canim özel hastanelerde varsa direk gidip alerji testi isteyebiliyorsun.arastirma hastanesi veya üniversiteye gidersen eger varsa immunoloji bölümü bakiyor bu konuya. bi de o testlerin sayisi her yerde farkli. kimi yerde 10 faktöre bakiliyor kimi yerde 20 vs.Sanırım kola Yapılıyor ama hangi bölüme gideceğiz bilmiyorum sanırım fakültede yapılıyor.aslında benim de var bazı şeylere gitmişken ben de yaptırmayı düşünüyorum.zafrina89 cnm hangi bölüme gideceğiz şimdi?
keske bu kadar cok sey ogrenmeden hamile kaliverseydim:)))
tatlım ya valla her şeyi biliyorsun helalin var
canim ben dogal yolla da hamile kaldim tüp bebeklede. ikisinde de adet berlitisiyle hamileligi ayirt etmek cok zor. 1. tüp bebekte hastanede kan verdik belim ayni adet olcakmis gibi agriyordu oturdum agladim adet olcam ben diye ama sonuc poZitif geldiAnnem uyumadı o uyuyana kadar koca uyudu kasik ağrım fena bugün gitti artık. saçma bişey sorabilirmiyim aranizda hamile kalanlar olmuş ya ben hiç doğal yolla hamile kalmadım o yüzden bilmiyorum bu günlerde olan ağrılar yumurtanın ddollenmesi ile alakalı olabilir mi diye saçma bir umudum var olabilir mi?
Bu kadar erken belirti olmayacağına göre yani dpo 4 daha benim yumurtam çatlamadi herhalde çünkü ciddi ağrılarım var kasiklarim çok fenacanim ben dogal yolla da hamile kaldim tüp bebeklede. ikisinde de adet berlitisiyle hamileligi ayirt etmek cok zor. 1. tüp bebekte hastanede kan verdik belim ayni adet olcakmis gibi agriyordu oturdum agladim adet olcam ben diye ama sonuc poZitif geldi
Estrefam rahimi kalinlastiriyo progestanda bebegin tutunmasina yardimci oluyo canim..dusuk tehlikesi olanlara prgstn veriyorlar hep.
peki progestan ile esrefemin farkı ne ?
Veson geçmiş olsun kızına canım ya... inşallah çok karşılaştığı bir şeye değildir alerjisi. zafrina89 nın dediği gibi koldan yapılıyor alerji testi. kızarıklığın boyunu ölçüyorlar. küçük hastanelerde olmuyor genelde o test ama. bizim ilçede yok mesela. siz ilçede miydiniz hatırlayamadım ama. çocuk alerji immunoloji polikliniği varsa hastanede o zaman test de yapılıyordur mutlaka
Allahim resmen drculuk oynuyoruz nekadar sinir bir dr.sen soylemesen ilaci vermicek hayret..kuzum insallah o yumurtalardan saglikli bir bebis gelsin gobusune..yarin 1 mm buyuseler 16 18 19 olucak..hadi hayirlisi canim Allah tamimina erdirsin insallah tedavinikızlar doktordan çıktım şimdi 15 17 18 mm 3 tane yumoş var inofolic işe yaradı heralde yarın iğnemi vurdurcam rahim kalınlığını sordum 7 8den aşağı istemeyiz dedi geçen ay bnm 6 idi dedim şimdide pek iyi sayılmaz dedi estrofem kullansam dedim yazdı estrofemi madem iyi diil yazsana dimi inofolice yine yorunsuz kaldı dedim inofolic içiyorum o destekledi heralde bişey demedi
Sağol cnm biz de artık keşfedeceğiz :))gecmis olsun cnm. benim de ev tozlarina karsi çıkmıştı ama zaman icinde kesfettim benim bünye asıl soğuğa karşı hassas
Araştıracağım cnm Sağol.dr öksürmediği bir dönem götürün dedi yazın falan dedi ama yazı beklemeden Öksürük geçerse erken gideriz belkicanim özel hastanelerde varsa direk gidip alerji testi isteyebiliyorsun.arastirma hastanesi veya üniversiteye gidersen eger varsa immunoloji bölümü bakiyor bu konuya. bi de o testlerin sayisi her yerde farkli. kimi yerde 10 faktöre bakiliyor kimi yerde 20 vs.
çok iyi canım güzel güzel bi sürü yumurta olmuş maşallah iyi yapmışsın ısrar etmekle neden demeden vermiyo sanki ilacı bu kadar emek göz göre göre görünen bi sorunla boşa mı geçsin yani, inofolic gerçekten işe yarıyor canım inşallah bebiş olsunlarkızlar doktordan çıktım şimdi 15 17 18 mm 3 tane yumoş var inofolic işe yaradı heralde yarın iğnemi vurdurcam rahim kalınlığını sordum 7 8den aşağı istemeyiz dedi geçen ay bnm 6 idi dedim şimdide pek iyi sayılmaz dedi estrofem kullansam dedim yazdı estrofemi madem iyi diil yazsana dimi inofolice yine yorunsuz kaldı dedim inofolic içiyorum o destekledi heralde bişey demedi
Sen fırsat olursa bugünü değerlendirBu kadar erken belirti olmayacağına göre yani dpo 4 daha benim yumurtam çatlamadi herhalde çünkü ciddi ağrılarım var kasiklarim çok fena
Neyseki o neydi? Dememişkızlar doktordan çıktım şimdi 15 17 18 mm 3 tane yumoş var inofolic işe yaradı heralde yarın iğnemi vurdurcam rahim kalınlığını sordum 7 8den aşağı istemeyiz dedi geçen ay bnm 6 idi dedim şimdide pek iyi sayılmaz dedi estrofem kullansam dedim yazdı estrofemi madem iyi diil yazsana dimi inofolice yine yorunsuz kaldı dedim inofolic içiyorum o destekledi heralde bişey demedi
Ay cnm herkeste var demekki ya bu nedir böyle inşallah Dediğiniz gibi çıkarVeson çok geçmiş olsun canım benim de polen alerjim var mevsim değişirken mutlaka hapşırık ıksırık tutar tıkanırım özellikle gece ağzım açık uyuyorum o yüzden çok zor alerji inşallah çok alakasız küçük bişeydir problem çözersiniz durumu
estrofem kullansam dedim yazıyım ondan daha güzel destekleyen kanser hastalarının kullandığı bi ilaç var ama hastalar kullanmak istemiyo dedi dedim yan etkileri mi fazla dedi kemoterapi olarak görülüyo çünkü estrofemin pek desteklediğini düşünmüyorum dedi demek ki ondan yazmıo ama bnm ztn geçen ay 6 idi 7 8 lazımsa estrofem yeterde artar benceçok iyi canım güzel güzel bi sürü yumurta olmuş maşallah iyi yapmışsın ısrar etmekle neden demeden vermiyo sanki ilacı bu kadar emek göz göre göre görünen bi sorunla boşa mı geçsin yani, inofolic gerçekten işe yarıyor canım inşallah bebiş olsunlar
dedi vallaNeyseki o neydi? Dememişyımurtalar bebiş olsun inşallah
Bazen bir ay içerisinde kadın iki kez yumurtlayabilir.ama biz ateş ve ovu testleri ile ilk yumurtanın çatladığını farkederiz.ikinci yumurta belki hemen arkasına belki de 1-2 gün sonra çatlar ama bunu Ateşle yada ovu testi ile anlayamayız çünkü ateş zaten Çoktan yükselmiştir ve testler de çoktan silinmeye başlamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?