Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
GÜNAYDIN
Moralim çok bozuk ateşim yükseleceği yere düşmüş yine catlamiycak herhalde

Bir hışımla yataktan kalktım ateş gitti var bunun da bir sebebi herhalde

Reactions: iiz
Bana kalsa ömür boyu ara verecem.. eşimde bitmek bilmez bir çocuk hevesi var...

Hayırlısı canım.. ne kampına gittin ki?

Yarın belli olur sanırım...
bence bu kadar kasma o zaman boşver akışına bırak eşine elimden gelen herseyi yaptim Allaha şirk mi koşalım Rabbim nasip etmeden olmuyor de

Bana kalsa ömür boyu ara verecem.. eşimde bitmek bilmez bir çocuk hevesi var...

Hayırlısı canım.. ne kampına gittin ki?

Yarın belli olur sanırım...
Ablam naptin noldu hepsini okuyamadim kiz adet gelmedikce hep bi umut vardir ben adetten bi gun so ra ogtendim hamilr oldugumu deger dusuk olunca cikmiyo idrarda heleki strip testlere hic guvenmiuorum ben en saglami kaset tipi olan ve bebe time nova olmayan onlarda yaniltiyo benim senden guzel haber gelecegine dair bi hissiyatim var olmadi kan verirsin yani cok az kaldi ablam yAaaaa insaAllah guzel hzber verirsin bize :)

LeYLa_21 cnm regl gelmiş ne olur bu kadar yıpratma kendini biraz rahat ol.hatta ateş yükselip ovu olduğundan emin olunca ateş ölçmeyi de bırak sende çok stres yapıyor.bir de bu tablo dün böyle değildi.son iki günün Ateş'i daha yüksek girmiştin diye Hatırlıyorum.hatta Boğaz'ım ağrıyor o Yüzden yüksek çıktı falan yazmıştın.öyle yüksek olunca hepimiz de ümitlenmiştik.tabloda değişiklik mi yaptın??

Ablam adet mi oldu benim kafam karisti ya

canim bende pis değilim ama ince temizligi cok yapamiyorum. calismayi biraktim biraz daha iyi oldu. hafta da 2 kere süpürge yapiyorum 2-3 haftada bir vileda. haftada bir balkon yikarim. lavabo klozet 2-3 günde bi yıkarim. bana da işkence mutfak geliyor hele o mutfak dolaplari. her daim pırıl pırıl olmasi icin 2 günde bi silmek gerek ama bende nerdeeee anca 2 haftada bi silerim. ocağını davlunbazini hergün silenlere de hayranım ben ocağı 2-3 günde bi silerim davlumbazi haftada bir ama eve detayli bakinca o kadar cok sey takikiyoki gözüme sinirim bozuluyor

benim de annem kaynana gibidir sagolsun inan kaynanamdan hic cekinmem annemden korkarim bu konuda

bence bu kadar kasma o zaman boşver akışına bırak eşine elimden gelen herseyi yaptim Allaha şirk mi koşalım Rabbim nasip etmeden olmuyor de
ne desen boş canım ya...
akşam biraz lekelenme vardı..sabahta gelen giden yok...bakalım yarın doktor ne diyecek..bugün gelecek mi adet?
tam gelmedi canım ya...akşam kahverengi leke gibi gelmişti sabahta gelen giden yok..ilk idrarla test yapacaktım unutmuşum...bakalım bugün regl gelecekmi?
Ablam adet mi oldu benim kafam karisti ya
tam gelmedi canım ya...
LeYLa_21 abla regl gelmiş? Girer girmez ilk senin tablona baktım bende.. dün regl geldi diye girmişsin.. gece de hiç geldiğini okumadım.. ne oldu??
tam gelemedi canım...sabah baktım sadece kahve leke vardı açık çay gibi...
valla ben değerleri biraz aşağı çektim gripten yüksek çıktı diye ama...bakalım bugün gelecekmi regl...yarın doktor ne diyecek...

LeYLa_21 canım lekelenme ise ümidimizi kaybetmeyelim çok moralim bozuldu senin tabloyu görünce ilk idrara gerek yok idrar tut yapacaksan testi tekrar yap

Veson canım benim ateş yükselmedi ovulasyon testinden 24 yada 36 saat sonra catliyordu dimi bu sabah kasılmalar vardı aacaba sabah mı çatladı öğleden sonra ov. Testi yapcam tekrar bu arada dün akşam bi daha yapmıştım t çizgisi c den koyu çıkmıştı

alırım tebriklerinizi çizgim çekildi tsefem28 canım ateşin yükselmiş inşallah güzel haberler verirsin
Tebrikler tatlım hem sabitlenmişte :) bende 2 gün geriden geliyorum pazara cizgiyi çeker sanırım bu sabahı da değerlendirseydim keşke dün akşam benim adamla tartıştık. Beni akşama kadar evde yanlız bıraktı döllenme olacak diye. Kendi iş bahanesiyle annesigile çıktı meğerse yaylaya gezmeye gideceklermiş. Beni düşünmüşmüş araba sarsarmış guüyaaaa bahanesi de bu. Benim ailem uzakta diye bende sıkıla sıkıla oturdum boş boş. Bazen diyorum Rabbim bize bebek verse tek başıma bu şehirde nasıl mücadele ederim. Ailemi çok özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…