- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Canım kusura bakma çok soru soruyorum Soruyorum biliyorum ama kafam çok karışık sinirlerim de bozuldu şu an çok anormal kasık ağrım var benim genelde çatlarken çok fazla ağrım oluyor çatladığı zaman bu ağrıdan anlıyorum en doğru şey Ateş ölçümünde verecek yarınki ateşime göre durumu belli olur ama sanki bana şu an çatlıyor gibi geldiAslında ikisi de negatif gibi ama sen ben hiç Eşit koyuluk yakalayamadım demiştin diye Hatırlıyorum soldaki daha silik duruyor bu şekilde.:))
Haklisin canım erteleye erteleye kendimi mahvettim başlamam lazım bir an öncetsefem28 canim kilo vermek icin bati beklemeye gerek yok ki. boyle diye diye zaman geciyor. fazla kilon varsa bu gebe kalmaya engel imis. yani sebep olabilir dedi benim doktorum.
Hem var ya benim eltim 5 haftalikken gebe oldugunu ogrendi korunuyordu ve 2 aydor oyle agir spor yapiyordu, nir suru kilo verdi.hic engel olmadi spor.
İnsallah bebeğinin vesilesi budur canım Allah yolunuzu açık etsin kolaylıklar nasip etsin akşamdan neden gidiyorsunuzGünaydın kızlar Aradım doktora anlattım durumu randevuyu yarına aldıbeni bir heyecan bastı bu akşam gidiyoruz...
Haydi hayirlisi:)işte bahane bana daaslında benim yeme alışkanlığım diyetten farklı değil arada iştahım açılır gibi olup tekrar gidiyor şeker zaten kullanmam şekerli şeyler de fazla yemem salata çok yerim makarna pilavla aram yok bilmem bu kilo nerden geldi başıma ama hareketsiz çalışmamam bağlıyorum ben spordan uzak yürümek yok tabi kan dolaşımı dondu
Ben çok geç kalmışım buna cevap vermek için.. nefis yemek tariflerinin uygulaması var tlf da ben herşeyi ordan yapıyorum canım . hem resimli hem de altta yapanların yorumları var.. o uygulamaya bir bak istersen , tabi bundan sonrası için..Kizlar cok acil ! birazdan komsularim kahveye gelcekmis kuru kuru olmaz bi kek yapayim dimi? hem pratik hem de güzel kabaran bi kek tarifiniz var mi :))))
Insallah bir an once baslayabilirsin canimHaklisin canım erteleye erteleye kendimi mahvettim başlamam lazım bir an önce
Sabah 8 de hastanede olmamız lazımmış canım yol 3 saatten fazla. gidip gece orda kalır sabah geçeriz hastaneyeİnsallah bebeğinin vesilesi budur canım Allah yolunuzu açık etsin kolaylıklar nasip etsin akşamdan neden gidiyorsunuz
Ay hadi Hayırlısı inşsllah şifa bulur gelirsinGünaydın kızlar Aradım doktora anlattım durumu randevuyu yarına aldıbeni bir heyecan bastı bu akşam gidiyoruz...
Koca yanında ise değerlendir hemenCanım kusura bakma çok soru soruyorum Soruyorum biliyorum ama kafam çok karışık sinirlerim de bozuldu şu an çok anormal kasık ağrım var benim genelde çatlarken çok fazla ağrım oluyor çatladığı zaman bu ağrıdan anlıyorum en doğru şey Ateş ölçümünde verecek yarınki ateşime göre durumu belli olur ama sanki bana şu an çatlıyor gibi geldi
Histereskopi mi olacaksın canımGünaydın kızlar Aradım doktora anlattım durumu randevuyu yarına aldıbeni bir heyecan bastı bu akşam gidiyoruz...
Ölüyorum ağrıdan bittim mahvoldum arttı sancısı en son iğne kullandığımda 4 yumurtam vardı böyle bi o zaman oldu sancı bu kadar. dün gece yaptık zaten ayıptır söylemesi şimdi işte akşama gelince yaparız. böyle catladigini anlamak avantaj mi dezavantaj mi bilemedim bildiğin acı çekiyorum yaKoca yanında ise değerlendir hemen
Evet perşembe idi ama adetim bitti bitecek leke geliyor sadece aradım söyledim yarına ancak leke olur çarşambayı bulmaz bitişi diye , yarına çağırdılar.Histereskopi mi olacaksın canım
Tmm akşam oldu ise bir de bu akşam güzrl olur:)) Valla aslında avantaj derim ama çok acı da çekiyorsan o kötü imişÖlüyorum ağrıdan bittim mahvoldum arttı sancısı en son iğne kullandığımda 4 yumurtam vardı böyle bi o zaman oldu sancı bu kadar. dün gece yaptık zaten ayıptır söylemesi şimdi işte akşama gelince yaparız. böyle catladigini anlamak avantaj mi dezavantaj mi bilemedim bildiğin acı çekiyorum ya
canim böyle biseyi ilk defa duydum genelde 1 ay öncesi dk hapi kullandiriyorlar ama doktorun elbet bi bildigi vardir güvendiğin bi doktorsa uygula derim ama bana da aşılama icin histeroskopi gereksiz geldi genelde dedigin işlemi tüp bebek icin yapiyorlar. tabi bi taraftan histeroskopi sayesinde rahimde bi problem varsa erken öğrenmiş olursun ama tüp bebek tedavisi gerekirse ilerde (ki insallah gerekmez) yeniden histeroskopi isteyebilirler cizik atmak icin.@Kuzgunidenizege34 Themodernmumma ShinSeGi merhaba arkadaşlar.aslında konuyu Veson yazmıştım sizden konuyla alakalı bilgi alabilceğimi söyledi.Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz.Sizler ne düşünüyorsunuz?
ikinci aşılama için bugün doktora gittim.alttan muayene etti beni.Kist falan yok kalınlık iyi sağda solda oluşmaya başlamış folikuller vardı.2.aşılama için herhangi bir problem yok dedi.tamam dedim bende.neyse bu ikinci aşılama son olsun istiyoruz, bunun için sağlam adımlar atalım dedi..onun içinde ofis histeroskopisi yapalım dedi.iyice bir bakalım bebeğin tutunmasına engel olabilecek bir problem varmı yok mu varsa önlememizi erkenden alalım yoksa rahme bir kaç çizik atacam bebeğin kolayca tutunması için ve buda şansı daha çok arttırıyor dedi.ve cuma günü olacak ve aneztezisiz.ağrılı bir işlem olmadığını hsg den daha hafif geçeceğini söyledi.bir tanede ilaç veriyorum sana bunu cuma gününe kadar kullan dedi.yumurtalarını baskı altında tutacak dedi.cuma gününden itibaren de aşılama için hormon iğnelerine başlayacakmışım.tamam dedim çıktım hastaneden.ilacı aldım eczaneden adı ginera draje.baktım bir nevi doğum kontrol hapı.şaşırdım bir anda.ne alaka bu dedim.sonra doktoru aradım ama müsait değildi yardımcısı ile görüştüm.o ilaç yumurtaları baskı altına alacak cuma gününden sonra zaten dışardan alacağın hormonlarla canlanacak kısacası yumurtanın gelişimini bir süre engelliyoruz dedi.bunun sebebi histeroskopi mi diye sordum hayır bunla alakalı değil dedi.cuma günü 7.günüm geç kalmıyoruz mu o zaman dedim normal yumurtlama gününe kadar kullanacağın iğnelerle yumurtalar istenilen büyüklüğe gelecek ve aşılaman yapılacak merak etme sen dedi.bende tamam dedim kapattık telefonu.aslında çizik atması vs.değilde kafama takılan şu doğum kontrol hapı.biraz araştırdım internette.aşılamadan ve tüp bebekten önce kullananlar olmuş ama benim gibi peşinden hemen aşılama yapılmamış.bir sonraki ay yapılmış.bunun sebebi rahim dinlensin diyeymiş.düşün düşün çıkamadım içinden.
canim böyle biseyi ilk defa duydum genelde 1 ay öncesi dk hapi kullandiriyorlar ama doktorun elbet bi bildigi vardir güvendiğin bi doktorsa uygula derim ama bana da aşılama icin histeroskopi gereksiz geldi genelde dedigin işlemi tüp bebek icin yapiyorlar. tabi bi taraftan histeroskopi sayesinde rahimde bi problem varsa erken öğrenmiş olursun ama tüp bebek tedavisi gerekirse ilerde (ki insallah gerekmez) yeniden histeroskopi isteyebilirler cizik atmak icin.
Ben o kadar plan yaptım benim davet kaldıVeson xpreiaZ kizlar bende google pratik kek diye girdim önüme çıkan ilk tatifi yaptim :))) gecen yine öyle damla cikolatali kek denedim googleden igrenc olmustu ama bu seferki güzel oldu cok şükür. daha ben evi toparladim keki firina attim zil caldi üstüm basim terli dedim kusurabakmayin ben bi üstümü degistireyim. kek pissin diye kahveyi de azcik gec yaptim muhabbet edip oyaladim ayyy ev hanimi olmak da zormus millet cat kapi geliyo. ben 10 gündür evde yoktum ev berbat haldeydi salonu, mutfagi banyoyu 1 saatte temizledim
evet canım ya..yakında kafayı yiyecez herhalde...bıktım artık bu konudan valla..hiç bir şeye endekslenemiyorum...tek konu bu sanki hayattaki...Canım yoktur inşallah kötü birşey sıkma canını yarın belli olur inşallah sende bi kendini toparla sonra da çok iyi bir yerde yaptır tedavini büyük şehir olabilir ama iyi bir ara sana da bana da şart oldu ....
öğlen yaptım tatlım..negatif...ovulasyonda yaptım..ondaki koyuluk daha belirgin...adet geliyor sanki..öğlen biraz daha gelmiş...LeYLa_21 abla gun icinde de test yapsan çıkar aslında artık. Hem test yaparsan kafan rahatlar ve sökülür. Beklemek daha çok beklentiye sokuyor. Çok üzülüyorum seni böyle görünce
hayırlısı gülüm..inşallahhh....sağol kuzucum...Cok uzuldum ablam ya ama regl gelmedikce hala bi umut var demektir ama yarin mutlaka git doktora belkim progestana gerek duyacak bir sonuc cikar karsiniza yani gebislik olabilir kanda daha net cikiyo olup olmadigi insaAllah vardir bebisin allahim insaAllah
ben hepsini light girecem...Hakkında Hayırlısı olsun cnm üzme kendini bu ay benim de leke ile başladı Şaştım kaldım direk kanama olurdu hep.2 gün leke geldi ilk güne spotting girdim 2. Güne Light 3. Gün söküldü ancak benimki de
inşallah canımcım...bakalım yarın doktor ne diyecek...Herşey yolundadır merak etme senin dpo lu günler hep çok uzun oluyor Endişe etme
nefis yemek tarifleri benim de favorim çünkü altında deneyen insanların fotoğrafları yorumları mevcut bi sıkıntı varsa tarifte görebiliyosubVeson xpreiaZ kizlar bende google pratik kek diye girdim önüme çıkan ilk tatifi yaptim :))) gecen yine öyle damla cikolatali kek denedim googleden igrenc olmustu ama bu seferki güzel oldu cok şükür. daha ben evi toparladim keki firina attim zil caldi üstüm basim terli dedim kusurabakmayin ben bi üstümü degistireyim. kek pissin diye kahveyi de azcik gec yaptim muhabbet edip oyaladim ayyy ev hanimi olmak da zormus millet cat kapi geliyo. ben 10 gündür evde yoktum ev berbat haldeydi salonu, mutfagi banyoyu 1 saatte temizledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?