- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
Nasip diilmis...
regl olmayı bekliyorum cnm, genelde reglinin 20. gününe denk geliyormuş transfer. biraz daha sabretmem gerekecek
Yok be güzelim beni bulmaz öyle mucizelerhayırlısı olsun ...üzülme diyecem ama üzülüyor insan elde değil canım..ama hala umut var..ateşe aldanma sen...düşük ateşle bile hamile olan var...kan testi yaptır canım...
Aminnnn...Canim hayirlisi kalkar kalkmaz senin atese baktim düşmüş. insallah daha fazla bekletmez rabbim.
Sonu olumlu olacak insallah canim bekledigine değecek.
benimde öyle hiç şansım yoktur bazı konularda...Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin...kendimizi çok yıpratıyoruz...dün doktorada söyledim.Yok be güzelim beni bulmaz öyle mucizeler
sonu güzel olsun inşallah canım...sabrın sonu selamettir inşallah...
Canim hayirlisi kalkar kalkmaz senin atese baktim düşmüş. insallah daha fazla bekletmez rabbim.
Sonu olumlu olacak insallah canim bekledigine değecek.
Hile Yaptım diyorsun yaniaslında o işte şaibe varben uyandım alarmla dilim damağım kurumuş muhtemelen yine ağzım açıktı biraz kapattım az biraz yutkunduktan sonra ölçtüm ateşi
Ben bazen ovu dan sonra üşüyerek kalkıyorum ama yine de ateş yüksek çıkıyor.pek etkilemiyor cnmVeson sana birşey soracaktım
İki gündür kaloriferi son ayarda yakıyorlar ev çok sıcak gece terliyorum soğuyorum sabah buz gibi uyanıyorum o ateşi etkiler mi?
Ooo ne yaptı bu Dr hem folbibiol hem ele it zaten folbiol diğer folik asitlerden yüksekEki Görüntüle 1909266
Folbiolu bıraktım ama elevitin içinde de var. Onu da doktora gideseye kadar bırakayim en iyisi.
Geçen gün bir şeyden bahsesiyordum esime tam hatırlayamıyorum şuan hamileyken şey yapiyordum hatirliyomusun gibisinden bir şey dicektim çocuk hamile lafını duyar duymaz bi bağırdı anne sen hamile misin diye bir anda şok oldum dilim tutuldu ne dedin oğlum dedim o da bi anda yüzü değişti lafı değiştirdi sanki karşımda koca adam var gibiydi sanki ben üzülmeyim diye yok yok bişi demedim demez mi .... artık bu saatten sonra diyecek hiç bişi yok belki de olmaması hayırlı şuan üzülüyor bir kardeşi olmadigi için ama belki buyudugunde iyiki olmamış diyecek..benimde öyle hiç şansım yoktur bazı konularda...Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin...kendimizi çok yıpratıyoruz...dün doktorada söyledim.o kadar ilaç kullanıyoruz..her ay hüsran...sonumuzu hayır eylesin Rabbim...artık bu çocuk meselesi yüzünden hayatımı bile yaşayamaz oldum...eşimin ısrarları..kızımın kardeş hasreti...çok yoruldum...bünye çöktü yani...herşeyden bıktım...bu hayatta herşey istediğimiz gibi olmuyor işte...çocuk soruyor ara ara..pazarda satılsa alacam hemen kızım diyorum...gülüyor...
Bence çizgi kayacak testler de yeni koyulaştı zaten bugün de test yap bakalımCanim buyuk ihtimalle sen yanlis gördün. ben de 1 onceki gun var dunde olursa 2 gun ust uste olur diye yapmadım. cizgiye ne diyorsun cekti. sence digru yerde mi?
Küçük dokunuşlar diyelimHile Yaptım diyorsun yani
Nerden buluyorsunuz bu nickleri etiketleyemiyoruz mübarekKızlar ben hayalci almina. kullanici adimi degistirdimVeson
Ooo ne yaptı bu Dr hem folbibiol hem ele it zaten folbiol diğer folik asitlerden yüksek
Ben de öyle biliyorum amaöğretmenimin aşırı yüksek değil sıkıntı yapma birini kesince düzelir hemenAynen elevit te 0,8 mg, folbiolde 5 mg. Benim kafama takılan folik asitin fazlası vücuttan atılmıyormuydu?
Bıdık yaaa.... benim de yengem hamile iken büyük yeğenim gidip gelip bana soruyordu hala senin karnında da bebek var mı diyebenimde öyle hiç şansım yoktur bazı konularda...Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin...kendimizi çok yıpratıyoruz...dün doktorada söyledim.o kadar ilaç kullanıyoruz..her ay hüsran...sonumuzu hayır eylesin Rabbim...artık bu çocuk meselesi yüzünden hayatımı bile yaşayamaz oldum...eşimin ısrarları..kızımın kardeş hasreti...çok yoruldum...bünye çöktü yani...herşeyden bıktım...bu hayatta herşey istediğimiz gibi olmuyor işte...çocuk soruyor ara ara..pazarda satılsa alacam hemen kızım diyorum...gülüyor...
Benimki de geçen gün hamile GÖRDÜ tv de anne onun karnına ne olmuş diye sordu.Bıdık yaaa.... benim de yengem hamile iken büyük yeğenim gidip gelip bana soruyordu hala senin karnında da bebek var mı diyeyok halacım dua et sen de olsun diyordum. Kız şoka girmişti , "karnın kocaman olacak, hastanede yatacaksın, canın çok acıyacak, karnını kesecekler , gerçekten istiyor musun bunu hayır hayır Allahım halamın karnında bebek olmasın " demişti sıpa
Aldım abimin yanına götürdüm bu kızın bana beddua ediyor diye anlattım gülmüştük baya..
Senin kızı da doğum servisine götür artık sormaz kardeş
bazen ara verip dinlenmek en iyisi... sana da yazik. bebek diye psikolojimiz bozuluyor depresyona girme noktasina geliyoruzGeçen gün bir şeyden bahsesiyordum esime tam hatırlayamıyorum şuan hamileyken şey yapiyordum hatirliyomusun gibisinden bir şey dicektim çocuk hamile lafını duyar duymaz bi bağırdı anne sen hamile misin diye bir anda şok oldum dilim tutuldu ne dedin oğlum dedim o da bi anda yüzü değişti lafı değiştirdi sanki karşımda koca adam var gibiydi sanki ben üzülmeyim diye yok yok bişi demedim demez mi .... artık bu saatten sonra diyecek hiç bişi yok belki de olmaması hayırlı şuan üzülüyor bir kardeşi olmadigi için ama belki buyudugunde iyiki olmamış diyecek..
Benden bu kadar daha dayanacak gücüm kalmadı bırakıyorum her şeyi kimyasal da olsa bi gebelik gecirseydim belki bu kadar üzülmezdim en azından hamile kalabiliyorum diye çabalamaya devam edebilirdim ama yok demek olmaması gerekiyor Razı olmaktan başka çarem yok
sevdiğim bi kore dizisinde adamda coklu kişilik bozukluğu vardi adamin kişiliklerinden birinin adıydıNerden buluyorsunuz bu nickleri etiketleyemiyoruz mübarek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?