Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabloya girdim canım o sürede sabah akşam günde iki tane kullandım doktor verdi rahim 5.5 olunca sonra 7.5 oldu iki gün sonra da iğne oldum

Özelden attım siteyi soran herkese ama dediğim gibi gelmesi 1-1,5 ay sürüyor. önemli bir dip not

Amin inşallah canım sağlıkla gelsin yavrum inşallah siz de güzel haberler verin bak hatim bitmeden açılışı yaptım devamı gelir inşallah

elmol belirtileri de yaz tatlım sacma gıbı gelse bile yaz ama. merakla bekliyoruz

bu ay ne yedin içtin kür yaptın mı ne yaptın ?

elmol belirtileri de yaz tatlım sacma gıbı gelse bile yaz ama. merakla bekliyoruz

bu ay ne yedin içtin kür yaptın mı ne yaptın ?
Canım hiç kür yapmadım klomen kullandım aynı zamanda çatlatma ignesine kadar sabah akşam inofolic içtim iki paket ve dpo 6 da devit 3 kırıp içtim benim ılk belirtim aşırı susamam sürekli su içtim şişe şişe diyebilirim tabi doğal olarak tuvalete yetisemiyodum göğüs acıması ve aşırı beyaz akıntı bugün belim ağrıdı dün gece de sol bacağım kasıldı uyuyamadım o derece ama çok susamam beni suphelendirdi içim yanıyor sanki

Reactions: iiz
aaaa klomen rahmi mi inceltio neden ki inceltiomu yumurtlamayı öne çektiği için rahmin kalınlaşmasına vakit mi kalmıo bnde içiyorum bu ay estrofem bi hafta iç bırak dedi bana

soda içmelisin en iyi kalsiyum onda bebek kalsiyumu çekiyor ya ilaçlar yetmiyor .günde 1 soda mutlaka içmelisin sade soda

aaaa klomen rahmi mi inceltio neden ki inceltiomu yumurtlamayı öne çektiği için rahmin kalınlaşmasına vakit mi kalmıo bnde içiyorum bu ay estrofem bi hafta iç bırak dedi bana
Evet canm klomen rahmin kalınlaşmasını engelliyormuş zaten o yüzden bundan önceki doktor klomen kullanma normal dene dedi. estrofem aklına gelmedi niyeyse

Evet canm klomen rahmin kalınlaşmasını engelliyormuş zaten o yüzden bundan önceki doktor klomen kullanma normal dene dedi. estrofem aklına gelmedi niyeyse
alalal daha neler duycam bi yeri düzeltelim derken öbür taraf bozuluo yumurtlamayı sağlayakım die klomen içiyoruz rahim incelio o düzelsin diye estrofem onunda bozduğu bişey var mı acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…