Tatlım çocuk olunca illa çişi geliyor eğer klozet pisse deli oluyorum hele yerler islaksa geliveriyolar bana bide susuyor hadii git mutfağa su al yada başka bişiler muhakkak çocuk için bunları önemsiyorsun tek gittiğim zaman yerimden kalkmiyorum ama bazı evler var özellikle adetken gittiğim çünkü abdest alamiyorum kadının lavabosunda öyle yani....ben gittigim yerde hic bi yere dikkat etmem anca yerlerde çöp filan görürsem pek temiz değil bu derimben de pasaklimiyim ne xpreiaZ
Geçen sene çağırmıştım taa , çeşit çok olunca gözüm yemedi bir daha çağırmayaYok ya düşünme öyle.. ilk defa mi çağıracaksın?? Gorunen yerler temizse sorun yok diyen düşün.. kontrole mi çağırıyorsun sanki.. hem temiz olsa da yaa kusura bakmayin evim daginik biraz falan dersin.. :))) bundan daha mukemmel hali varmis demekki diye düşünürler:)))) hic üzülme öyle seylere.. onlar cagirmiyorsa da senin de çağırman şart değil bence:)
Yeni çıktı bu adet hatta bazı günlerde çeşit sayısı için sınır koymaya başlamışlar böyle abartanlar yüzünden13 cesit mi? o ne ya? valla bence de 2 cesit tuzlu 2 cesit tatli salata yeter. hatta salata da tuzlulara dahil edilir. yenmez ki zaten. ben de gittigim yerde boyle her yere bakamam. hatta cikinca bircok seyi hatirlamam. ama en onemli banyo v3 mutfak bence de.
Aynen yaa.. o ne demis bu ne demis diye dusunceksek bunca stressin ustune bide onun stresini yapcaksak ölekkkkkGeçen sene çağırmıştım taa , çeşit çok olunca gözüm yemedi bir daha çağırmayaişte şimdi bir cesaret hazırladım kendimi.
Haberli çağırınca da denmez ki kız kusura bakmayın diyeaman neyse ne ,beğenmeyen gelmesin yeter bu kadar stres
Ohh kuzum 25 hafta olmussun maasAllahhh sanaa nasilsinn??? İyisindir umarimm gobusun de cikti mi iyiceeeYeni çıktı bu adet hatta bazı günlerde çeşit sayısı için sınır koymaya başlamışlar böyle abartanlar yüzünden
ya eğer 30 kisiyse ve daha gelen olcakda tamam cok cesiy yapılır millet doysun diye ama normal bi misafirlikte en fazla 10 kadinin olacagi bi toplanmada 3-4 cesit yeter bence. ayrica sen kasma bosver bildigin gibi yap kim ne derse desin
13 cesit mi? o ne ya? valla bence de 2 cesit tuzlu 2 cesit tatli salata yeter. hatta salata da tuzlulara dahil edilir. yenmez ki zaten. ben de gittigim yerde boyle her yere bakamam. hatta cikinca bircok seyi hatirlamam. ama en onemli banyo v3 mutfak bence de.
o dedıkoducu kadın kötü kadınmıs sen kendını kötulerle kıyaslama onları krıter olarak alma ınsnalık halı hepımızın ıyı kötu zamanı olur. o görgusuz ve terbıyesızmıs ben olsam asla 13 çeşit yapmam gercekten ben böyle bır soraya davet edılsem benı davet edenle yemın ederım bır daha görusmem ve o kısıyı de evıme davet etmem bu görgüsülükten başka bir şey değil medeni insanlar birbirine üstünlük taslamazlar 13 değil 53 çeşitte yemek yapabilecek insnalar var yapsınlar mı yanı. biz çok mu yıyoruz demek istiyorlar. ayy sinirim tepeme çıktı. sokakta ac çocular varen sokakta gununu 1lokma kuru ekmek bulamadan gecıren mazlumlar varken kendımden utanırım ben insanlığımdan utanırım. üstelik bu kadar kasıntı insnalar ıyı kalpli insnalar olamaz sen normal olanı içinden gelenı yap tatlım . yemek kültürü diye bir şey var.
önden mideyi yemege hazırlayan bir şey verılır arkasından ana yemek ara sıcak ara soguk tatlı meyce hepsı bu ya.
Dimi ya ne oluyor sanki bir tatlı bir tuzlu bir salata yapsalarBiz geçen bi arkadaşa gittik ev görmeye çeşitleri sayamadik resmen bana fazla abartı geldi ama 30 kişiyi de doyurdu maaşallah gün boyu sürekli git gel değişti evdekiler. Bende yeni eve taşındım a çağırmaya Cesaret edemiyorum onu gördükten sonra
Tamam canım yarın bunların hepsini bir elden geçireyim tekrar. mutfak için yardımcı çağırdım zaten o orayı hallederken ben de etrafı gezinirim elimde bezle. ömrümde por çöz elime sürmemiştim dün gittim aldım wc banyo için, ev eski ve taşlar sararmış çamaşır suyu bile bana mısın demiyordu (ki çamaşır suyundan bile nefret ediyorum benBak sana en önemli yerleri söyleyim daha doğrusu bi yere gittiğimde dikkat ettiğim yerler eğer içine sinmezse bi daha gidesim gelmiyor
Klozet lavabolar havlular bide mutfakta tezgah batarya ve ocağın etrafı he bide firinin içi de çok önemli buraları iyi temizle bide buzdolabının içi var illa ki açıp kaparsin insanların dikkatini çeker hele de camliysa rafları parlaması lazım bunlar ince ayrıntılar buralar temizse o kişi zaten temizdir he bide anahtar priz ve çevreleri bide kapı kolları özellikle banyo kapısının kolu daha aklıma gelmiyor hadi bakalım Allah yardımcin olsun
Wc banyo tamam por çözle hallettim, ben sıvı sabun da kullanmıyorum normalde ama sıvı sabun da aldım misafirler içinTatlım çocuk olunca illa çişi geliyor eğer klozet pisse deli oluyorum hele yerler islaksa geliveriyolar bana bide susuyor hadii git mutfağa su al yada başka bişiler muhakkak çocuk için bunları önemsiyorsun tek gittiğim zaman yerimden kalkmiyorum ama bazı evler var özellikle adetken gittiğim çünkü abdest alamiyorum kadının lavabosunda öyle yani....
Valla ben de öyleyim ya , senin gibi olsun misafirim hergün beklerim vallaben gittigim yerde hic bi yere dikkat etmem anca yerlerde çöp filan görürsem pek temiz değil bu derimben de pasaklimiyim ne xpreiaZ
Çıktı çok şükür son bu bir buçuk ayda kilo aldım sadece. Bu hafta da şeker yüklemesi yapılacak perşembe kontrol var merakla bekliyorum randevuyu kilosunu boyunuOhh kuzum 25 hafta olmussun maasAllahhh sanaa nasilsinn??? İyisindir umarimm gobusun de cikti mi iyiceeemaasAllah maasAllah subhanAllahh
izmire tain iste de görüşelim bari :))) ben de rahat arkadas ariyorumValla ben de öyleyim ya , senin gibi olsun misafirim hergün beklerim valla
Kişisel bilgileriniz bölümünde hamilelik takvimi var oraya tahmini dogum tarihini gün ay yıl seklinde yazıyosun canımTakvimi basıl ekliyorsun canım ? ?ben de ekleyeyim de gaza getirsin beni biraz :)
Ayyyy cok eglnceliiiiÇıktı çok şükür son bu bir buçuk ayda kilo aldım sadece. Bu hafta da şeker yüklemesi yapılacak perşembe kontrol var merakla bekliyorum randevuyu kilosunu boyunualışveriş işine giriştik bu hafta sonu eşimle beşik ve bebek arabası tamam.
Bana kalsa ömür boyu ara verecem.. eşimde bitmek bilmez bir çocuk hevesi var...Canım ya tablon gerçekten hamile dedirtiyordu anlıyorum üzüntünü ama hayırlısı olsun ya... bak strese girmemiz üzülüp kendimizi harap etmemizin hiç bir faydası yok. inan ben de bugün bir ağlayacak oldum bunları düşündüm. ne geçecek ki elime üzülsem sinirlensem? olmuyor yani değişen bişey yok vakti gelmedi demekki... gelecek ama bir gün o zamana kadar kendimizi üzüntüden hasta etmeyelim...
Eşinle de konuş istersen biraz akışına bırakıp kafanı rahatlat.. doktor takip falan ara ver biraz... inan iyi geliyor. bu kadar çocuk isterken 1 ay keyfi doğum kontrol hapı kullandım ben biliyorsun , 3-4 ay takibi bıraktım, daha iyiyim şimdi.. size de bir mola iyi gelecek bence..
Hayırlısı canım.. ne kampına gittin ki?LeYLa_21 ablacim test negatif mi cikti simdi. dpo16dasin ama ya. bakalim kirmizilar gelene kadar umit var. kizlar kapmtaydim hsonu anca geldim ınşallah baska bisey kacirmadim. valla tek tek okuyamadim cok yorgunum.
Yarın belli olur sanırım...yok canim ne menapozu en kötü olasilikla kimyasal gebelik de olabilir. belki değer önce yükseldi sonra düştü tabi bu en kötü ve en düşük ihtimal. ya da dedigim gibi değer küçük o yüzden idrarda çıkmıyor. zaten hamile degilsen yarin adet olman lazim artik
Aa evet iyi yapmissin o çok önemli ay bide aklıma bisey geldi güldum akşam akşam geçtiğimiz ramazan birine iftara davetliydik tam masaya geçicez sandalyeyi bi çektik sünger çıktı unutmuş kalmış seninkiler anladığım kadarıyla sıkıntılı oralara da bak masanın ayaklarına felan toz moz kalmasın kıııız bide yağdanlik var çoooook önemli :) :):)Wc banyo tamam por çözle hallettim, ben sıvı sabun da kullanmıyorum normalde ama sıvı sabun da aldım misafirler için
Ogrencilere moral kampi vardi ablacim. onlarin basinda gittim ama resmen survivor parkuru gibi yarim saatlik parkur yaptim tirmanma ipte yurume. her yerim hamlamis calisma yapamiycam. olsa iyi olacaktiBana kalsa ömür boyu ara verecem.. eşimde bitmek bilmez bir çocuk hevesi var...
Hayırlısı canım.. ne kampına gittin ki?
Yarın belli olur sanırım...
Çocuklu halimi hayal edemedim ben hiçizmire tain iste de görüşelim bari :))) ben de rahat arkadas ariyorumbenim arkadaslarin hepsi cok titiz evlerine ne zaman gitsem cocuklari oldugu halde her yer parliyor.
ayy insanlar hangi dip bucakları görüyo dimii bende hiç gittiğim evde bakmam pis mi temiz mi çok gözüme dokunan varsa mesela sehpa tozludur ne bilim bardak pistir anca onları görürüm yoksa yok dolabın altında toz gözüküo yok priz toz olmuş gümüşlüğün içini iiceee dikizliyim pis mi acabaÇocuklu halimi hayal edemedim ben hiçya pis değilim bence şimdi , zaten 8-5 evde yokuz haftada bir süpürüp siliyorum. işte hafta içinde bulaşıklar falan kalıyor bazen, bazen de yemekten sonra ocağı falan temizleyesim gelmiyor benim sıkıntılı bölüm mutfak galiba gerçekten sevmiyoRum mutfak temizlemeyi ya , yemeği yapıp kapıyı çekip çıkasım geliyor napayım
Görüşmemiz zormuş ama gümüşhaneye yolun düşmez mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?