Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar amma yazmışsınız :)) nasılsınız??
Ben progestanli kisima basladim. İki gundur bel agrim var.. yumurtlama da henuz olmadı. Ki zaten gec olurdu.. Veson sende durum ne? Gectin mi kayve drajelere.. yumurtlaman olmus senin herhalde.. ben bu ay da yumurtlamadan kırmızıları getiririm herhalde.. onumuzdeki aya bakacaz artık

Meryem ana otunu annem ümreden almıştı benim evlendiğim sene, ona da kızın doğum yaparken suya at, doğumu kolay olur demişler. o da bekletiyor evde. tabi kızı hamile kalamadı bir türlü Ben burada okumuştum hamile kalmak için üstünde taşıma olayını, anneme sordum hiç oralı olmadı. İlla doğuma saklayacak:))

Sabah içtim ilacı ama içmesemmi bilemedim de
Son 2 saattir kesildi sanırım bitiyor artık

cnm bosver yunurtlamayi filan sen sagligina bak. senin sagligin bebekten daha önemli bunlari takip stres yapma sakin. bebek zaten saglikli olursak gelir
İyiyim şu an şükür arkadaşa gitmiştim rahat rahat oturdum kesilmeye başladı sanirim

Veson

Senin attığın resimlerle kıyaslayınca böyle değil mi? yanlış yere mi bakıyorum yoksa?

2 arkadaş doğum sancısı başlayınca suya koydu bir yudum içip doğuma gitti , ikisinin de doğumu maşallah çok rahat geçmiş. işte o arkadaşlar konuşmuştu yanımda çocuğu olmayan da Meryem suresini okuyup yanında taşırsa hamile kalıyormuş diye.

bi halsizlik baş ağrısı üşüme geldi bana ya hava çok soğuk bugün tam da kritik günde ateş yüksek çıkmasın hasta olupta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…