Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson biz dereceden sonra o siteye fena dadandık telefonuma kılıf aldım burda 100 liraya satılan orda 3 dolar ya şaka gibi

Reactions: iiz
Haha koktuguma degdi diyorsun. vucudu alistirdikca daha cok istiyor zaten. benim sac 1 gunde yaglanir. kuafork kizsa da yaglanmasina izin ver saclarin kuru diyor ama yok ne mumkun
Evet gerçi benim saç kolay kolay yağlanmaz o dönem yakın arkadaşım da biliyordu uzun süredir banyo yapmadığımı şoktaydı hiç yağ yok nasıl olur diye, bir gün beraber kuaföre gittik kuaför tam saçımı elliyor işte nasıl kessek falan diye arkadaşım dediki "x 10 gün banyo yapmıyor saçı yağlanmıyor ben bir gün yapmasam saçım yağ içinde kalıyor , neden acaba?" kuaför şok olmuş bir şekilde ellerini saçımdan çekti. açıklayamadım da yok arkadaş şu andan bahsetmiyor diye

Değdi ama orası gerçek

Gerçekten mi? Ben şifremi Kullanıcı adımı bile unuttum hatta siteyi bile
Valla süper kılıflar , bu 3 dolar

Bu da 11 dolar

Acele olmayan şeyleri ilk ordan bakıyoruz artık. 1 -2 ay sürüyor gelmesi ama geliyor sonuçta

Ay çıkmadı bi saati geçti onayda hala ötekiler hep çıktı
Hastaneyi arayıp laboratuvarı bağlat canım , bir sorun mu var bir tek hcg onaylanma mış diye sor. cihazda bozukluk olabilir yada bazen onaylamayı unuyuyorlar öyle bişey olabilir. boşuna beklemezsin hiç değilse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…