Evet aynen öyle yazıyor hep üstünüzde kalacak falan ama resmini attım canım bunu neremde taşıyabilirim kibenim arkadaşım meryem ana otu ile hamile kaldı.umreye annesi gitmişti ona getirtmiş.hem muska gibi taşıdı hem suyunu içti.sadece duş alırken çıkardı, diğer türlü hep üstünde taşımış ilişki anında bileve taşıdığı ilk ay hamile kaldı belki tesadüf belki ottan :)
kırıp parçalarını taşı cnm olmaz mıkiEvet aynen öyle yazıyor hep üstünüzde kalacak falan ama resmini attım canım bunu neremde taşıyabilirim kibenim arkadaşlarda gördüğüm küçücük birşeydi bu hormonlu mudur nedir
ayol bu neresinden nasıl bölünür bütün şekli bozulur bölsen deEvet Meryem suresi ayetlel kürsü okunuyor muş ama üzerinizde taşıyın deniyor , büyüklüğüne baksana
Eki Görüntüle 1911363
Kkda bir bakayım kimler nasıl kullanmış olmazsa..
Bende ilk kez duydum canım spermin dış yapısındaki bişeye bakılıyomus genetik olarak cocugada geciyormus hatta tam olarak neyin nesi arastıramadım eve gidince inceliycem..bu testi kanla yapıyorlar onada sasırdım spermle ilgili dedi çünküaaa o neymis ki ilk kez duydum
Evet canım bugün bi kısmını verdik haftayada vericez inş iyi çıkarSagol canım
Genetik tarama mi yapılıyor bizimde yapılmıştı geçen sene şükür temiz çıktı
Sagol canım inşallah..3 haftaya cıkar dediler.bu arada hosgeldinCanım bizimde genetik testler 45 günde çıkmıştı. güzel çıksın inş bütün sonuçlar
Ben şaşı oldum ultrasonu çözebilmek içinanladım ama sadece bebek şeklini. cinsiyeti nasıl çözüyorlar bu fotodan
Ben anlattıklarını hep Yaptım:))üzerine Meryem süresi okuyorsun ama sayısını unuttum 7 defa olabilir sonrada ufak bir Parça koparıp üzerinde taşıyorsun sanırım hormonlar üzerinde etkisi varmış o Yüzden gebelik OLDUĞUNU anlayınca hemen çıkartmak gerekiyormuş yoksa düşük olabilirmişKızlar Meryem Ana otunu duyanınız var mıydı? üstünde taşınıyormuş diye duymuştum hamile kalana kadar. geçen burda bahsetmiştim aklıma geldi netten baktım varmış sipariş vermiştim gelmiş şimdi ama bu hiç üzerinde taşınacak birşey değilkocaman birşeymiş. bizim arkadaşların elindeki çok küçüktü bu acayip büyük . soğuk suya koyup suyunu içen de varmış. siz duydunuz mu hiç?
Hepsini taşımıyorsun zatenEvet Meryem suresi ayetlel kürsü okunuyor muş ama üzerinizde taşıyın deniyor , büyüklüğüne baksana
Eki Görüntüle 1911363
Hmmm anladım canım ama derinin ki açılı değil mi? beyaz çıkıntı?Eki Görüntüle 1911370 Eki Görüntüle 1911371 Çıkıntı paralel ise kız Eki Görüntüle 1911372 çıkıntı açılı ise erkek
Sana vesile olmadı mı ?Hepsini taşımıyorsun zatenufak bir Parça kopartacak yeter. suya konulunca çiçek gibi Açıyor sudan çıkınca yeniden büzülüyor çok ilginç bir bitki.
cnm bosver yunurtlamayi filan sen sagligina bak. senin sagligin bebekten daha önemli bunlari takip stres yapma sakin. bebek zaten saglikli olursak gelirArtık düşüne düşüne geriliyorum poff ya az geldi neden çok geldi neden benim takıntım şimdi ara kanama oldu ya yunurtlama olur mu
canim ben 2 kere dogum kontrol hapi kullandim. pek yan etkisi yok ama adet geciktirme icin kullanicaksin ya lekelenme yapabilir haberin olsunGinera diye doğum kontrol hapı kullanan var mı doktor umre için bana adetin 1. Günü buna başla umreden dönene kadar hiç ara vermeden 2. Kutuya devam et dedi ben ilk defa d. Kontrol hapı kullanicam yan etkisi var mı acaba ibadetime engel olmaz inşallah geçen sefer giderken ilaçla erken adet olmamı sağlamıştı doktor olup gitmiştim bu doktor geciktirelim dedi
banlamak seni engellemiyor yaniSelam kızlar çıktım , göz açıp kapayıncaya dek geçti mapusintro geç de olsa farkedildi ama gizli bir iletişim kanalımız var artık
canim bana umreden getirdiler. küçük bi parcasina meryem suresini okuduk muska gibi beze sardik baya taktim ben onu ama hamile kalinca cikarmak gerekiyormus doguma yakin takilirsa dogumu da kolaylastiriyormus.bi de bana sütle ic dediler onu da yaptim. elde var SIFIRKızlar Meryem Ana otunu duyanınız var mıydı? üstünde taşınıyormuş diye duymuştum hamile kalana kadar. geçen burda bahsetmiştim aklıma geldi netten baktım varmış sipariş vermiştim gelmiş şimdi ama bu hiç üzerinde taşınacak birşey değilkocaman birşeymiş. bizim arkadaşların elindeki çok küçüktü bu acayip büyük . soğuk suya koyup suyunu içen de varmış. siz duydunuz mu hiç?
bana gelen parlanmis sekildeydiEvet Meryem suresi ayetlel kürsü okunuyor muş ama üzerinizde taşıyın deniyor , büyüklüğüne baksana
Eki Görüntüle 1911363
Doktora sordum ara kanama olur mu diye yok dedi ama kadınlar primolut gibi bişey kullanıyordu ara kanama olunca 2 tane iciyorlardi vide Rize'de ki doktoruma sorarım ilk yazz 24+4 vermişti sonra hesapladik o olmuyo dedi ginera mi ne adı onu verdi 2 kutu al dedicanim ben 2 kere dogum kontrol hapi kullandim. pek yan etkisi yok ama adet geciktirme icin kullanicaksin ya lekelenme yapabilir haberin olsun
Benim de bu ay hiç yapasım yok... baksana Veson da kullanmış , sebep olmamış.. kalsın da başka zaman yaparım belkicanim bana umreden getirdiler. küçük bi parcasina meryem suresini okuduk muska gibi beze sardik baya taktim ben onu ama hamile kalinca cikarmak gerekiyormus doguma yakin takilirsa dogumu da kolaylastiriyormus.bi de bana sütle ic dediler onu da yaptim. elde var SIFIR
bazi alternatif yöntemler bazi kisilere iyi geliyor vesile oluyor sana faydasi olut belki cnm denemekten bisey olmaz. en azindan üstünde taşıma işini dene ufak bi dal kopar meryem suresi oku. sonucta dua. suyunu icmeyi diger ay yaparsinBenim de bu ay hiç yapasım yok... baksana Veson da kullanmış , sebep olmamış.. kalsın da başka zaman yaparım belkibu ay çok ilaç kullandım zaten hepsi birbirine girmesin bari
Ben senin gibi kalemle çözemiyorum üstteki resim de biraz olsun gözüküyor çiz göndersene bakalımHmmm anladım canım ama derinin ki açılı değil mi? beyaz çıkıntı?
bir süre Üzerimde taşıdım o dönemde hamile kalamadım sonrada dolaba koydum.işte ben bukadar taşıdım.herhalde benim Kökü ile taşımam gerek ancak fayda edecekSana vesile olmadı mı ?neyse bu akşam okuyup suya atayım , bir bölümünü de üzerime alayım deneyeyim bir.. denemedik birşey kalmasın
Bu arada doktor seminere gidiyormuş ya , benim kontrol 1 hafta ertelendi. ondan sonraki hafta da sınav var yine trabzona gidicez , bu ay bütün hafta sonları trabzonda geçti
Emin Değilim ama doğru olabilir birkaç gün daha ölçeyim anlarız discard ettiğim gün hist sonrası Gündü ateş birden Yükseldi anlam verememiştim.bugün beni de Adana'dan aradılar patoloji sonucum temiz çıkmış.iki gündür de kaşıntı vardı kaşımaktan şimdiden tahriş oldu niye oldu anlamadım mantar oldu belki de.ilişki de yok durduk yere nerden çıktıysa[aUSER=665341]Veson [/USER] sence sen yumurtladın mı? ff doğru yere mi attı sence çizgiyi?
Benim ovu testleri negatif yine.. eşim bu ay çok çalışkan ovu olsa da bir hazır eşimin bu halini yakalamışken kaçırmasak yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?