Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu sabah test yaptım bayağı negatif giriştim temizliğe şaşırdığım testi eşim aldı çok merak etti hayret ettim neyse olsa çıkardı diyorum iğne etkisi bile kalmamış hayırlısı artık kafa dinleme zamanı

Canim incir kuru prolaktini yukseltiyor diyorlar kan tahlili yapildimi yakin zamanda belki ondan olabilir mi?
2 hafta önce bakıldı 7 çıkmıştı prl birdaha tövbeler olsun asla asla yapmam bende kansizlik var birde şu an çok kötüyüm

Kaçıncı gün bugun

Dpo8 desin insallah pesine pozitif gelir canim.

Kızlar benim adetim de bi değişik
Bende pıhtılaşma bozukluğu var 1 senedir kan sulandırıcı kullanıyorum ben ondan beri hiç pıhtıli adet görmedim ama bu defa öyle geliyor ya naptim kendime ben ya çok kızıyorum her soyleneni yapıyorum sogan suyu içeyim dedim geçen ay nerdeyse mide kanaması geciriyordum bu ay bunu yaptım ara kanama oldu yazık şu canıma çocuk diye diye başıma bi iş gelecek diye korkuyorum bu ay doktorumun verdiği ilaçları kullanicam önümüzdeki ay adet olursam histeroskopi yaptırıp 3. tüp bebeğe başlıycam
Ha birde dün başka bi doktora sordum geçen sene kaç yumurta toplandi dedi 4 dedim bu sene 2 dedim kesinlikle rezervler düşüyor sen ondan ara kanama yasamissin acilen tüp yaptir dedi bana sabaha kadar ağladım hiç bu kadar uzulmemistim

Canım kürler herkese yaramıyor sen deneme o zaman artık birşey. ama adet bozukluğuna bu kadar canını sıkma.

çok sık yaşamıyorsun ki sonuçta. ilk defa olmuş böyle birşey, moralini bozma bu kadar. ben de olduğu zaman rejimdeydim spor yapıyordum tam koşu yapıyordum ortasında başladı adet 15. gün de.

Sen doktor takibinde ne gerekli ise onu yap ama canını da sıkma böyle..

Dpo8 desin insallah pesine pozitif gelir canim.
Canım hiç belirti yok iğneden sonra kasıklarım siserdi bayağı rahatsız hissederdim kendimi o bile yok bu defa sadece göğüslerim az acımaya başladı o da adetten önce de oluyo bende pek umudun yok açıkçası inşallah bu ay topikte bebekler gelir sırayla

kızlar iğnemi vurdum ne kdr inceymiş girdiğini bile hissetmiyosun şimdi bu gece yarın gece sonra da gün aşırı çalışnak lazm geçen sefer gün aşırı dememişti bu sefr arkadan gelen yumoşlar var diye mi dedi ki

Daha çok var anca döllenme zamanı şuanda dikkat et sen yine de

Öyle çok küçük birşey çatlama iğnesi hayırlısı ile bebiş olsun aynen peşinden gelenler için gün aşırı devam et der doktorlar

Canım 3.76 bile testte biraz belli olduğu için benim ne bilim çokta umudum yok :)
Belki o zaman döllenme ilk çatlayan yumurtadan olmuştu şimdi peşine catlayanlardan olabilir umutsuzluk yok yumurta var ilişki var regle de daha 1 hafta var

İnşallah en beklemedigin anda gelir bebisin. sen yine de rahat ol canim. allah bilir

Belki o zaman döllenme ilk çatlayan yumurtadan olmuştu şimdi peşine catlayanlardan olabilir umutsuzluk yok yumurta var ilişki var regle de daha 1 hafta var
İnşallah en beklemedigin anda gelir bebisin. sen yine de rahat ol canim. allah bilir
Sağolun kızlar inşallah güzel dilekleriniz gerçek olur ama böyle havayı bulmuşken tutamıyorum kendimi temizlik havası

Çok unutluydum hani herkeste ise yaramış ya ohh dedim benimde bu ay olur insaallah biraz ondan modum düştü herhalde ama ne diyelim her ay yeni umut

Mutlu haftsonlari kizlaaarrr!! Bana yine temizlikkkkkk düşerrrrrr :))))

Ateşim yerlerde benimmm dahaa cok erkeeenn 3 gun sonra progestanli drajelere geçeceğim ama çatlar mi yumoşlar bilmiyorumm hic umudum yok.. benim yumos 15lerde töbe catlamaz inofolicler de bosa gitti deseneee :)))

Çok moralim bozuk çokta fazla geliyor kanama incir kuru yapanlarda ara kanama olmuş böyle bir daha tövbe asla yapmam. serophene kullan demişti doktorum kullanmamistim bu ay onu kullanıcam artik
bende femare serop
cnm senin yaş kaç? fsh kac cikiyordu? amh bakildi mi?

Kızlar bahsettiğim urun bu bir suru faydası var netten bakabilirsiniz şuan tanıdık 2 kişi kullandıktan bir kaç ay sonra hamile kalmış gi... gi... .com dan almışlar o 2 kişiden biri 12 yıl boyunca bebeği olmamış ve pko varmış 2 . Ayında hamile kalmış diğerinin de troid sorunu varmış baya bakindim kilo vermeye felan da faydası varmış sipariş ettim ben bakalım biraz kullanayim olmadı kilo veririm

Eklentiler

• IMG-20161110-WA0000_1_1.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 47
Ay ben şimdi ateş ölçtüm gün içi ve 35.9 çıktı enteresan doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…