Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
passionete dün tabloda üstüste iki ilişki gördüm yanlış mı gördüm o Yüzden dinlen yarın olsun demiştim neyse ki ateş hala düşüşte bugünü değerlendirin bari

tamam cnm çok tşk ederim

Çok sağol canım... ağrılı dönemleri uyuklayarak atlattım iyiyim şimdi kanama var sadece ağrı sızı kalmadı... amin ya inşallah topik olarak gelsin peşpeşe herkesten güzel haberler..
İnsAllahh.. @Melissa81 nin ikizleri duyduktan sonra nedense bi rahatlama bii mutlulukk varr bende baya baya umut oldu.. pespese geliyor haberler insAllah.. pespese duydugumuz düşük haberleri kesildi cok şükür.. sira pespese saglikli gebelikler :)) Rabbim nasip etsin hepimizeeee

Bazen hiç anne olamayacağım gibi geliyor bana
Sakın öyle düşünme.. benim bir ogrencimin annesi 9 düşükten sonra saglicakla yavrusunu kucagina almis.. simdi yine hamile dusuk tehlikesi yuzunden uzun sure hastanede kaldi simdi 7 ayliga ulasti.. Rabbimin ol emrindeyizz umutsuzluk yok!! Yaşıyorsak her şey de umut vardır.. bunlar hep imtihan.. Sen simdi bir de Rabbimin huzuruna varacaksın hayırlarla.. bol bol duâ et bak goreceksin.. uzme tatli canini..

Veson sana birşey soracaktım
İki gündür kaloriferi son ayarda yakıyorlar ev çok sıcak gece terliyorum soğuyorum sabah buz gibi uyanıyorum o ateşi etkiler mi?

Reactions: iiz
Kizlar benim akintim her gun ayni saatlerde geliyor:/ sizde de var mi bu hem sabah kahvaltidan once hem aksam yemeginden once..

passionete dün tabloda üstüste iki ilişki gördüm yanlış mı gördüm o Yüzden dinlen yarın olsun demiştim neyse ki ateş hala düşüşte bugünü değerlendirin bari
Canim buyuk ihtimalle sen yanlis gördün. ben de 1 onceki gun var dunde olursa 2 gun ust uste olur diye yapmadım. cizgiye ne diyorsun cekti. sence digru yerde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…