• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
elmol elmol cnm tablon yeşillenmişşşş:rolleyes: Ayy çokkk sevindim :)) Bu sefer devamı gelsin sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun inşallah...:nazar: Çözdün sen bu işi artık :))
Aminnn inşallah canım sağlıkla alayım bu defa kucağıma darısı tüm topiğin de başına inşallah kasım ayını açtım hadi herkesi bekliyorum Allah ın izniyle ;)

Ay kızlar benim yine belim ağrıyo aynı adet olacakmışım gibi önceki de böyleydi sonu iyi olmadı izin alıp evde yatsam mı bi hafta
bende de hep bel agrisi oldu cnm. kendini yorma uzun süre ayakta kalma yeter. lekelenme filan yasarsan o zaman izin alirsin. bebek rahmin arka tarafina yerlesiyormus ondan bel agrisi oluyormus

bende de hep bel agrisi oldu cnm. kendini yorma uzun süre ayakta kalma yeter. lekelenme filan yasarsan o zaman izin alirsin. bebek rahmin arka tarafina yerlesiyormus ondan bel agrisi oluyormus
Iznim zaten yanacak yıl sonunda kullanayım diyorum inşallah iyiye işarettir akşam sol bacağım çok kasıldı uyuyamadım o da oluyormuş içim rahat etti

Ben boyle bisey daha once de duymustum ama tek fark 10 gun yasayan spermle degil hamileyken girdigi iliskiden tekrar hamile kaliyordu kadin.
Baska bir vakada da kadin ayni sekilde hamile kaliyordu ama iki bebegin babasi da farkliydi :olamaz:
Evet biri zenci idi bebeklerin sanki , değil mi?

bende ilk defa kullanıyorum. bantları değiştirdikçe nereye yapıştıracağımı şaşırıyorum:)) aynı yere yapıştırmayın yazıyor.
ay o zaman o tam benim göbeğime göre hiç sıkıntı çekmem nereye yapıştırsam diye :D nereye yapıştırılyomuş ki ?

ay o zaman o tam benim göbeğime göre hiç sıkıntı çekmem nereye yapıştırsam diye :KK70: nereye yapıştırılyomuş ki ?

:KK48::KK48: Kol bacak kalça çok kıvrım olmayan yerlere :)) bir de gittikçe bant sayısı artıyor. bundan sonra 3 tane sonra 4 tane yapıştırıcam. Karar veremiyorum çok komik oluyor bu gün bacağıma yapıştırdım mesela çok rahatsız etti:KK45:

Back
X