Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu kadar erken belirti olmayacağına göre yani dpo 4 daha benim yumurtam çatlamadi herhalde çünkü ciddi ağrılarım var kasiklarim çok fena
ben de de yumurtlamada bu agrılar genelde oluyor bence agrı ne kadar cok o kadar kalıtelı yumurtlama oluyor.

bencede aynen böyle. kaliteli yumurtlamaarda ağrılar cok oluyor anlaşılan ben agrsız gecırdıgım aylar tamam boş dıyorum hemen . ben artık hemen anlıyorum kendımı. yumdan sonra 2 gun rahatlayıp tekrar başlarsa agrılar ya da hıc azalmadan devam ederse bır de batma olursa aha vucut çabalıyor dıyorum 7. gunden sonra agrı kalmazsa hamıle degılım dıyorum ben . artık anlıyorum gercekten de. ne ateş ne testler onlar sadce destekleyıcı benım ıcın

konuya biraz balıklama dalcam ama neyin nesiymiş bu tuz lambası, hamile kalmayı mı kolaylaştırıyor
Ne duysak yapacağız ama alerji için cnm benim kızda alerji var

Kızlar bu lambayı kullanan var mı? Bir de ben testi yaptırdıktan sonra mı alsam? Neye karşı alerjisi var öğrenip ??? nazah35 Melissa81 . Melisa cnm Arkadaşının tam olarak Rahatsızlığı ne?

evet balıklama olunca böyle oluyor burada konuşulan her şey hamilelik için gibi düşünüyorum
geçmiş olsun

canm benim ablamın kızıda sürekli hasta olur kışın falan bundan almayı düşünüyorum iyi geldiğini söylediler sende araştr bakalım doktorada sorabilirsn kızını götürdüğün zaman

Keşke içimden geçenleri anlatabilsem ama çok zor
Adet oldum kanamam arttı ve sağolsun doktorum muayene etme gereği bile duymadı
16. Gün duphaston başla dedi hepsi bu
Daha 17 gün önce adet olmuştum ben hiç bir zaman anne olamayacağım
Hayatımda ilk defa ara kanamam oldu bu kadar luteal faz da bebek mi tutar. daha pazartesi yumurtam çatladı ya hiç birşey umudumu arttirmiyor artık çok mutsuzum ve gözyaşlarıma hakim olamıyorum ilk defa adet oldum diye ağlıyorum

KIZLAR SUAN YASİN TV DE ÜMMÜ SÜBYAN MUSKASINI ANLATIYORLAR
DÜŞÜK YAPANLAR ICIN YAZAYIM DEDIM

canımcım sneın transferın ne zaman ? basındna ıtıbaren ateş ölçecek misin ?

Aslında transferden sonra ölçmek istemiyorum, o yüzden bırakmıştım. Ama şimdi yumurtlamayı merak ediyorum
Yarın başlar transferden sonra bırakırım. Bu arada 15 gün sonra kontrolüm var cnm, o gün tarih net bir şekilde belli olur.

Canım olumsuz düşünme lütfen ilk defa mı bu kadar erken geldi adetin incir küründen dolayı olabilir mi peki?
Bence baska bi dra daha gorun..muayene etmesi gerekirdi

evet balıklama olunca böyle oluyor burada konuşulan her şey hamilelik için gibi düşünüyorum
geçmiş olsun
Burda her türlü sorun paylaşılır kaynana sorunlarından Eşinle olan kavgalara sağlık problemlerinden iş problemlerine kadar her türlü konu paylaşılır

Canım umudunu kaybetme lütfen, hikayeni bilmiyorum ama zaman zaman hepimiz karamsarlığa düşüyoruz, yumurta ve sperm varsa umut hep var....
bir önceki sayfada sormuştum görmedin sanırım sizin sorun neydi? tüp neden tutmamıştı bir açıklama yaptılar mı?

Niye böyle oldu yA demekki ovulasyon olmadı bünyen iki aydır altüst oldu

Canım yaşadıkların ağır gelmiş ki böyle bir umutsuzluğa düşmüşsün ama derdini veren Allah çaresini de verir.
Duanı sabrını eksik etme. ve uzun süredir sonuç alamıyorsa doktorunu değiştir bence. çünkü farklı doktorlar farklı teşhislerde bulunabiliyor ve farklı tedaviler önerebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…