Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar S.O.S ya ben dün akşam eşime çok kızdım ama haklıydım neyse konuya girmicem de aldım yastığımı salonda yattım şimdi bana akşam hesaplaşıcaz diyo daha önce de yaptığım için çok kızmıştı eve gitmek istemiyorum ama napim ona sinirliyken uyuyamıyorum onun o rahat huzurlu derin derin uyuması canımı sıkıyo ya onu boğmam lazım yastıkla ya da gitmem lazım odadan aslında onun için iyi bi durum bunu ona nasıl anlatabilirim

Düşüncelerini usturupluca bir kağıda yaz ve kapıya as canım. Hissettiklerini anlat. Bende sürekli aynı şeyleri anlatmaktan bıktım çünkü. masanın ustune biraktim okumus geldi yanima sarilmaya calisti falan hic pas vermedim uyur gibi yaptim

Kızlar sizden fikir almak istiyorum pıhtılaşma sonuçlarım çıktı ondada hersey normal gözüküyor rahim filmi de normal demişti çeken doktor sizce şimdi burda gideceğim doktora gideyim mi muayenesine 380 tl verecem kararsız kaldım

yok öyle rahat edemem ki biraz sesimi yükseltmem lazım yani yanlız yatmam gitmem niye bu kadar büyük sorun onun için anlamıyorum bana çok normal geliyor öyle rahat ediyorum dediğim gibi ona kızgınken uyuyamıyorum onun uyuması da beni rahatsız ediyo

Canım sizde bir tek böyle tartışma sonrası oluyorsa ne diyebilirsin bilemedim ama ben uyku tutmadığı zamanlar geçer kanepede yatarım. ayda 3-5 gün olur yani bu. çünkü uykuya geçişim çok zor oluyor dediğin gibi eşimin nefes alış sesi bile rahatsız ediyor, dönüp duruyorum bu sefer eşim rahatsız oluyor. herkesin iyiliği için böyle gecelerde kanepede yatıyorum

Sen de uyku tutmadı, dönüp seni de rahatsız etmek istemedim falan mı desen ?

Doktor kim canım Mustafa acet falansa git bence. fikrini al hiç değilse işinde iyi olan bir doktordan , oraya kadar gitmişken içinde kalmasın keşke gitseydim diye

evet işte herkesin iyiliği için yani ben katil olabilirim o kadar yani kavgada oluyo bu normalde onun uyuması rahatsız etmiyo sarılır dalarım bi şekilde ama kavga edince yastık basasım geliyo o derece rahatsız oluyorum kavga edip barışmadan uyuyabilmesi rahatsız ediyo işte

Neslihaann canim bence git. cunku gitmezsen aklinsa kalacak. git ki butun suphelerin son bulsun.git ki bundan sonra daha rahat olasin. fiziksel bir engel olmadigini gorursen eger daha kolay akisina birakabilirsin. gitmezsen ilk olmadiginda hemen aklina o doktora gitsdydjm boyle olmazdi tadzi seyler gelebilir yani ben boyle dusunuyorum acikcasi

Ben dediğim gibi ayda 3-5 kanepede yatarım geçen ay benimki sınava çalışıyorken gece kanepede uyumuş, sabah kalktım yanımda göremeyince benim bile moralim bozuldu

Sevdiğinden yatak ayırmak hoşuna gitmiyordur.. Bence tartıştığınızda tartışma bitmeden yatağa gitmeyin. benimki kestirip arıyor gerçi sonra konuşuruz uykum var diye ama sen yapabilirsen böyle yap

Doktor kim canım Mustafa acet falansa git bence. fikrini al hiç değilse işinde iyi olan bir doktordan , oraya kadar gitmişken içinde kalmasın keşke gitseydim diye
Prof. Dr fatih durmusoglu doktorun adı iyi bir doktor yengemin doğumları riskli kan kaybı çok oluyor o doğurttu hep onu annesi de kardeşini dogururken ölmüş genetik bişey galiba

Böyle bir protokol var arkadaşım. Merak etme. Bana da uygulanmak istendi ama benim için uygun olmadığı ilacı kullanmaya başladıktan sonra anlaşıldı. Önceden de bilinemiyor işte. Doktoruna güven yani. Korkulacak bir şey değil. Kullanılıyor.

Anestezisiz ofis histeroskopiye de hazırlıklı ol. Çizik falanda kımıldama dahi. Bende ağrı oldu. Katlanıyoruz tabii, yapacak bir şey yok. Histeroskopiyi yapan doktorun ile aşılama ve tüp berbek doktorun aynı kişi olursa çok daha iyi. Çünkü dr rahmin içini ilk defa bu şekilde görünce aslında tüp bebek transferi provası yapıyor.

Yolun açık olsun, inşallah sonuç alırsın.

bizde de kestirip atan taraf sanırım benim sonra da sinir oluyorum işte

Prof. Dr fatih durmusoglu doktorun adı iyi bir doktor yengemin doğumları riskli kan kaybı çok oluyor o doğurttu hep onu annesi de kardeşini dogururken ölmüş genetik bişey galiba
Git o zaman canım bir daha İstanbula ne zaman gidersin kim bilir... ben gittiğimde Mustafa acetle de görüşmediğim için pişmanım hala. gerçi aradım dolu dediler ama daha çok ısrar etseydim keşke

kızlar adetim sökülmeye başladı...ağrıdan ölüyorum ya....oyyyyyyyyyyyyy....

saol cnm yorumun için aşağıdaki yorumunu doğum kontrol için mi yaptın acaba ?

Merak etme. Bana da uygulanmak istendi ama benim için uygun olmadığı ilacı kullanmaya başladıktan sonra anlaşıldı. Önceden de bilinemiyor işte. Doktoruna güven yani. Korkulacak bir şey değil. Kullanılıyor.

bizde de kestirip atan taraf sanırım benim sonra da sinir oluyorum işte
Erkekler kadar gamsız olmak isterdim

Evlilik hakkında tavsiye verecek son insanlardanım ama sakince konuşun , konuyu da bilmiyorum ama hissettiklerini suçlamadan anlatmaya çalış.. bir dahakine de sorun çözülmeden yatmamış olursunuz...

İlk zamanlar ben de uyuyamazdım falan tartıştıktan sonra , ikimiz de uzatırdık şimdi şimdi 15 dk sürüyor kırgınlığım. diyorum ki ne de olsa barışcaz küs kaldığım her an ben mutsuz oluyorum. barışalım gitsin, geliyor ya o beni öpüyor ya ben onu sarılıp barışıyoruz işte

Sen de öyle düşün ne de olsa barışacaksınız boş yere kendini üzme hiç...

Senin bu ay kimyasal gebelik mi oldu acaba ya..ya kistte böyle ağrı oluyor ya da kimyasal gebelikte..ikisini de yaşadığım İçin biliyorum..allah yrddımcın olsun..
amin canım....bilmiyorum ki...yarın 9,20 de doktor randevum var.hem yarın hormon tahlili yaptırcam doktora hemde tedavi istiycem bu ay.yumurta takibi yaptırcam.....bence yumurta geç çatladı bu ay...kimyasal yada kist olduğunu düşünmüyorum...hayırlısı bakalım...

KIZLAR HORMON TAHLİLİ İÇİN HANGİ TESTLERİ YAPTIRMAM LAZIM?PROLAKTİN, FSH, ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…