Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm bizimki Alerjik şuanda kanda da alerji tahlili yüksek çıktı ama yine de not aldım deneyeceğim akciğer filminde de ufak bir dalgalanma var ama ciddi değil Demişti çok sağol
zi

Geniz akıntısı için bir ilaç verdi burnuna fısfıs sıkıyorum.pek hoşuna gitmedi ama yapacak birşey yok:))

Çok Sağol cnm

ovitrellesini kendi vuran var mı kızlar yarın işte olucam iğne vurdurmam lazım nasıl yapıcam

ovitrellesini kendi vuran var mı kızlar yarın işte olucam iğne vurdurmam lazım nasıl yapıcam
Ben bütün iğneleri kendim vurdum canım göbekten yapılıyor cok kolay ovitrelle hazır bi ilac zaten youtube da videosu vardır bi bak istersen.iğneyi mutlaka sana verilen saatte vurman gerekiyor.göbek hizasından 3 parmak tutup yana veya alt bolgeye vuruluyor sağ sol farketmez.derini parmagınla sıkıştır kolonya sür ve hızlıca batır iğneyi
Dediğim gibi once video izle

Geniz akıntısı için bir ilaç verdi burnuna fısfıs sıkıyorum.pek hoşuna gitmedi ama yapacak birşey yok:))
geniz akıntısı gecerse öksürük de gecer. ilaclarin faydasi olur insallah cnm ben büyük halimle katlanamiyorum küçücük cocuk napsin

ben artik rituellerden sıkıldığım icin kolonya filan sürmez olmustum

Reactions: iiz
Benim yatak odamda var canım istanbuldan almıştım lamba olarak değildi odamin metre karesine göre kaya tuzu vermişti bana satıcı demişti odanın büyüklüğüne göre almalısınız diye koca bi taş almıştım hala duruyo ama tabi nemli memleket Rize eriyip su oluyo altına resmen kap koydum eridikce bosaltiyorum kayinvalidemde de var onun ki hiç erimedi aynısı gibi duruyor bende de mevsimsel alerji var yaprak döküm zamanı ve çiçek açım polen zamanı öksürük hapşırma oluyo ilacım vardı 3 ay devamli kullandığım evleneli hiç icmedim bebek çalışmalarından dolayı

Iyi geliyor mu işe yarıyor mu? Bu erimiyor sanırım ya fişe takıyorsun lamba yanıyor tozu poleni üzerine çektiği için arada nemli bezle silin diyor sudan uzak tutun diyor.seninki niye erdi ki öyle?

evet odanın büyüklüğüne göre kilosunu ayarlıyormuşsun 2-3 kilo olanlar 25 lira 10 metrekareye yetiyormuş.3-4 kilo 28 tl o şekilde fiyat artıyor.

Reactions: iiz
aaa nasil yaaa adete mi döndü? bu kadar kisa zamanda olamaz ki. duuurr yavvv bence simdi bebegi bosver senin sagligin daha önemli bak bu kadar erken adet olduysan bu bi sorundan kaynaklaniyor olabilir sen baska iyi bi doktora git bence

aaa cidden yerlesme kanamasi filan da olabilir. niye olmasin. sen bugün ayaklarini uzat ayaklarinin altina yastik koy yat. sevdigin bi film ac bi de. bütün işi gücü boşver kendini rahatlatma günü yap

Yok zannetmiyorum adet oldum. Yarın doktorun kapısına dayanicam bakması lazım

Yapıldı canım onlarda tutmadı malesef. Allah razı olsun duaların icin

Cnm bu kadar üzme kendini üzmemeye çalış belki de bebek yer yapıyordur.böyle adet düzensizliği yaşayıp hamile kalanlar oluyor.bırakma kendini
Yok benim bebek bedavaya gelmiyor illa tüp yapılacak tövbe Yarabbim ya

evet video ilk iğneyi verdiklerinde bakarken görmüştüm canım kolay gözüküo ztn bu 2. iğnem öbürünü acilde vurdurmuştm saat söylemedi canm yarın vurdur ilişki saatlerine göre ayarlayıp dedi

ben kendim yapiyorum hep cnm. göbeğine batir, pistonu ittir. 10a kadar say igneyi cek. bu kadar
ben de kendim yapıcam ztn parfüm üretiyoruz 20ton alkolümüz var silerim alkolle vururm iğneyi bide eczaneyi hastaneydi git gel uğraşamıcam soğuk muhafaza edilmesi lazım dedi eczacı buz aküsümü veriolarmış neymiş onu biliomusun

Ben satıcıya demiştim fişe her zaman takmayı unutabilirim başka türlüsü yokmu bunun diye böyle verdi koca dikdörtgen bi taş Odam büyük benim biraz.erime sebebi nem diye düşünüyorum çünkü kayinvalidem başka ilde ve havası kuru oranın ondaki hiç erimiyor.faydasını gördüm mü kısmına gelirsek sadece sanki artık boğazım kupkuru ve o kuru bogulacak gibi öksürükle kalkmıyorum yoksa yasantimda bi fark olusturmadi geçen ramazandan beri odamda

Eklentiler

• 2016-11-11 18.36.44.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 30
Canım çok kolay vurması youtuba da videosu da var. kolonya ile sil (ben bacaktan yaptım ) kolonya uçunca dik şekilde iğneyi sok yavaşça ver ilacı. insülin gibi küçük ya iğnesi zaten sağlık personelinin yapması şart değil, videoyu izle yine de yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…