Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözün aydın patoloji sonucu için canım , benim patolojiye giden birşey olmadı. sirkeli su rahatlattı biraz demiştin tam geçmedi mi hala? bence antibiyotikten olmuştur florayı bozuyor ya.. inş hemen geçer.

Benim bünyemi fena çarptı ilaçlar bir uyku hali bir hazımsızlık bir huzursuzluk... daha bu kutu bitmedi estrofemden 2 kutu daha var bir de primolut var Şifa olsun inşallah yaaa....

İlaçtan tiksindim iyice

bebeği bulalım da cinsiyeti kalsın moduna girdim bile ben bekarlıktan beri kız olsun derim ama eşimde kız istio
Aynen benim için hiç farketmez eşim erkek olsun istiyor. başta kızıyordum artık sallamıyorum , kız olursa sen bakarsın ben ilgilenmem diyor , "he he , hele bir olsun da sen ilgilenme önemli değil " diyorum artık

kizlaaaar idrara bi saat bile sıkışık değildim işten çıkarken lavaboya girdim kv geldik öylesine yaptım testi resmen şok şuan gören var mı benim gördüğümü gözlerimi ovup ovup baktım telefonda hiç göründüğü gibi cekmiyo

Eklentiler

• IMAG1089_1.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 50
  • IMAG1087_1.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 51
Veson bn dk kulladığım ay içinde progesteron vardı ilk hapta hemen fırlanıştı ateş
Dk ların geneli Ateş'i yükseltiyor gibi.kullananların hep Ateş'i yükselmiş.ama progestan kullanıp Ateş'i düşenler oldu regldan önce bakalım benimki nasıl olacak?

Veson bn dk kulladığım ay içinde progesteron vardı ilk hapta hemen fırlanıştı ateş
Dk ların geneli Ateş'i yükseltiyor gibi.kullananların hep Ateş'i yükselmiş.ama progestan kullanıp Ateş'i düşenler oldu regldan önce bakalım benimki nasıl olacak?

Sağol cnm kaşıntı o ilk günkü gibi değil ama tam geçmiş de değil.benim hap çok küçük su bile kullanmıyorum:)) ama koenximq çok büyük birgün boğazımda kalacak diye korkuyorum:)) şifa olsun cnm

Kizz ilk fotoda belli ince cizgi alttaki net degil ama insallah devami gelir canim. ben de tam senin tablona bakiyordum

Üsttekinde var gibi ay hadi hayırlusı senin testlere de hiç güven olmuyor ama inşallah koyulaşır:)))

Canim valla bilmiyorum. Ben dk kullanirken ates olcmuyordum:))) biraktiktan sonra basladim.. bu iste progynova olan drajelerde kahverengi olanalra gectim bugun.. belim agrimaya basladi da, psikolojik olabilir. Hapi icmeden once de goguslerimde tuhaf bi agri başladı. Ki ilaçla da olsa eger ovu bu kadar öne çekilirse ona bile
Mutlu olabilirim.. eşimle bu ay hic iliski istegi yok, cok yorgunuz ya.. hic enerji yok. Napcaz bilmem.. bu ayı da es geçsem diyorum.. oyle hiç birşey yapmadan yatmak istiyorum sadece.. o gazla inofolicleri de tukettim:))) aaah ahh..

Kan ver koş koş

Kızlar aynı testten cumartesi bekleyen idrarda hiçbişey yoktu bide bunu max 2 dakikada alelacele çektim kimse görmeden çantama attım yine çekmeye çalışıcam ay evde curcuna niye yaptım şimdi az idrar bekleseydi oooy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…