Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aldım canım ama devlet hastanesi olduğu için fotolar pek net değil
evet malesef doktorlar nasıl anlıyor bilmiyorum hiçbişey belli değil ben özelde resim gibi herşeyi görüyorum ben bile anlıyorum yani

Arkadaşıma sordum burda fakültede cihazlar çok iyiymiş. İkili testte cinsiyeti de söylüyorlarmış canım.
hadi hayırlısı o zaman canım cinsiyet bile öğrenicen vakit nasıl geçiyor yaa daha yeni hamileliğini öğrenmiştin gibi geliyo

hadi hayırlısı o zaman canım cinsiyet bile öğrenicen vakit nasıl geçiyor yaa daha yeni hamileliğini öğrenmiştin gibi geliyo

Sorma ben de çok tuhaf hissediyorum.
Zaman ne kadar çabuk geçiyor aslında.
Doğunca da anlayamadan büyüyüp gidecek gibi.

Kızlar bi çiftin ikiz bebekleri vardı baktım anne babanın yüz ifadesi cok kotuydu megerse bebeğin cinsiyetine bakılcakmıs o an oyle kotu oldumki anlatamam..halime şükrettim Allah saglıklı evlat versin cümlemize

X xDerinMavix masallah bebişine saglıcakla gelsin inşallah Bizede dua et emi

canim cok gecmis olsun. rahimdeki kistler ya da iltihap filan bu tarz kanamaya sebep olabiliyor Allah korusun doktora git muhakkak. bi de kan sulandirici kullanmis miydin? onlarda yapabiliyormus
Evet 1 senedir kullanıyorum pıhtılaşma bozukluğu var bende
Veson ateşim de bi garip hiç bir zaman yumurtlama öncesi bu derecelerde olmamıştı normal olması gerekenden az yüksek gidiyor enteresan
Serophene icecektim korkudan içemedim bile yeni yumurta olurmu acaba ara kanama ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…