okudum okudumBize mesaj atmış tablodan okudun mu?:)))
İnşallah Can'ım inşallah
oyy maşallah onaKızlar dr'dan geldim.
Her şey yolunda bebiş aynı benim gibi yüzüstü dönmüş uyuyorhiç poz vermedi.
Bir defa hopladı rahat bırakın der gibi ve uyumaya devam etti :)
5 cm olmuş
Aldım canım ama devlet hastanesi olduğu için fotolar pek net değiloyy maşallah onaresmini aldın mı annesi ?
evet malesef doktorlar nasıl anlıyor bilmiyorum hiçbişey belli değil ben özelde resim gibi herşeyi görüyorum ben bile anlıyorum yaniAldım canım ama devlet hastanesi olduğu için fotolar pek net değil
evet malesef doktorlar nasıl anlıyor bilmiyorum hiçbişey belli değil ben özelde resim gibi herşeyi görüyorum ben bile anlıyorum yani
ben de burda araştırmaya gittim canım yine kötüydü inşallah orası iyidirEvet tatlım malesef.
Çarşamba fakülteye gidicem.
Daha net görürüz artık.
Arkadaşıma sordum burda fakültede cihazlar çok iyiymiş. İkili testte cinsiyeti de söylüyorlarmış canım.ben de burda araştırmaya gittim canım yine kötüydü inşallah orası iyidir
hadi hayırlısı o zaman canım cinsiyet bile öğrenicen vakit nasıl geçiyor yaa daha yeni hamileliğini öğrenmiştin gibi geliyoArkadaşıma sordum burda fakültede cihazlar çok iyiymiş. İkili testte cinsiyeti de söylüyorlarmış canım.
hadi hayırlısı o zaman canım cinsiyet bile öğrenicen vakit nasıl geçiyor yaa daha yeni hamileliğini öğrenmiştin gibi geliyo
Masallah canim rabbim sagliklica kucagina almayi nasip etsin insallah..Kızlar dr'dan geldim.
5 cm olmuş
Masallah canim rabbim sagliklica kucagina almayi nasip etsin insallah..
Evet 1 senedir kullanıyorum pıhtılaşma bozukluğu var bendecanim cok gecmis olsun. rahimdeki kistler ya da iltihap filan bu tarz kanamaya sebep olabiliyor Allah korusun doktora git muhakkak. bi de kan sulandirici kullanmis miydin? onlarda yapabiliyormus
Gittiğin hastanede niye yapılmıyor ki acabaDr hipotiroid hastası olduğum için ikili test yaptırmamı önerdi bu hafta içinde.
Sanırım mecburen yaptırıcam ama diğer hastanede sorun çıkaracaklar sanırım.
Bakalım ne olacak.
Gittiğin hastanede niye yapılmıyor ki acaba
masallah masallah iyi uykular kuzuya :)Kızlar dr'dan geldim.
5 cm olmuş
aaa o neymis ki ilk kez duydumKızlar testlerimizi verdik genetik dru eşimden ayrıca y mikro delasyon mu ne o testi de istedi
Haftayada kromozom için gün verdiler
SaskinAnne gecmiş olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?