlısı canım.. ne kampına gittin ki?
Yarın belli olur sanırım...

Wc banyo tamam por çözle hallettim, ben sıvı sabun da kullanmıyorum normalde ama sıvı sabun da aldım misafirler için
Aa evet iyi yapmissin o çok önemli ay bide aklıma bisey geldi güldum akşam akşam geçtiğimiz ramazan birine iftara davetliydik tam masaya geçicez sandalyeyi bi çektik sünger çıktı unutmuş kalmış seninkiler anladığım kadarıyla sıkıntılı oralara da bak masanın ayaklarına felan toz moz kalmasın kıııız bide yağdanlik var çoooook önemli :) :):)

Bana kalsa ömür boyu ara verecem.. eşimde bitmek bilmez bir çocuk hevesi var...

Hayırlısı canım.. ne kampına gittin ki?

Yarın belli olur sanırım...
Ogrencilere moral kampi vardi ablacim. onlarin basinda gittim ama resmen survivor parkuru gibi yarim saatlik parkur yaptim tirmanma ipte yurume. her yerim hamlamis calisma yapamiycam. olsa iyi olacakti

izmire tain iste de görüşelim bari :))) ben de rahat arkadas ariyorum benim arkadaslarin hepsi cok titiz evlerine ne zaman gitsem cocuklari oldugu halde her yer parliyor.
Çocuklu halimi hayal edemedim ben hiç ya pis değilim bence şimdi , zaten 8-5 evde yokuz haftada bir süpürüp siliyorum. işte hafta içinde bulaşıklar falan kalıyor bazen, bazen de yemekten sonra ocağı falan temizleyesim gelmiyor benim sıkıntılı bölüm mutfak galiba gerçekten sevmiyoRum mutfak temizlemeyi ya , yemeği yapıp kapıyı çekip çıkasım geliyor napayım

Görüşmemiz zormuş ama gümüşhaneye yolun düşmez mi ki

ayy insanlar hangi dip bucakları görüyo dimii bende hiç gittiğim evde bakmam pis mi temiz mi çok gözüme dokunan varsa mesela sehpa tozludur ne bilim bardak pistir anca onları görürüm yoksa yok dolabın altında toz gözüküo yok priz toz olmuş gümüşlüğün içini iiceee dikizliyim pis mi acaba kızlar bende pasaklıyım demek ya bende evi sil süpür camları sil toz al tamam işte kv bnm eve gelince herşeyi görüo storlarının üstü biraz kirlenmiş nemli kalmış bu kıyafet kokuyo fln ne ararsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…