eh yani vur diyince öldürüyo senin doktor da, benim 5,5 du 3 günde 7,5 olmuş canım yeterli daha ilaç bitmedi sabah akşam alıyorum pazar bitecek sanırım az kaldı kaç olmuştur kimbilirestrofem kullansam dedim yazıyım ondan daha güzel destekleyen kanser hastalarının kullandığı bi ilaç var ama hastalar kullanmak istemiyo dedi dedim yan etkileri mi fazla dedi kemoterapi olarak görülüyo çünkü estrofemin pek desteklediğini düşünmüyorum dedi demek ki ondan yazmıo ama bnm ztn geçen ay 6 idi 7 8 lazımsa estrofem yeterde artar bence
bana bi hafta iç günde bitane yeterli dedi sen nasıl kullanıyosuneh yani vur diyince öldürüyo senin doktor da, benim 5,5 du 3 günde 7,5 olmuş canım yeterli daha ilaç bitmedi sabah akşam alıyorum pazar bitecek sanırım az kaldı kaç olmuştur kimbilir
Çok mutsuzum dün kaçırdık sonra düşündüm günü gününe yaptığımda bile olmuyor yazık eşim de sen incir kuru yaptın ya onunla hamile kalan çok sende kalırsın dedi daha da üzüldümSen fırsat olursa bugünü değerlendir
hayırlı uğurlu olsun. geçen ayı topic boş geçirdi. inşallah bu ay bol müjdeli bebişli olur. senden başlarız inşallah
kızlar doktordan çıktım şimdi 15 17 18 mm 3 tane yumoş var inofolic işe yaradı heralde yarın iğnemi vurdurcam rahim kalınlığını sordum 7 8den aşağı istemeyiz dedi geçen ay bnm 6 idi dedim şimdide pek iyi sayılmaz dedi estrofem kullansam dedim yazdı estrofemi madem iyi diil yazsana dimi inofolice yine yorunsuz kaldı dedim inofolic içiyorum o destekledi heralde bişey demedi
Canım ben 1 kere hamile kaldim.Annem uyumadı o uyuyana kadar koca uyudu kasik ağrım fena bugün gitti artık. saçma bişey sorabilirmiyim aranizda hamile kalanlar olmuş ya ben hiç doğal yolla hamile kalmadım o yüzden bilmiyorum bu günlerde olan ağrılar yumurtanın ddollenmesi ile alakalı olabilir mi diye saçma bir umudum var olabilir mi?
bana günde iki tane bitene kadar dedi canım dpo 9 da falan bitecekbana bi hafta iç günde bitane yeterli dedi sen nasıl kullanıyosun
inşallah canım Rabbim dileyen herkese versinCanım ben 1 kere hamile kaldim.
O ay yum günü akıntım oldu ve kasık ağrım oldu ff ye göre de o gün yum çatlamışti. Daha sonra ki günlerde benim kasık ağrım devam etmisti daha önceki aylardaöyle bişey yasamamistim. Yum günü kasık ağrım olur biterdi ama hamile kaldigim ay yum gününden sonra 4 gün falan devam etti kasık ağrısı ve o ay hamileydim. Insaallah sendende güzel haberler alırız
Bu çocuk olayı hepimizi çok yıprattı canım ve yıpratmayada devam ediyor...inşallah Rabbim daha fazla bekletmez...bu eşler zaten herşeye burunlarını sokmasa olmaz..zaten stresliyiz üzülüyoruz kırılacağımızı hiç mi düşünmüyorlar ya...deliriyorum ben...valla elimden gelse çok şey yapacamda öyle bunaldım artık gerçekten...Rabbim sonumuzu hayır eylesin...Çok mutsuzum dün kaçırdık sonra düşündüm günü gününe yaptığımda bile olmuyor yazık eşim de sen incir kuru yaptın ya onunla hamile kalan çok sende kalırsın dedi daha da üzüldüm
Bazen neden zorluyorum diye düşünüyorum Allahtan umudumu kesmedim ondan herhalde. ama bir yanım hep olumsuz
Yumurtanın pazartesi catladigindan adım kadar eminim ağrıdan ve ov.testinden belliydi ama dün bacağım çekmeye belim de ağrımaya başlayınca yine olumsuz düşüncelerim başladı bu şekilde hayattan zevk alamaz oldum
Seninde kızın alerji olmuş herhalde geçmiş olsun. koldan alerji testi yaparlar muhtemelen yetmezse yama testi yapılır
Aslında aanlayıslidir eşim yüzüme vurmaz bazı şeyleri ama ben çok yıprandım hepimiz aynı durumdayız 4 yıldır tedavideyim ilaç iğne yumurta takibi dön başa tekrar ilaç tekrar iğne olmadı hadi aşılama tutmadı sil baştan ilaç hadi olmadı tüp offfffff Rabbim unutturacagini vermesin tek duam buBu çocuk olayı hepimizi çok yıprattı canım ve yıpratmayada devam ediyor...inşallah Rabbim daha fazla bekletmez...bu eşler zaten herşeye burunlarını sokmasa olmaz..zaten stresliyiz üzülüyoruz kırılacağımızı hiç mi düşünmüyorlar ya...deliriyorum ben...valla elimden gelse çok şey yapacamda öyle bunaldım artık gerçekten...Rabbim sonumuzu hayır eylesin...
hııı baya da fark var senin kullanma şeklinle bnm aramdabana günde iki tane bitene kadar dedi canım dpo 9 da falan bitecek
Insaallah doğal yoldan da hamile kalirsin.inşallah canım Rabbim dileyen herkese versin
Böyle değişik bir ağrı yanma gibi adet agrisi gibi karışık bişey bacağım da çekiyor anlayamadım işte
Yine tüp bebek yapılsa ve hamile kalsam onu anlarım diye tahmin ediyorum o zaman da ha adet oldum ha olucak gibi ağrılarım vardı çok korkmuştum doktorum iyiye işaret dedi uyku hali usume başlayınca anladım hamile oldugumu. öğrendiğim gün hoşgeldin kızım dedin rüyamda görmüştüm gerçekten de kızdı :)
Hiç bir defa bile doğal yolla hamile kalmadım nasıl bişey bilmiyorum merakım ondan
Canim benim 1.sayfadaki tabloma bak E ler estrfmdi. ben catlatma ignesinden once 4 gun kullandim 8 yada 10 olmustu birkac gun daha kullan birak dedi fazla kalin olmasida iyi degil dedi hatta cuma pazar carsb. gibi bi aralik verdide ben ona uyamamistim.3gun ictim biraktim canim.her dr un bakis acisi on gorusu farkli oluyo tabi gunde 1 di benim.sabahtan.hııı baya da fark var senin kullanma şeklinle bnm aramdaMelissa81 sen nasıl kullanmıştın canım bana doktor bi hafta günde bitane kullan dedi emole kutuyu bitir demiş
canim üşütmüş filan da olabilirsin ayaklarini sıcak tutBu kadar erken belirti olmayacağına göre yani dpo 4 daha benim yumurtam çatlamadi herhalde çünkü ciddi ağrılarım var kasiklarim çok fena
nar suyu icmeyi dene istersen cnmestrofem kullansam dedim yazıyım ondan daha güzel destekleyen kanser hastalarının kullandığı bi ilaç var ama hastalar kullanmak istemiyo dedi dedim yan etkileri mi fazla dedi kemoterapi olarak görülüyo çünkü estrofemin pek desteklediğini düşünmüyorum dedi demek ki ondan yazmıo ama bnm ztn geçen ay 6 idi 7 8 lazımsa estrofem yeterde artar bence
İnsaallah canim Allah nasip etsinInsaallah doğal yoldan da hamile kalirsin.
Insaallah kalırız.
Bende hamile kaldigimda test yapiyodum pozitifti kalkip test yaptığımda pozitifi görmüştüm.
Sanki o yaşadığım hayal gibi rüya gibi geliyo hayatimin en güzel gunleriydi o 2 ay ama sonu kötü bitti rabbim yine güzel şeyler yasatsin bebegimiz bizle kalsin inşaallah şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine
e dÇok mutsuzum dün kaçırdık sonra düşündüm günü gününe yaptığımda bile olmuyor yazık eşim de sen incir kuru yaptın ya onunla hamile kalan çok sende kalırsın dedi daha da üzüldüm
Bazen neden zorluyorum diye düşünüyorum Allahtan umudumu kesmedim ondan herhalde. ama bir yanım hep olumsuz
Yumurtanın pazartesi catladigindan adım kadar eminim ağrıdan ve ov.testinden belliydi ama dün bacağım çekmeye belim de ağrımaya başlayınca yine olumsuz düşüncelerim başladı bu şekilde hayattan zevk alamaz oldum
Seninde kızın alerji olmuş herhalde geçmiş olsun. koldan alerji testi yaparlar muhtemelen yetmezse yama testi yapılır
Şiddetli miKızlar acil yardım edermisiniz benden kan geliyor kasik ağrım da var kesilmezse doktoruma gidicem çok korkuyorum
LEKE gibi damla damlaŞiddetli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?