Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
soğukta bejlemesi lazım buz aküsü veriyoruz fln demişti eczacı onuda eczaneye mi sorayım şimdi alıp eve götürmem lazım yarında evden işe götürmem lazım

soğukta bejlemesi lazım buz aküsü veriyoruz fln demişti eczacı onuda eczaneye mi sorayım şimdi alıp eve götürmem lazım yarında evden işe götürmem lazım
Çok mu uzak eczane ev, ev iş arası? 10-15 dakika ise bişey olmaz biz 40 dk getirdik birşey olmadı , hemen dolaba koyduk eve gelince. yine de akü verirlerse daha güzel olur

Desene bir da da erir.buradı da çok nemli Lambalı olanlarda bunun aynısı sadece içinde Işık veriyor.bizim sorun da Öksürük zaten belki iyi gelir

Reactions: iiz
Burdayım canım memlekete geldik. ben her anlamda normal hayata döndüm ağrı sızı yok hiç kanama da yok sen nasılsın geçti kanama tamamen değil mi?
Evet cnm aynen bende normal hayata geçtim leke falan yok çok şükür ateş de de sanki bir kıpırdama oldu benimkinde yarın Ateş'ten anlarız bakalım:)

tamam takipteyim . hadi hayırlısı inşallah seninde müjden yaklaştı

eger sık ilişki varsa haftasını bil ovulasyonun tahmını 3-4 gununu bil sık sık çalışma yap o zaman takıpsız de şansın yüksek bence tabi yaşı küçük olanlar zamanı olanlar için mesela fsh ı yükselmiş biri için bunu yapmak büyük lüks zaten riskte. ama sen daha yeni evlisin yaşın küçük takıpsızde devam edebilriisn canım ben olsam bu durumda aynen böyle yapardım korunmaz takıpte etemezdım basıtce akıntıma agrıma gore genel duruma gore degerlendırır geçerdım

Veson benim tabloma bakabilir misin zahmet olmazsa. ates hala sinirda cizgi çekildi ama ben emin degilim. 9nda opk pozitif onu girince cizgi gidiyor.

25 de olabilir cnm Yarınki Ateşi de gir opk Yı öyle gir o zaman çizgi kayabilir
Ins yarin yukselir stres yapmaya basladim artik sanirim. az once cok yakin arkadaslarimdan birinin hamile oldugunu ogrendim. sevindim cok ama teli kapatinca istemsiz agladim. 2.5 aylik be soylemek istemedi ben anladim. israrla sorunca kabul etti.

kilo milo boy moy sorun değil kızlar ya alın tuzu koyun benım evimin heryerınde tuz parcaları var kışın kalorıerın utune koyarım yazın banyo suyuma atarım hatta ben o tuzla yüzümü ovarım aklıma gelınce banyoda vucudumu ovarım. kaya tuzu harika bir şey illa lambası gerekmez ama ısı etkısını arttırıyor işin esprisi burada

Benimde( bir de bizim sülale acayip doğurgan hiç çekmemişim onlara, beni evlatlık aldılar galiba
ayy bizde de herkes doğurgan bi teyzemde hormon sıkıntısı vardı geri kalan herkes pırt pırt doğuruo bi teyzem bi ben kimse bilmio tedaviye başladığımı çocuk istediğimi fln bi annem kardeşim kv bilio

harikasın valla ben de deneyeyim

bende de burun eti iltihaplanması var kronık artık hiç geçmiyor ağır faranjıt olmustum zamanında ve çok çok iyi tedavıye ragmen atlatamadım bu hastalığı sonunda da başka hastalıklara cevirdi en büyük sağlık sorunum bu sanki ölene kadar eskisi gibi nefes alamayacakmısım gibi. bıkım bu geniz akıntısından hiç bitmiyor hiççç

Canım bazen olabiliyor böyle canını sıkma benim de hayatımda ilk defa geçen sene oldu 15 günde adet oldum, işte ovulasyon kanaması mı falan derken baktım yok bildiğin adet. doktora gittim bitince herşey normal bazen olabilir böyle düzensizlik dedi. sıkma canını bu kadar.. bak melissa nın da hamilelik önceki ay erken gelmişti regli. inş önümüzdeki aya müjde verirsin bize

tuz taşı ya da lambası alerji içinmiş
evet canım ben kullanıyorumevımın her yerınde var severim öyle şeyleri orjinal taşları falanda severim üstelik mutfak tuzumuda kesinlikle mağara tuzu kullanırım eşime çuvalla aldırıyorum daha yarım olmadan ayy... bitecek gene al hemen diyorum o kadar severim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…