Aminnn inşallah canım sağlıkla alayım bu defa kucağıma darısı tüm topiğin de başına inşallah kasım ayını açtım hadi herkesi bekliyorum Allah ın izniyleelmol cnm tablon yeşillenmişşşş Ayy çokkk sevindim :)) Bu sefer devamı gelsin sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun inşallah... Çözdün sen bu işi artık :))
Sağol canım inşallah kanda da güzel bi sonuç verirCanım hayırlı uğurlu olsun insaallah çok sevindim
bende de hep bel agrisi oldu cnm. kendini yorma uzun süre ayakta kalma yeter. lekelenme filan yasarsan o zaman izin alirsin. bebek rahmin arka tarafina yerlesiyormus ondan bel agrisi oluyormusAy kızlar benim yine belim ağrıyo aynı adet olacakmışım gibi önceki de böyleydi sonu iyi olmadı izin alıp evde yatsam mı bi hafta
yok cnm kullanmadim ama cok duydum tüp bebek topiklerinde kullanan cok varKızlar dr bana estrofem yerine climara forte diye bir bant verdi. Daha önce kullanan oldu mu?
yok cnm kullanmadim ama cok duydum tüp bebek topiklerinde kullanan cok var
Iznim zaten yanacak yıl sonunda kullanayım diyorum inşallah iyiye işarettir akşam sol bacağım çok kasıldı uyuyamadım o da oluyormuş içim rahat ettibende de hep bel agrisi oldu cnm. kendini yorma uzun süre ayakta kalma yeter. lekelenme filan yasarsan o zaman izin alirsin. bebek rahmin arka tarafina yerlesiyormus ondan bel agrisi oluyormus
Ayy takvim de cok yakismisAminnn inşallah canım sağlıkla alayım bu defa kucağıma darısı tüm topiğin de başına inşallah kasım ayını açtım hadi herkesi bekliyorum Allah ın izniyle
ay teşekkür ederim canım kabaca hesap yaptım aslında tam günü bilmiyorum eşimin doğum gününü yazdımAyy takvim de cok yakismis
Olsun ultrasonda netlesince duzeltirsin inşallahay teşekkür ederim canım kabaca hesap yaptım aslında tam günü bilmiyorum eşimin doğum gününü yazdım
Önce kanda netleşseydi ah beklemek ne zormuş sağlık ocağı çok geç ya şimdiye öğrenmiştim ben ne güzelOlsun ultrasonda netlesince duzeltirsin inşallah
Keşke sağlık ocağında vermeseydin ..Önce kanda netleşseydi ah beklemek ne zormuş sağlık ocağı çok geç ya şimdiye öğrenmiştim ben ne güzel
Kızlar dr bana estrofem yerine climara forte diye bir bant verdi. Daha önce kullanan oldu mu?
Evet biri zenci idi bebeklerin sanki , değil mi?Ben boyle bisey daha once de duymustum ama tek fark 10 gun yasayan spermle degil hamileyken girdigi iliskiden tekrar hamile kaliyordu kadin.
Baska bir vakada da kadin ayni sekilde hamile kaliyordu ama iki bebegin babasi da farkliydi
Benim arkadasim Izmir'de tup yaptirdi o da bant kullanmisti.
ay o zaman o tam benim göbeğime göre hiç sıkıntı çekmem nereye yapıştırsam diyebende ilk defa kullanıyorum. bantları değiştirdikçe nereye yapıştıracağımı şaşırıyorum:)) aynı yere yapıştırmayın yazıyor.
Ay tatlım sabah test yaptım bi heves ama negatif. Hayırlısı olsun..kushi senin de ateş iyi gidiyor sanki, güzel haberler verirsin inşallah:)
ay o zaman o tam benim göbeğime göre hiç sıkıntı çekmem nereye yapıştırsam diyenereye yapıştırılyomuş ki ?
Ay tatlım sabah test yaptım bi heves ama negatif. Hayırlısı olsun..
Evet biri zenci idi bebeklerin sanki , değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?