Aşağıdaki tabloya yeni isim ekledim değişikleri kaydet deyince en sondaki nevergiveup gözükmüyor nedense?Çözemedim inanki bu nerdeki liste ki birinci sayfadaki doğru duruyo ama aşağıdaki tablo mu sorunlu
Ohhhh beeKizlaaaaar 26.81 çıktı sonundaaa
Gonalf 900 verdi yine günlük 100doz yap olmazsa tüp bebek dediNe oldu?
Çok şükür cnm ya maşallah maşallah:))) darısı bizlere inşallahKizlaaaaar 26.81 çıktı sonundaaa
canim uzme kendini belki bu ay olur. olmazsa da korkma tüp bebek süreci cok da zor degil yeterki bebeginin gelmesine vesile olsunGonalf 900 verdi yine gunluk 100 yap olmazsa artık tüp bebek dedi(
Gonalf 900 verdi yine günlük 100doz yap olmazsa tüp bebek dediNe oldu?
Cnm şimdiden bozma morelini inşallah olur inşallah moral bizim için çok önemli pozitif olGonalf 900 verdi yine gunluk 100 yap olmazsa artık tüp bebek dedi(
Maddiyat engel olucak ama öyle olursa :,(canim uzme kendini belki bu ay olur. olmazsa da korkma tüp bebek süreci cok da zor degil yeterki bebeginin gelmesine vesile olsun
Sorucam canım perşembe kendi doktoruma cikicam sorucam orda hepsini yarın endokrine gidicem tsh 3 olmus ay inşallah sağlıkla devam etsinOhhhh beetebrik ediyorum canım yaaaa.... sağlıkla kat be kat katlansın inşallah. canım gliforu bırakacak mısın? bırakmadan doktoruna sor bu defa olur mu.
Olsun ya bebekler gelsin de tüple gelsin aşılama ile gelsin artık neyle gelirlerlerse gelsinler inşallah. bozma moralini şimdidenGonalf 900 verdi yine günlük 100doz yap olmazsa tüp bebek dedi
Aminnn inşallah canımÇok şükür cnm ya maşallah maşallah:))) darısı bizlere inşallah
Şimdiden sen tüp bebeği Düşünme bu ayki tedavine odaklan bol bol çalışma olsunMaddiyat engel olucak ama öyle olursa :,(
Rapor çıkmıyor mu size? raporla uygun oluyormuş bildiğim kadarıyla ama. yaş falan mı tutmuyor?Maddiyat engel olucak ama öyle olursa :,(
3 te yüksek gebelikte canım düzenli takipSorucam canım perşembe kendi doktoruma cikicam sorucam orda hepsini yarın endokrine gidicem tsh 3 olmus ay inşallah sağlıkla devam etsin
Klomenle glucophanne kullandım catlatmaya kadar sabah iki akşam iki inofolic şase içtim estrofem kullandım klomen bitince dpo 6 da sanırım devit 3 ampul kırıp içtim ilişki de iğneden 40 saat sonra falan oldu bide ertesi gün sonra belki tabloda pek ilişki yok kızlar yatma konusunda da hiç öyle şeyler yapmadım on dakika belki yatmisimdirelmol bu ay klomen ve çatlama iğnesi dışında kullanmış mıydın birşey? devit ampul demiştin galiba. inofolik falan var mıydı? neler yaptın , çalışma sonrası kalkma yatma ne var ne yok anlat ver tüyoları bize
Evet sabah endokrine gidiyorum hemen canım3 te yüksek gebelikte canım düzenli takipoy çok sevindim kat be kat artsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?