2 hafta önce bakıldı 7 çıkmıştı prl birdaha tövbeler olsun asla asla yapmam bende kansizlik var birde şu an çok kötüyümCanim incir kuru prolaktini yukseltiyor diyorlar kan tahlili yapildimi yakin zamanda belki ondan olabilir mi?
Kaçıncı gün bugunBu sabah test yaptım bayağı negatif giriştim temizliğe şaşırdığım testi eşim aldı çok merak etti hayret ettimneyse olsa çıkardı diyorum iğne etkisi bile kalmamış hayırlısı artık kafa dinleme zamanı
Dpo8 desin insallah pesine pozitif gelir canim.Bu sabah test yaptım bayağı negatif giriştim temizliğe şaşırdığım testi eşim aldı çok merak etti hayret ettimneyse olsa çıkardı diyorum iğne etkisi bile kalmamış hayırlısı artık kafa dinleme zamanı
Canım kürler herkese yaramıyor sen deneme o zaman artık birşey. ama adet bozukluğuna bu kadar canını sıkma.Kızlar benim adetim de bi değişik
Bende pıhtılaşma bozukluğu var 1 senedir kan sulandırıcı kullanıyorum ben ondan beri hiç pıhtıli adet görmedim ama bu defa öyle geliyor ya naptim kendime ben ya çok kızıyorum her soyleneni yapıyorum sogan suyu içeyim dedim geçen ay nerdeyse mide kanaması geciriyordum bu ay bunu yaptım ara kanama oldu yazık şu canıma çocuk diye diye başıma bi iş gelecek diye korkuyorum bu ay doktorumun verdiği ilaçları kullanicam önümüzdeki ay adet olursam histeroskopi yaptırıp 3. tüp bebeğe başlıycam
Ha birde dün başka bi doktora sordum geçen sene kaç yumurta toplandi dedi 4 dedim bu sene 2 dedim kesinlikle rezervler düşüyor sen ondan ara kanama yasamissin acilen tüp yaptir dedi bana sabaha kadar ağladım hiç bu kadar uzulmemistim
Canım hiç belirti yok iğneden sonra kasıklarım siserdi bayağı rahatsız hissederdim kendimi o bile yok bu defa sadece göğüslerim az acımaya başladı o da adetten önce de oluyo bende pek umudun yok açıkçası inşallah bu ay topikte bebekler gelir sıraylaDpo8 desin insallah pesine pozitif gelir canim.
Dpo 8 iğneden de 10 günü geçtiKaçıncı gün bugun
Daha çok var anca döllenme zamanı şuanda dikkat et sen yine deCanım hiç belirti yok iğneden sonra kasıklarım siserdi bayağı rahatsız hissederdim kendimi o bile yok bu defa sadece göğüslerim az acımaya başladı o da adetten önce de oluyo bende pek umudun yok açıkçası inşallah bu ay topikte bebekler gelir sırayla
Öyle çok küçük birşey çatlama iğnesi hayırlısı ile bebiş olsun aynen peşinden gelenler için gün aşırı devam et der doktorlarkızlar iğnemi vurdum ne kdr inceymiş girdiğini bile hissetmiyosun şimdi bu gece yarın gece sonra da gün aşırı çalışnak lazm geçen sefer gün aşırı dememişti bu sefr arkadan gelen yumoşlar var diye mi dedi ki
Canım 3.76 bile testte biraz belli olduğu için benim ne bilim çokta umudum yok :)Daha çok var anca döllenme zamanı şuanda dikkat et sen yine de
Belki o zaman döllenme ilk çatlayan yumurtadan olmuştu şimdi peşine catlayanlardan olabilir umutsuzluk yok yumurta var ilişki var regle de daha 1 hafta varCanım 3.76 bile testte biraz belli olduğu için benim ne bilim çokta umudum yok :)
İnşallah en beklemedigin anda gelir bebisin. sen yine de rahat ol canim. allah bilirCanım hiç belirti yok iğneden sonra kasıklarım siserdi bayağı rahatsız hissederdim kendimi o bile yok bu defa sadece göğüslerim az acımaya başladı o da adetten önce de oluyo bende pek umudun yok açıkçası inşallah bu ay topikte bebekler gelir sırayla
Belki o zaman döllenme ilk çatlayan yumurtadan olmuştu şimdi peşine catlayanlardan olabilir umutsuzluk yok yumurta var ilişki var regle de daha 1 hafta var
Sağolun kızlar inşallah güzel dilekleriniz gerçek olur ama böyle havayı bulmuşken tutamıyorum kendimi temizlik havasıİnşallah en beklemedigin anda gelir bebisin. sen yine de rahat ol canim. allah bilir
Çok unutluydum hani herkeste ise yaramış ya ohh dedim benimde bu ay olur insaallah biraz ondan modum düştü herhalde ama ne diyelim her ay yeni umutCanım kürler herkese yaramıyor sen deneme o zaman artık birşey. ama adet bozukluğuna bu kadar canını sıkma.
çok sık yaşamıyorsun ki sonuçta. ilk defa olmuş böyle birşey, moralini bozma bu kadar. ben de olduğu zaman rejimdeydim spor yapıyordum tam koşu yapıyordum ortasında başladı adet 15. gün de.
Sen doktor takibinde ne gerekli ise onu yap ama canını da sıkma böyle..
bende femare seropÇok moralim bozuk çokta fazla geliyor kanama incir kuru yapanlarda ara kanama olmuş böyle bir daha tövbe asla yapmam. serophene kullan demişti doktorum kullanmamistim bu ay onu kullanıcam artik
cnm senin yaş kaç? fsh kac cikiyordu? amh bakildi mi?Kızlar benim adetim de bi değişik
Bende pıhtılaşma bozukluğu var 1 senedir kan sulandırıcı kullanıyorum ben ondan beri hiç pıhtıli adet görmedim ama bu defa öyle geliyor ya naptim kendime ben ya çok kızıyorum her soyleneni yapıyorum sogan suyu içeyim dedim geçen ay nerdeyse mide kanaması geciriyordum bu ay bunu yaptım ara kanama oldu yazık şu canıma çocuk diye diye başıma bi iş gelecek diye korkuyorum bu ay doktorumun verdiği ilaçları kullanicam önümüzdeki ay adet olursam histeroskopi yaptırıp 3. tüp bebeğe başlıycam
Ha birde dün başka bi doktora sordum geçen sene kaç yumurta toplandi dedi 4 dedim bu sene 2 dedim kesinlikle rezervler düşüyor sen ondan ara kanama yasamissin acilen tüp yaptir dedi bana sabaha kadar ağladım hiç bu kadar uzulmemistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?