soğukta bejlemesi lazım buz aküsü veriyoruz fln demişti eczacı onuda eczaneye mi sorayım şimdi alıp eve götürmem lazım yarında evden işe götürmem lazımCanım çok kolay vurması youtuba da videosu da var. kolonya ile sil (ben bacaktan yaptım ) kolonya uçunca dik şekilde iğneyi sok yavaşça ver ilacı. insülin gibi küçük ya iğnesi zaten sağlık personelinin yapması şart değil, videoyu izle yine de yaparsın
Çok mu uzak eczane ev, ev iş arası? 10-15 dakika ise bişey olmaz biz 40 dk getirdik birşey olmadı , hemen dolaba koyduk eve gelince. yine de akü verirlerse daha güzel olursoğukta bejlemesi lazım buz aküsü veriyoruz fln demişti eczacı onuda eczaneye mi sorayım şimdi alıp eve götürmem lazım yarında evden işe götürmem lazım
Desene bir da da erir.buradı da çok nemli Lambalı olanlarda bunun aynısı sadece içinde Işık veriyor.bizim sorun da Öksürük zaten belki iyi gelirBen satıcıya demiştim fişe her zaman takmayı unutabilirim başka türlüsü yokmu bunun diye böyle verdi koca dikdörtgen bi taş Odam büyük benim biraz.erime sebebi nem diye düşünüyorum çünkü kayinvalidem başka ilde ve havası kuru oranın ondaki hiç erimiyor.faydasını gördüm mü kısmına gelirsek sadece sanki artık boğazım kupkuru ve o kuru bogulacak gibi öksürükle kalkmıyorum yoksa yasantimda bi fark olusturmadi geçen ramazandan beri odamda
Evet cnm aynen bende normal hayata geçtim leke falan yok çok şükür ateş de de sanki bir kıpırdama oldu benimkinde yarın Ateş'ten anlarız bakalım:)Burdayım canım memlekete geldik. ben her anlamda normal hayata döndümağrı sızı yok hiç kanama da yok sen nasılsın geçti kanama tamamen değil mi?
tamam takipteyim . hadi hayırlısı inşallah seninde müjden yaklaştıAslında transferden sonra ölçmek istemiyorum, o yüzden bırakmıştım. Ama şimdi yumurtlamayı merak ediyorum
Yarın başlar transferden sonra bırakırım. Bu arada 15 gün sonra kontrolüm var cnm, o gün tarih net bir şekilde belli olur.
eger sık ilişki varsa haftasını bil ovulasyonun tahmını 3-4 gununu bil sık sık çalışma yap o zaman takıpsız de şansın yüksek bence tabi yaşı küçük olanlar zamanı olanlar için mesela fsh ı yükselmiş biri için bunu yapmak büyük lüks zaten riskte. ama sen daha yeni evlisin yaşın küçük takıpsızde devam edebilriisn canım ben olsam bu durumda aynen böyle yapardım korunmaz takıpte etemezdım basıtce akıntıma agrıma gore genel duruma gore degerlendırır geçerdımVeson canim bugun 28.günn. ya yarin ya pazar en gec adetin gelmesi lazim.bemkide bugun. ama ben zaten umudumu kestim dün gece atesolcerimi buldum:) sabab ki ısım 36.3 tü. sınırın altına inmiß. iiz nun parmak testinide yaptim. yanj bu ay bende de bebek yok...
Bu ay yumurt akontrolu yaptirmistim ya tam catladigi gun iliskide vardi. ah bi kavusamadilar su iki sevgili yanarim yanarim... belkide boyle tam yumurtlama gununu bilince olmuyor. bilnesek daha iyi mi sanki???
25 de olabilir cnm Yarınki Ateşi de gir opk Yı öyle gir o zaman çizgi kayabilirVeson benim tabloma bakabilir misin zahmet olmazsa. ates hala sinirda cizgi çekildi ama ben emin degilim. 9nda opk pozitif onu girince cizgi gidiyor.
bizim kapsam geniş tatlım ne istersen anlat hoşgeldinnnnoo çok amaçlı diyorsun hepsi bir arada süperyenge görümce kavgaları da kapsama girer mi
ne alıyoruz kızlar ben de alayım artık neyse ondan :)Kilosuna göre fiyatları Değişiyormuş kafama yattı alabilirim heran:)
Ins yarin yukselir stres yapmaya basladim artik sanirim. az once cok yakin arkadaslarimdan birinin hamile oldugunu ogrendim. sevindim cok ama teli kapatinca istemsiz agladim. 2.5 aylik be soylemek istemedi ben anladim. israrla sorunca kabul etti.25 de olabilir cnm Yarınki Ateşi de gir opk Yı öyle gir o zaman çizgi kayabilir
kilo milo boy moy sorun değil kızlar ya alın tuzu koyun benım evimin heryerınde tuz parcaları var kışın kalorıerın utune koyarım yazın banyo suyuma atarım hatta ben o tuzla yüzümü ovarım aklıma gelınce banyoda vucudumu ovarım. kaya tuzu harika bir şey illa lambası gerekmez ama ısı etkısını arttırıyor işin esprisi buradaIyi geliyor mu işe yarıyor mu? Bu erimiyor sanırım ya fişe takıyorsun lamba yanıyor tozu poleni üzerine çektiği için arada nemli bezle silin diyor sudan uzak tutun diyor.seninki niye erdi ki öyle?
evet odanın büyüklüğüne göre kilosunu ayarlıyormuşsun 2-3 kilo olanlar 25 lira 10 metrekareye yetiyormuş.3-4 kilo 28 tl o şekilde fiyat artıyor.
ayy bizde de herkes doğurgan bi teyzemde hormon sıkıntısı vardı geri kalan herkes pırt pırt doğuruo bi teyzem bi ben kimse bilmio tedaviye başladığımı çocuk istediğimi fln bi annem kardeşim kv bilioBenimde( bir de bizim sülale acayip doğurgan hiç çekmemişim onlara, beni evlatlık aldılar galiba
harikasın valla ben de deneyeyimVeson canim. sanirim kizin oksuruyor. sebebk alerji filan demissin. tam amlayamadim ama eger usutme filan oksuruguyse annemden ogrendigim iki ilac var. acaip iyi gekiyor ikinci gune kesiyor oksurugu.
1)pekmez, zeytin yagi ve limonu esit olcude karistirio gunde 3 sefer iciriyorsun.
2)bor siseye bi kac yemek kasigi bal koyuyorsun. bir sogani soyup ikiye ayirdiktan sonra balin uzerine koyup kapagini kapatiyorsun.
7-9 saat sonra soganin aliyorsun. suyu cikmis oluyor zaten. o suyla.bali.karistirp gubde3 kasik veriyorsun. bn ve ailem.senelerdir antibiyotik agri kesici filan kullanmayiz
ev 10 dk aküyle getirdşm eczacı bi saat duru aküyle dedi yarın işe götürürken 1 saate yakın yol gidicemÇok mu uzak eczane ev, ev iş arası? 10-15 dakika ise bişey olmaz biz 40 dk getirdik birşey olmadı , hemen dolaba koyduk eve gelince. yine de akü verirlerse daha güzel olur
tuz taşı ya da lambası alerji içinmişne alıyoruz kızlar ben de alayım artık neyse ondan :)
Canım bazen olabiliyor böyle canını sıkma benim de hayatımda ilk defa geçen sene oldu 15 günde adet oldum, işte ovulasyon kanaması mı falan derken baktım yok bildiğin adet. doktora gittim bitince herşey normal bazen olabilir böyle düzensizlik dedi. sıkma canını bu kadar.. bak melissa nın da hamilelik önceki ay erken gelmişti regli. inş önümüzdeki aya müjde verirsin bizeKeşke içimden geçenleri anlatabilsem ama çok zor
Adet oldum kanamam arttı ve sağolsun doktorum muayene etme gereği bile duymadı
16. Gün duphaston başla dedi hepsi bu
Daha 17 gün önce adet olmuştum ben hiç bir zaman anne olamayacağım
Hayatımda ilk defa ara kanamam oldu bu kadar luteal faz da bebek mi tutar. daha pazartesi yumurtam çatladı ya hiç birşey umudumu arttirmiyor artık çok mutsuzum ve gözyaşlarıma hakim olamıyorum ilk defa adet oldum diye ağlıyorum
evet canım ben kullanıyorumevımın her yerınde var severim öyle şeyleri orjinal taşları falanda severim üstelik mutfak tuzumuda kesinlikle mağara tuzu kullanırım eşime çuvalla aldırıyorum daha yarım olmadan ayy... bitecek gene al hemen diyorum o kadar severim yanituz taşı ya da lambası alerji içinmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?