canim bana umreden getirdiler. küçük bi parcasina meryem suresini okuduk muska gibi beze sardik baya taktim ben onu ama hamile kalinca cikarmak gerekiyormus doguma yakin takilirsa dogumu da kolaylastiriyormus.bi de bana sütle ic dediler onu da yaptim. elde var SIFIR
Ben yarın kahverengi olanlara geciyorum bakalım Ateş'e etkisi olacak mı?Simdi progestan etkisiyle bi yükseliş olur ben onu yumurtladım sanırım
Sabah içtim ilacı ama içmesemmi bilemedim deCanım benim de 15 günde adet olduktan sonra 1 ay sonra adet oldum. yani ara kanama değil adet oldum 15 günde normal. bu kadar kanamaya ara kanama denmez artık bence. ilaca başlamadın madem bu ay ilaçsız geçsin bir toparlamış olursun.
İyiyim şu an şükür arkadaşa gitmiştim rahat rahat oturdum kesilmeye başladı sanirimcnm bosver yunurtlamayi filan sen sagligina bak. senin sagligin bebekten daha önemli bunlari takip stres yapma sakin. bebek zaten saglikli olursak gelir
Cnm geçen ayki opk ları ve W kaldırır mısın?Sabah içtim ilacı ama içmesemmi bilemedim de
Son 2 saattir kesildi sanırım bitiyor artık
Yok çıkıntı orda değil tam ucunda resmi büyüt yaklaştır bak çok net değil silik birşey zor gözüküyorVeson
Senin attığın resimlerle kıyaslayınca böyle değil mi? yanlış yere mi bakıyorum yoksa?
Eki Görüntüle 1911422
2 arkadaş doğum sancısı başlayınca suya koydu bir yudum içip doğuma gitti , ikisinin de doğumu maşallah çok rahat geçmiş. işte o arkadaşlar konuşmuştu yanımda çocuğu olmayan da Meryem suresini okuyup yanında taşırsa hamile kalıyormuş diye.Meryem ana otunu annem ümreden almıştı benim evlendiğim sene, ona da kızın doğum yaparken suya at, doğumu kolay olur demişler. o da bekletiyor evde. tabi kızı hamile kalamadı bir türlüBen burada okumuştum hamile kalmak için üstünde taşıma olayını, anneme sordum hiç oralı olmadı. İlla doğuma saklayacak:))
Tamam canimCnm geçen ayki opk ları ve W kaldırır mısın?
Simdi progestan etkisiyle bi yükseliş olur ben onu yumurtladım sanırım
bende cok da sey..... gibi gördüm erkek dedim bebeği göremeyen ben niye yorum yapıosam kendi kendşme :Yok çıkıntı orda değil tam ucunda resmi büyüt yaklaştır bak çok net değil silik birşey zor gözüküyor
Neyse nub teorisini çözemedim ilerleyen aylarda daha detaylı bakarız inşYok çıkıntı orda değil tam ucunda resmi büyüt yaklaştır bak çok net değil silik birşey zor gözüküyor
bebeği bulalım da cinsiyeti kalsın moduna girdim bile ben bekarlıktan beri kız olsun derim ama eşimde kız istioNeyse nub teorisini çözemedim ilerleyen aylarda daha detaylı bakarız inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?