Kız dehşetle yazdıklarını okuyorum sil süpür topla yok 10 çeşit misafirlik kafamdan dumanlar çıktı ben bittim ben kadın demiyim kendime valla misafire üç çeşit bişey sonra meyve sonra tatlı sunuyorum yetiyo e çalışıyoruz haftasonundan başka temizliğe el gitmiyor ki bi odam çamaşır odası zaten haftasonu toplanıyor geri kalan zaman her daim dağınık mutfak takıntım var akşamları bir saatim orda geçer yemek sonrası en son meyveyi çayı alır içeri geçerim benim de ailem ayrı şehirde bizden bu kadar bacım bakma sen sülalesi aynı yerde olanlara ben de annemle el ele verince ne misafirler agirladik ama böyleyken olmuyo bide çocuk olursa beğenmeyen uğramasın eve sen tozunu al süpür tuvalet banyo temiz olsun derli toplu olduktan sonrasını hiiic takma kafana maksat bi arada olmak muhabbetse takılan zaten gelmesin bi daha çok ceside gelince araya meyve tatlı sıkıştır benim gibi havuç topları yap salata börek tuzlu kurabiye falan yeterli olur bence senin bilinç altını o kör olasıca patavatsız kadınlar karıştırmışÇocuklu halimi hayal edemedim ben hiçya pis değilim bence şimdi , zaten 8-5 evde yokuz haftada bir süpürüp siliyorum. işte hafta içinde bulaşıklar falan kalıyor bazen, bazen de yemekten sonra ocağı falan temizleyesim gelmiyor benim sıkıntılı bölüm mutfak galiba gerçekten sevmiyoRum mutfak temizlemeyi ya , yemeği yapıp kapıyı çekip çıkasım geliyor napayım
Görüşmemiz zormuş ama gümüşhaneye yolun düşmez mi ki
Amin canım inşaallah gelecek o günlerAyyyy cok eglnceliiiidarisiii bizeeeee
Kız dehşetle yazdıklarını okuyorum sil süpür topla yok 10 çeşit misafirlik kafamdan dumanlar çıktı ben bittim ben kadın demiyim kendime valla misafire üç çeşit bişey sonra meyve sonra tatlı sunuyorum yetiyo e çalışıyoruz haftasonundan başka temizliğe el gitmiyor ki bi odam çamaşır odası zaten haftasonu toplanıyor geri kalan zaman her daim dağınık mutfak takıntım var akşamları bir saatim orda geçer yemek sonrası en son meyveyi çayı alır içeri geçerim benim de ailem ayrı şehirde bizden bu kadar bacım bakma sen sülalesi aynı yerde olanlara ben de annemle el ele verince ne misafirler agirladik ama böyleyken olmuyo bide çocuk olursa beğenmeyen uğramasın eve sen tozunu al süpür tuvalet banyo temiz olsun derli toplu olduktan sonrasını hiiic takma kafana maksat bi arada olmak muhabbetse takılan zaten gelmesin bi daha çok ceside gelince araya meyve tatlı sıkıştır benim gibi havuç topları yap salata börek tuzlu kurabiye falan yeterli olur bence senin bilinç altını o kör olasıca patavatsız kadınlar karıştırmış
Ben o kadar temizlik yapınca eşimin karıştırdığı herşey inanılmaz batiyo yerde saçını görsem krize giriyorum içten içe ona cephe aldığımı hissediyorum ne gerek var ama dimiEvet ya hep o kadınlar yüzünden oldum böyle, çok barışıktım temizlik ilişkimle oysahatta aşırı titiz insanlara üzülüyorum , kendini temizlik malzemeleri ile zehirleyenlere de... işte toz pislik olmasın genel olarak, bir de düzenli olsun etraf tamam derdim. Ama porçöz aldım elime ilk defa nasıl bir psikolojiye girdiysem , banyodan çıkışta da ohh miss gibi oldu dedim hemen moda girdim
Ben o kadar temizlik yapınca eşimin karıştırdığı herşey inanılmaz batiyo yerde saçını görsem krize giriyorum içten içe ona cephe aldığımı hissediyorum ne gerek var ama dimiaşırı temiz ev buz gibi oluyo halbuki yaşayan ev öyle kalır mı
Aynen katılıyorum senin her halini samimiyetle karşılayacak es dost en güzeliAynı şeyi ben söylüyorum, şakır şakır evler bana insan yasamiyomus gibi geliyor. Kesinlikle çok samimiyetsiz. İnsanın evi hep öyle olmaz ki biriyle görüşücez diye sürekli evi temizleme düşüncesi olursa insanlar uzaklaşıyor gibi geliyor bana. @Cok da Seyapmamak Lazim canım düşünme o kadar insan rahat ettiği insanla görüsmeli bahane bulacak kişiyle değil şahsen ben öyle yapıyorum.
Siz böyle konuşunca okudukça ben ne kadar pis bir kadın olduğumu anladımEvet ya hep o kadınlar yüzünden oldum böyle, çok barışıktım temizlik ilişkimle oysahatta aşırı titiz insanlara üzülüyorum , kendini temizlik malzemeleri ile zehirleyenlere de... işte toz pislik olmasın genel olarak, bir de düzenli olsun etraf tamam derdim. Ama porçöz aldım elime ilk defa nasıl bir psikolojiye girdiysem , banyodan çıkışta da ohh miss gibi oldu dedim hemen moda girdim
Valla ben de öyleyim ya , senin gibi olsun misafirim hergün beklerim valla
izmire tain iste de görüşelim bari :))) ben de rahat arkadas ariyorumbenim arkadaslarin hepsi cok titiz evlerine ne zaman gitsem cocuklari oldugu halde her yer parliyor.
Aynı şeyi ben söylüyorum, şakır şakır evler bana insan yasamiyomus gibi geliyor. Kesinlikle çok samimiyetsiz. İnsanın evi hep öyle olmaz ki biriyle görüşücez diye sürekli evi temizleme düşüncesi olursa insanlar uzaklaşıyor gibi geliyor bana. @Cok da Seyapmamak Lazim canım düşünme o kadar insan rahat ettiği insanla görüsmeli bahane bulacak kişiyle değil şahsen ben öyle yapıyorum.
En sevdiğim
kızlar bak şimdiden söylüyorum bana gelecekseniz haberınız olsun gelince beraber ne varsa hazırlarız bır şey ama gelmeden çayı koymus olurum merak etmeyin yani
beraber hazırlar beraber yer beraber toparlarız yani
not : bana gelmek isteyenler özelden yazsın
haklısın ben de öyle oluyorumBen o kadar temizlik yapınca eşimin karıştırdığı herşey inanılmaz batiyo yerde saçını görsem krize giriyorum içten içe ona cephe aldığımı hissediyorum ne gerek var ama dimiaşırı temiz ev buz gibi oluyo halbuki yaşayan ev öyle kalır mı
Sağol cnm arada batma gibi birşeyler oluyor ama leke çok şükür kahverengine döndüVeson nasil oldun canim iyi misin
Ara söyle o zaman cnm Kafanda kalmasınBurda çok fazla arkadaş seçeneğim yok kiöyle yakın değilim zaten hiçbiri ile doğrusu. zaten onun için panik oldum böyle. çat kapı gidebileceğim insanlar değiller. Ama çok kere davet ettiler işte ev görmesi idi bebek görmesi idi... gitmemek de olmazdı, almamak da olmaz
Bu kadar plan yaptım ama benim regl bitmek üzere6 gün sürüyor normalde ama lekelenmeleri dikkate almadım 4 de bitecek galiba... yarın arayıp söyleyeyim ben erken bitecek reglim diye günü öne çekerler mi bilemedim. Kadın mutlaka reglin ertesi günü olması lazım demişti.. aklıma takıldı şimdi
Evet evet yarın arayayım kesin...Ara söyle o zaman cnm Kafanda kalmasın
Iyi bari cnm normal bir durum demekkiKızlar rahim eğriliğini araştırdım benimki eğri değil simetrik bi şekilde sağdaymis benimki yazılanlara göre egrilik başka bişeymiş
Hayırlısı....kızlar bugun dpo8 ve kesin hamile değilim rahım inmiş. anladım ben artık olayı bundna sonra ne gebelık testı ne de 14 gun beklemek yok bosuna artık adetı beklerım.dpo7 de belli olmus oluyor zaten hamıle mısın degıl mısın. bua ay da boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?