Canim hakkinda hayirlisi olsun baska bir topikte kizlar kalp atisi 140 ustuyse kiz altindaysa erkek diyo bilmiyorum ne kadar dogru.Allah kalbine gore versin insallah ne yiyorsun eksi tatli?Kizlar ben bebisin cinsiyetini cok merak ediyorum ya. Artik adiyla hitap etmek istiyorum.
Kacinci haftada belli olur acaba cinsiyet? Biz yarin 13.haftaya giriyoruz. Yarin dr kontrolum var.
Canim hakkinda hayirlisi olsun baska bir topikte kizlar kalp atisi 140 ustuyse kiz altindaysa erkek diyo bilmiyorum ne kadar dogru.Allah kalbine gore versin insallah ne yiyorsun eksi tatli?
Nst.lemi anlasiyo aa ilk kalp atislarini gobekten ultrasonla bakiliyo sanmistim. bu hafta gosterir..aslinda dr.lar biliyormusta emin olana kadar soylemiyorlarmis.hayirlisi insallahNst'ye girmedim canim kalbi kac atiyor bilmiyorum yani.
Valla acikcasi tatli da yiyorum eksi de. Ilk zamanlar eksi cok yedim. Suan tatli da eksi de yiyorum.
Allah sagliklisini versin ama icimden gecen ve istedigim kiz olmasi.
Nst.lemi anlasiyo aa ilk kalp atislarini gobekten ultrasonla bakiliyo sanmistim. bu hafta gosterir..aslinda dr.lar biliyormusta emin olana kadar soylemiyorlarmis.hayirlisi insallah
Ama ozaman yine yumurtlama olmayacak herhalde.. progestan bitince kanama gelecek.. napcazCnm o farklı bu farklı bir ilaç bu ay bana da verdi Dr Aralıksız hergün aynı saatte içilecekElcanki benim de beyaz haplar bitmek üzere
benim önceki kimyasallarda 1 gün sonra yoğun kanama oluyordu hemde feci agriyla birlikte. bu sefer resmen sökülemediCanim simdi bi de kimyasal oldu ya hormonlardan oluyo.. beni biliyorsun ilk reglim hep kahve kahve geldi, gelemedi sonra sokuldu.. soğan suyu da söküyor diye biliyorum pek emin değilim.. ama normalmiş yani..
Veson umarım gecici bişeydir. antibiyotikden olunca sizin mantar kasintisi tarifiniz kadar yogun degil. hic olmadim ben mantar kiyaslama yapamiyorum. ama antibiyotik sonrasi gidiklanma gibi hafif kasintisi oluyor sonra zaten geciyor. X xDerinMavix canim sanki makina iyi olunca 12de belli oluyor ama cogu doktor emin olmadan soylemiyor cinsiyet. rabbim gönlüne göre versin insallah.
Ben 12. Haftada 2 li tarama için gittiğimde tahminde bulunmuştu cinsiyet için ama kesin değil dedi belki sanada tahminde bulunur Can'ım.Canım devlet hastanesi. Yani makineler iyi diyemem :)
Hayırlısı olsun ya ne diyelim :)
Benimki de bir indi bir çıktı anlamadım ovu oldu mu olmadı mı? Ama biliyorsun ben hist oldum belki benim ovu olmayabilir ama seninki olur diye düşünüyorum Dr ara vermeden dedi ilacın içinde de öyle yazıyor ara verme sen devam et bakalım.Ama ozaman yine yumurtlama olmayacak herhalde.. progestan bitince kanama gelecek.. napcazkafam karisti hakikaten.. suan bile ates yerlerde.. yarin kahveye gececem??
Tatlı tatlı kaşınıyor kaşıdıkça kaşınıyor Islak bırakınca daha çok kaşınıyor Sirkeli su iyi geldi gibi bugün daha iyiyim umarım geçer :)Veson umarım gecici bişeydir. antibiyotikden olunca sizin mantar kasintisi tarifiniz kadar yogun degil. hic olmadim ben mantar kiyaslama yapamiyorum. ama antibiyotik sonrasi gidiklanma gibi hafif kasintisi oluyor sonra zaten geciyor. X xDerinMavix canim sanki makina iyi olunca 12de belli oluyor ama cogu doktor emin olmadan soylemiyor cinsiyet. rabbim gönlüne göre versin insallah.
ama elle muayene de dpo7 de bile belli oluyor ondna öncesi de döllenme süreci diye ben bakmadım hiç. onu da deneriz yine de ben bunu daha öncede duymustum ama kızlar idrarın 3 gun beklemesi lazım dedikleri için ilgilenmemiştimDpo 11 de akşam idrariydi kalmış sabah gördüm dikkatimi çekmişti ama test yok gibi olunca iğne etkisi bile kalmadı kesin yok dedim ama idrardan da şüphelendim biraz öğlen işyerinde yaptim dpo 12 de çıktı direk ve akşam kan testi 14.16 ydi canım
Yok canım akşamdan sabaha kalan idrarda belliydi bu sabahta elle muayenede bişey yoktu bakalım yarın nolcakama elle muayene de dpo7 de bile belli oluyor ondna öncesi de döllenme süreci diye ben bakmadım hiç. onu da deneriz yine de ben bunu daha öncede duymustum ama kızlar idrarın 3 gun beklemesi lazım dedikleri için ilgilenmemiştim
evet yaa baya umutlanmıştm bende boşluk olunca çok geç indi benim rahim hemde baya bütün parmağımı sokmuştum o işide beceremedim benYok canım akşamdan sabaha kalan idrarda belliydi bu sabahta elle muayenede bişey yoktu bakalım yarın nolcakzafrina89 nin dpo 12 de mi inmişti öyle bişey diyodu peki hiçbişey mi gelmemesi lazım ele yoksa ileri gidince gelse de inmiş mi sayıyoruz
Darısı başımıza kuzum:)bugün bi arkdaşın çocuğunun 1. yaş günü ilk hamileliği öğrendiğinde arkadaşı videoya çekmiş biz seni çok istedik bugün öğrendik geleceğini fln diye o heyecanla duygularını anlatıyo güzel anı olmuş dedim
Yani çok derinlerde mi buldun rahminievet yaa baya umutlanmıştm bende boşluk olunca çok geç indi benim rahim hemde baya bütün parmağımı sokmuştum o işide beceremedim ben
Bende esimi cektim yolda yururken sok oldu mutlu oldu guzel hatiralar..insallah rabbim tamamina erdirir.insallah ates topigindeki guzel arkadaslarim ardarda bu mutlu haberi alirlar hepp dualarimdasiniz..bugün bi arkdaşın çocuğunun 1. yaş günü ilk hamileliği öğrendiğinde arkadaşı videoya çekmiş biz seni çok istedik bugün öğrendik geleceğini fln diye o heyecanla duygularını anlatıyo güzel anı olmuş dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?