- 20 Ekim 2016
- 250
- 270
- 18
konuya biraz balıklama dalcam ama neyin nesiymiş bu tuz lambası, hamile kalmayı mı kolaylaştırıyorBenimde arkadasim aldi bas ucuna koyuyordu kaya tuzu lambasiydi sanirim
ben de de yumurtlamada bu agrılar genelde oluyor bence agrı ne kadar cok o kadar kalıtelı yumurtlama oluyor.Bu kadar erken belirti olmayacağına göre yani dpo 4 daha benim yumurtam çatlamadi herhalde çünkü ciddi ağrılarım var kasiklarim çok fena
bencede aynen böyle. kaliteli yumurtlamaarda ağrılar cok oluyor anlaşılan ben agrsız gecırdıgım aylar tamam boş dıyorum hemen . ben artık hemen anlıyorum kendımı. yumdan sonra 2 gun rahatlayıp tekrar başlarsa agrılar ya da hıc azalmadan devam ederse bır de batma olursa aha vucut çabalıyor dıyorum 7. gunden sonra agrı kalmazsa hamıle degılım dıyorum ben . artık anlıyorum gercekten de. ne ateş ne testler onlar sadce destekleyıcı benım ıcınCanım ben 1 kere hamile kaldim.
O ay yum günü akıntım oldu ve kasık ağrım oldu ff ye göre de o gün yum çatlamışti. Daha sonra ki günlerde benim kasık ağrım devam etmisti daha önceki aylardaöyle bişey yasamamistim. Yum günü kasık ağrım olur biterdi ama hamile kaldigim ay yum gününden sonra 4 gün falan devam etti kasık ağrısı ve o ay hamileydim. Insaallah sendende güzel haberler alırız
konuya biraz balıklama dalcam ama neyin nesiymiş bu tuz lambası, hamile kalmayı mı kolaylaştırıyor
canim üşütmüş filan da olabilirsin ayaklarini sıcak tut
tablonu iyi tutarsan tahmın daha kolay olur cnmhaftasonları 1-2 saat geç ölçtüm ama diğerleri aynı hep. bir de ateşleri girerken saat kaçsa onu yazıyormuş oraya sonradan farkettim ama düzeltmedim açıkçası
evet balıklama olunca böyle oluyor burada konuşulan her şey hamilelik için gibi düşünüyorum
canımcım sneın transferın ne zaman ? basındna ıtıbaren ateş ölçecek misin ?Ohh süper. Bebis olsunlar inşallah cnm. Senin Dr bir enteresanmis ama, madem istemiyon 7 nin altı versene bişiler illa söylemek mi gerekiyor ilginc :))
canm benim ablamın kızıda sürekli hasta olur kışın falan bundan almayı düşünüyorum iyi geldiğini söylediler sende araştr bakalım doktorada sorabilirsn kızını götürdüğün zaman
Benimde baktırasım yok. Bu ay da böyle olsunyok canım artık bu ay yaptırmıcam dedim gitmedim de kan vermeye sen baktırıcak mısın ?
canımcım sneın transferın ne zaman ? basındna ıtıbaren ateş ölçecek misin ?
Canım olumsuz düşünme lütfen ilk defa mı bu kadar erken geldi adetin incir küründen dolayı olabilir mi peki?Keşke içimden geçenleri anlatabilsem ama çok zor
Adet oldum kanamam arttı ve sağolsun doktorum muayene etme gereği bile duymadı
16. Gün duphaston başla dedi hepsi bu
Daha 17 gün önce adet olmuştum ben hiç bir zaman anne olamayacağım
Hayatımda ilk defa ara kanamam oldu bu kadar luteal faz da bebek mi tutar. daha pazartesi yumurtam çatladı ya hiç birşey umudumu arttirmiyor artık çok mutsuzum ve gözyaşlarıma hakim olamıyorum ilk defa adet oldum diye ağlıyorum
Burda her türlü sorun paylaşılır kaynana sorunlarından Eşinle olan kavgalara sağlık problemlerinden iş problemlerine kadar her türlü konu paylaşılırevet balıklama olunca böyle oluyor burada konuşulan her şey hamilelik için gibi düşünüyorum
geçmiş olsun
Keşke içimden geçenleri anlatabilsem ama çok zor
Hayatımda ilk defa ara kanamam oldu bu kadar luteal faz da bebek mi tutar. daha pazartesi yumurtam çatladı ya hiç birşey umudumu arttirmiyor artık çok mutsuzum ve gözyaşlarıma hakim olamıyorum ilk defa adet oldum diye ağlıyorum
Niye böyle oldu yA demekki ovulasyon olmadı bünyen iki aydır altüst olduKeşke içimden geçenleri anlatabilsem ama çok zor
Canım yaşadıkların ağır gelmiş ki böyle bir umutsuzluğa düşmüşsün ama derdini veren Allah çaresini de verir.Keşke içimden geçenleri anlatabilsem ama çok zor
oo çok amaçlı diyorsun hepsi bir arada süperBurda her türlü sorun paylaşılır kaynana sorunlarından Eşinle olan kavgalara sağlık problemlerinden iş problemlerine kadar her türlü konu paylaşılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?