Sağol canım benim,Kizlarrrrrr selam kontrolden geliyorum bir tanecik sağda 14 mm yumurtam var başkada yok sanırımcuma yine kontrol var ve ignesiz aşılama ileride tüp bebek için destek olmuyor diye duydum dogrumu diye sorduğumda bilmiyorum dedi doktor adam bilmez mi hiç ya ne tuhaf.klomen kullandım catlaa iğnesi ne zaman olmalıyım hiç bahsetmedi ya yine bulamadım galiba iyi doktor
elmol hayırlısı olsun cnm sağlıkla al inş kucağına.
Cd11 deyim cnm.c ok tesekkurler bilgiler icinSağol canım benim,
peki kaçıncı günündü bugün canım ilk kontrolde 14 mm iyi aslında benim de hep öyle hatta daha düşük çıkar ilk kontrolde takipte büyüyünce iğne oluyosun ayrıca iğnesiz aşılama evet tüp bebek için 2 kez iğneli aşılama tedavisi olma şartı var
canım benim 11 de bu şekilde çıkıyo 12 14 falan sonra hızlı büyüyor yoğurda çörek otu katıp ye akşamları canım faydası olmuştu bendeCd11 deyim cnm.c ok tesekkurler bilgiler icin
Cnm senin doğal yolla mi iğne hap bisi kullandin mi ben çok giremiyorum.igneyi bugün vermeli mıydı bu doktorcanım benim 11 de bu şekilde çıkıyo 12 14 falan sonra hızlı büyüyor yoğurda çörek otu katıp ye akşamları canım faydası olmuştu bende
hayır canım benim doktorum 20 mm yi görmeden iğne yapmıyor sabret tekrar kontrole çağırdı mı iki gün sonra ? ben mesela 15. gün olmuştum çatlatma iğnesiniCnm senin doğal yolla mi iğne hap bisi kullandin mi ben çok giremiyorum.igneyi bugün vermeli mıydı bu doktor
Benim de ruyamda kiz kardesim hamileymis anneme soylemis ama bana soylememis. cok kiriliyordum.Bugünkü rüyamda hamilelik testim pozitif çıktı. ama sonra gerçek hayatta henüz yumurtlamadığım aklıma geldi rüyamda. pozitif olan ovu testi imiş meğer diye düzelttim.
Ovu takibi olunca rüyamda bile çıkıyor etkisi
Ama ovu testi yaptım bugün koyulaşmış baya sanki. 1-2 güne pik olur gibi
Eki Görüntüle 1912457
Bu da dünkü ovu testi
Eki Görüntüle 1912459
Evet cnm iki gün sonrasına tekrar çağırdı tmm cnm sabretcem.kac yuurtan vardı senin bu ay ?inş cnm.hayır canım benim doktorum 20 mm yi görmeden iğne yapmıyor sabret tekrar kontrole çağırdı mı iki gün sonra ? ben mesela 15. gün olmuştum çatlatma iğnesini
canım klomenle çatlatma iğnesi kullandım ben de ikisi de bu şekilde oldu inşallah sağlıkla devam eder bu sefer
başta 4 yumurtaydı ama sadece 1 i 14,5 olmuştu en son o 20 leri geçti diğerleri geriden geliyodu daha küçük kalmıştı yani doktorumun dediği garanti folikülümüz bi taneEvet cnm iki gün sonrasına tekrar çağırdı tmm cnm sabretcem.kac yuurtan vardı senin bu ay ?inş cnm.
Hanfinin tuttuğunu sadece Allah biliyor dimi cnm:) esinde bir skinti yoktu dimi cnm sayıda hareketlilikte morfolojiye???başta 4 yumurtaydı ama sadece 1 i 14,5 olmuştu en son o 20 leri geçti diğerleri geriden geliyodu daha küçük kalmıştı yani doktorumun dediği garanti folikülümüz bi tane
Hayirli olsun kuzum saglicakla kucakla insaAllah rabbik herkese nasio eylesinAmin inşallah canım tsh 3 çıktı endokrine gidiyorum şimdi hemen yarın da kendi doktoruma
Benim kürtajda ameliyathanede idi. Kürtajdada uyumuştum genel anestezi mi sedasyon mu bilmiyorum histereskopide de uyudum. ikisinde de uyanınca adet ağrısı gibi ağrım vardı. Kürtajda 15 kişi vardı yanımda , çıkınca canım acıyor diye ağlayınca ben eşim bayılmışkürtaj oldum ama beni doğum odasında kürtaaj etti dr, doğumhane içinde, ameliyathane de değil, bi de onda narkoz değil de sedasyon verdiler, senin kesin narkozdu değil mi?
kim vardı yanında?tek eşim yeterli olur mu millete haber vermek istemiyorum ben....
benm de rahmim de üstten basıklık var ama bana bu perde de olabilir o yüzden üstten de lap ile girelim dedi fakültedeki dr, ama özeller de lap öneren olmadı hiç. sadece his, çok kararsızım ben yaaa
pek, dr dedi mi sana şimdi hamile kalman kolay olur diye falan, bi de balon ya da spiral takıldı mı şimdi sana
Ne güzel ..büyük ihtimal dostinex vermiştir.. dostinex sadece prolaktin değil ama aynı zamanda diğer hormonları da düzene sokuyor demişti doktorum..ki öylede olmuştu tsh değerimde düzelmişti..pko vrdı yumurtlamayı düzene soktu..adet düzensizliğim 45 iken 28 günde olmaya başladım ..dostinex korkulacak bir ilaç olmadığını ; tüp bebek tedavisinde bile kullandığımız bir ilaç demiştiEki Görüntüle 1912521 Kızlar hatırlarsanız prolaktinim yüksek çıkmıştı Dr bana ilaç vermişti ama ben ilaç yerine bitkisel bir karışım almıştım aktardan. Bu ay da tahlil yaptırdım değişme var mı diye ve prolaktin düşmüş :)
Aaa benimki de proxeed a başladı , ondan mı ki acabamaşallah, benm eşim de takviye ilaç aldı dr kontrolünde iyi geldi , ama ameliyat olmadan hamile kalabirimiyim bilmiyorum
Kizlarrrrrr selam kontrolden geliyorum bir tanecik sağda 14 mm yumurtam var başkada yok sanırımcuma yine kontrol var ve ignesiz aşılama ileride tüp bebek için destek olmuyor diye duydum dogrumu diye sorduğumda bilmiyorum dedi doktor adam bilmez mi hiç ya ne tuhaf.klomen kullandım catlaa iğnesi ne zaman olmalıyım hiç bahsetmedi ya yine bulamadım galiba iyi doktor
elmol hayırlısı olsun cnm sağlıkla al inş kucağına.
benm ki de iğne ovitrella , kesnlikle etkisi varAaa benimki de proxeed a başladı , ondan mı ki acaba
Bu proxeed vitamin ama sadece. aman neyden olursa olsun ovuları kaçırmayalım dabenm ki de iğne ovitrella , kesnlikle etkisi var
Evet cnmShinSeGi biliyor o konuyu detaylı. olmuyor demişti sanki. yumurta için üzülme canım bize 1 tane lazım zaten. sağlıkla döllensin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?