Gözün aydın patoloji sonucu için canım , benim patolojiye giden birşey olmadı. sirkeli su rahatlattı biraz demiştin tam geçmedi mi hala? bence antibiyotikten olmuştur florayı bozuyor ya.. inş hemen geçer.Ben senin gibi kalemle çözemiyorum üstteki resim de biraz olsun gözüküyor çiz göndersene bakalım
bir süre Üzerimde taşıdım o dönemde hamile kalamadım sonrada dolaba koydum.işte ben bukadar taşıdım.herhalde benim Kökü ile taşımam gerek ancak fayda edecekEki Görüntüle 1911411
Emin Değilim ama doğru olabilir birkaç gün daha ölçeyim anlarız discard ettiğim gün hist sonrası Gündü ateş birden Yükseldi anlam verememiştim.bugün beni de Adana'dan aradılar patoloji sonucum temiz çıkmış.iki gündür de kaşıntı vardı kaşımaktan şimdiden tahriş oldu niye oldu anlamadım mantar oldu belki de.ilişki de yok durduk yere nerden çıktıysa
bende cok da sey..... gibi gördüm erkek dedim bebeği göremeyen ben niye yorum yapıosam kendi kendşme :
Çok silik birşey zaten ben de emin olamadım sadece orda hayal mayal bşr çıkıntı var gibi foto gerçekten kötü bakalım kız mı erkek mi çıkacak bekleyelim artıkNeyse nub teorisini çözemedim ilerleyen aylarda daha detaylı bakarız inş
Aynenbebeği bulalım da cinsiyeti kalsın moduna girdim bile ben bekarlıktan beri kız olsun derim ama eşimde kız istio
Bak burda ilk sayfada Örnekler var ama bu fotolar çok net:)Neyse nub teorisini çözemedim ilerleyen aylarda daha detaylı bakarız inş
O gün çatlamış olabilir gibime geldi.Veson 8. güne çekti canım
Dk ların geneli Ateş'i yükseltiyor gibi.kullananların hep Ateş'i yükselmiş.ama progestan kullanıp Ateş'i düşenler oldu regldan önce bakalım benimki nasıl olacak?Veson bn dk kulladığım ay içinde progesteron vardı ilk hapta hemen fırlanıştı ateş
Dk ların geneli Ateş'i yükseltiyor gibi.kullananların hep Ateş'i yükselmiş.ama progestan kullanıp Ateş'i düşenler oldu regldan önce bakalım benimki nasıl olacak?Veson bn dk kulladığım ay içinde progesteron vardı ilk hapta hemen fırlanıştı ateş
Aynen ya bir bulsaydık cinsiyeti şurda Kalsın:))bebeği bulalım da cinsiyeti kalsın moduna girdim bile ben bekarlıktan beri kız olsun derim ama eşimde kız istio
İnsAllah olmaz da kendi kendime yumurtladigima inanirim.. :/Ben yarın kahverengi olanlara geciyorum bakalım Ateş'e etkisi olacak mı?
Sağol cnm kaşıntı o ilk günkü gibi değil ama tam geçmiş de değil.benim hap çok küçük su bile kullanmıyorum:)) ama koenximq çok büyük birgün boğazımda kalacak diye korkuyorum:)) şifa olsun cnmGözün aydın patoloji sonucu için canım , benim patolojiye giden birşey olmadı. sirkeli su rahatlattı biraz demiştin tam geçmedi mi hala? bence antibiyotikten olmuştur florayı bozuyor ya.. inş hemen geçer.
Benim bünyemi fena çarptı ilaçlar bir uyku hali bir hazımsızlık bir huzursuzluk... daha bu kutu bitmedi estrofemden 2 kutu daha var bir de primolut varŞifa olsun inşallah yaaa....
İlaçtan tiksindim iyice
Kizzkizlaaaar idrara bi saat bile sıkışık değildim işten çıkarken lavaboya girdim kv geldik öylesine yaptım testi resmen şok şuan gören var mı benim gördüğümü gözlerimi ovup ovup baktım telefonda hiç göründüğü gibi cekmiyo
Üsttekinde var gibi ay hadi hayırlusı senin testlere de hiç güven olmuyor ama inşallah koyulaşır:)))kizlaaaar idrara bi saat bile sıkışık değildim işten çıkarken lavaboya girdim kv geldik öylesine yaptım testi resmen şok şuan gören var mı benim gördüğümü gözlerimi ovup ovup baktım telefonda hiç göründüğü gibi cekmiyo
Canim valla bilmiyorum. Ben dk kullanirken ates olcmuyordum:))) biraktiktan sonra basladim.. bu iste progynova olan drajelerde kahverengi olanalra gectim bugun.. belim agrimaya basladi da, psikolojik olabilir. Hapi icmeden once de goguslerimde tuhaf bi agri başladı. Ki ilaçla da olsa eger ovu bu kadar öne çekilirse ona bileVeson bn dk kulladığım ay içinde progesteron vardı ilk hapta hemen fırlanıştı ateş
Sağol cnm
Kan ver koş koşkizlaaaar idrara bi saat bile sıkışık değildim işten çıkarken lavaboya girdim kv geldik öylesine yaptım testi resmen şok şuan gören var mı benim gördüğümü gözlerimi ovup ovup baktım telefonda hiç göründüğü gibi cekmiyo
Kv deyim herkes burda kalabalık eşime de demedim sabah ılk idrarla da yapıcam çok kaptirmamaya çalışıyorum şuan :)))Kan ver koş koş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?