Bilemedimki cnm ateş de de ciddi bir Yükseliş olmadı nedense.ağrıların şiddetli ise bir Dr baksın istersenLEKE gibi damla damla
yok canım artık bu ay yaptırmıcam dedim gitmedim de kan vermeye sen baktırıcak mısın ?elmol progesteron baktırdım mı kuzum bu ay dpo7 olmuşsun
Hergün aynı saat mi? İçi boş yuvarlaklar var onlar saat farkını gösteriyordaha ilk deneme ateş ölçmede biraz yanlışlıklar oldu alışana kadar
haftasonları 1-2 saat geç ölçtüm ama diğerleri aynı hep. bir de ateşleri girerken saat kaçsa onu yazıyormuş oraya sonradan farkettim ama düzeltmedim açıkçasıHergün aynı saat mi? İçi boş yuvarlaklar var onlar saat farkını gösteriyor
Evet cnm saatleri o kısımdan düzeltirsin yada ilk sayfada saati sabitleme var onu yapıp saatini de sabitleyebilirsin.link yollarsan ilk sayfaya ekleriz onun da tarifi ilk sayfada var.hadi inşallah bebiş gelsinhaftasonları 1-2 saat geç ölçtüm ama diğerleri aynı hep. bir de ateşleri girerken saat kaçsa onu yazıyormuş oraya sonradan farkettim ama düzeltmedim açıkçası
https://www.fertilityfriend.com/home/681306Evet cnm saatleri o kısımdan düzeltirsin yada ilk sayfada saati sabitleme var onu yapıp saatini de sabitleyebilirsin.link yollarsan ilk sayfaya ekleriz onun da tarifi ilk sayfada var.hadi inşallah bebiş gelsin
İlişki yasak demezlerse o zamana yumurta çatlar değerlendirmiş olursunuz bari ateş ölçmeye başla
Kızlar spirunella diye bir bitki var hiç duydunuz mu Komşum söyledi bir arkadaşı 2 ay kullanmis hamile kalmış bir çok kişi kullanıp olumlu sonuç almışlar
Aranızda bilgisi olan var mi
Kızlar hicbiseyim yok rahim filmim temiz pco varmış bende gliko diye başlayan o ilacı verdi ve pozitifi gördüğün gibi progestan başlayacaksin dedi kanamadan sonra başlatmasının hiç anlamı yok dedi.osteocare diye solgarin d vitamini hersey içeren bide ilacını verdi bide folik asit olarak yine solgarin folacin mi adını unuttum onu yazdı
Veson giderek cogaliyoruz düşük atesliler olarak :))))
Benim kızda alerji çıktı ya neye karşı alerji OLDUĞUNU anlamak için test yapmamız gerekiyormuş
O da neymiş cnm? Daha neler duyacağızKızlar spirunella diye bir bitki var hiç duydunuz mu Komşum söyledi bir arkadaşı 2 ay kullanmis hamile kalmış bir çok kişi kullanıp olumlu sonuç almışlar
Aranızda bilgisi olan var mi
Sağol cnm.Yok bir seneyi geçiyor bu çocuk hep öksürüyor arada geçer gibi oluyor geçti demeye fırsat kalmadan yeniden Başlıyordu şimdilik bir rahatsızlık yok nefes darlığı falan çok şükür ama sinir bozucu geçmeyen bir kuru Öksürük.alerji ilacı verdi bir de burun fısfıs.harnup pekmezi iyi geliyormuş alerjiye onu da almayı düşünüyorum.öksürük geçince de bir alerji testi yapmak gerekGeçmiş olsun cnm.. Şehir değişikliği olunca mi oldu hep varmıydi?
Ay süper inşallah senin de birinden biri en azından tutsun hadi inşallah ateş ölçmeye başla madem:))Yasak değilmişş :))) hatta bir hastasının başına gelmiş. Tek embriyo koymuşlar iki kese görmüşler şansa bakarmisin kadın doğal yoldan da hamile kalmış
kızlar doktordan çıktım şimdi 15 17 18 mm 3 tane yumoş var inofolic işe yaradı heralde yarın iğnemi vurdurcam rahim kalınlığını sordum 7 8den aşağı istemeyiz dedi geçen ay bnm 6 idi dedim şimdide pek iyi sayılmaz dedi estrofem kullansam dedim yazdı estrofemi madem iyi diil yazsana dimi inofolice yine yorunsuz kaldı dedim inofolic içiyorum o destekledi heralde bişey demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?