bizim de normalde öyle uzamaz aslında ama işte bazen böyle uyuyup gidince ben sinir oluyorum dur bakalım akşam neler olacakErkekler kadar gamsız olmak isterdim
Evlilik hakkında tavsiye verecek son insanlardanım ama sakince konuşun , konuyu da bilmiyorum ama hissettiklerini suçlamadan anlatmaya çalış.. bir dahakine de sorun çözülmeden yatmamış olursunuz...
İlk zamanlar ben de uyuyamazdım falan tartıştıktan sonra , ikimiz de uzatırdık şimdi şimdi 15 dk sürüyor kırgınlığım. diyorum ki ne de olsa barışcaz küs kaldığım her an ben mutsuz oluyorum. barışalım gitsin, geliyor ya o beni öpüyor ya ben onu sarılıp barışıyoruz işte
Sen de öyle düşün ne de olsa barışacaksınız boş yere kendini üzme hiç...
benim de bu ikinci cat kapi misafirim oldu :)) diyorum ya ev hanimi olmak zormus :)))Ben o kadar plan yaptım benim davet kaldımisafir sana kısmet oldu yardımcıyı da aradım iptal ettim.. haftaya iyi olursam haftaya yaparım artık. Bana çat kapı gelen hiç olmadı şimdiye kadar. zaten geçen sene kedim vardı kedimi evden çıkarmadan ayak basmıyordu arkadaşlarım evime. korkuyorlardı. çok gelen gidenim olmuyor ama öyle olunca da ev alıp başını gidiyor işte
bi dahakine boğ o zaman ama odadan gitmeKızlar S.O.S ya ben dün akşam eşime çok kızdım ama haklıydımneyse konuya girmicem de aldım yastığımı salonda yattım şimdi bana akşam hesaplaşıcaz diyo daha önce de yaptığım için çok kızmıştı eve gitmek istemiyorum ama napim ona sinirliyken uyuyamıyorum onun o rahat huzurlu derin derin uyuması canımı sıkıyo ya onu boğmam lazım yastıkla ya da gitmem lazım odadan aslında onun için iyi bi durum bunu ona nasıl anlatabilirim
iyi bi doktorsa bi git bakalim kafan rahat ederKızlar sizden fikir almak istiyorum pıhtılaşma sonuçlarım çıktı ondada hersey normal gözüküyor rahim filmi de normal demişti çeken doktor sizce şimdi burda gideceğim doktora gideyim mi muayenesine 380 tl verecem kararsız kaldım
heh işte onun sağlığı için gitmem iyi madem istemiyo o zaman Allah taksiratını affetsinbi dahakine boğ o zaman ama odadan gitme
prolaktin, fsh, lh, e2, tsh. hatta gittigin yerde uygun fiyata bakiyorlarsa amh de baktirabilirsinKIZLAR HORMON TAHLİLİ İÇİN HANGİ TESTLERİ YAPTIRMAM LAZIM?PROLAKTİN, FSH, ?
Canım sizde bir tek böyle tartışma sonrası oluyorsa ne diyebilirsin bilemedim ama ben uyku tutmadığı zamanlar geçer kanepede yatarım. ayda 3-5 gün olur yani bu. çünkü uykuya geçişim çok zor oluyor dediğin gibi eşimin nefes alış sesi bile rahatsız ediyor, dönüp duruyorum bu sefer eşim rahatsız oluyor. herkesin iyiliği için böyle gecelerde kanepede yatıyorum
Sen de uyku tutmadı, dönüp seni de rahatsız etmek istemedim falan mı desen ?
Lh, estradiol bide troidlerine baktır. Gebelik için bunlara bakıyorlar genelde
Sağolun kızlar...prolaktin, fsh, lh, e2, tsh. hatta gittigin yerde uygun fiyata bakiyorlarsa amh de
baktirabilirsin
Stress yapma ablacım kendini şartlandirdin bu ay cok.. halbuki daha yeni kayıplarımız var.. olabilir boyle seyler uzme canini.. manevi acidan yanindayizkızlar adetim sökülmeye başladı...ağrıdan ölüyorum ya....oyyyyyyyyyyyyy....
Bence amh testine gerek yok bir çocuğu birde gebeliği var sanırımprolaktin, fsh, lh, e2, tsh. hatta gittigin yerde uygun fiyata bakiyorlarsa amh de baktirabilirsin
Alttaki pozitif de 23. gündesin herhalde dimi? yani yeni mi çatlıyor aacaba dünkü negatif miydi?Kizlar bugune kadar yaptigim ovulasyon hep silikti. dun de dahil. sabah bir kalktim ates 36.7 olmus. bugun ovulasyon yaptim o da koyu. acaba anlık yükseliş mi cunku hasta da degilim. bunlar da bugun pes pese yaptığım test
Evet kuzu 72 saat canlı kalırlar :))Benim kafam karıştı kızlar şimdi dün akşam bizim ilişki oldu benim yumurta öğlen saatlerinde çatladı hatta 2 saat önce tekrar ovulasyon testi yaptım tamamen silikti dün akşam ki sperm türlerde duruyormudur hala?
Canım bu peakk.. degerlendir aksam:)))Kizlar bugune kadar yaptigim ovulasyon hep silikti. dun de dahil. sabah bir kalktim ates 36.7 olmus. bugun ovulasyon yaptim o da koyu. acaba anlık yükseliş mi cunku hasta da degilim. bunlar da bugun pes pese yaptığım test
zaten gittigin yerde ucuzsa amh yaptir dedimBence amh testine gerek yok bir çocuğu birde gebeliği var sanırımLeYLa_21 öyle değilmi? amh çok pahalı bir test ama e2 prl tsh fsh lh bakılabilir hatta vitaminlerin de bakılsa iyi olur
ortalama 48 saat yasıyorlarmış cnmBenim kafam karıştı kızlar şimdi dün akşam bizim ilişki oldu benim yumurta öğlen saatlerinde çatladı hatta 2 saat önce tekrar ovulasyon testi yaptım tamamen silikti dün akşam ki sperm türlerde duruyormudur hala?
Dunku negatifti canim. yeni çatlıyor olabilir 23.gündeyim ama ates sasirtti beni atese gore dune cekerAlttaki pozitif de 23. gündesin herhalde dimi? yani yeni mi çatlıyor aacaba dünkü negatif miydi?
Ates sabah yukseldi ama garip degil mi canim? Calisma tamamdirCanım bu peakk.. degerlendir aksam:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?