Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin aşılama rahim filmiyle aynı aydai cnm

Reactions: iiz
Bazı doktorlara göre var pco en son gittiğim yok dedi ama. ben de var mı yok mu bilmiyorum
Glifor kullanıyorum ama.

Ne şamı ne şekeri valla... git özelde güvendiğin bir doktora çektir. devlet te ultrason için gittiğimde orda 25 yaşlarındaki bayan doktor kürtajı burda yapalım dedi. erken gel ilaç verecem ki rahim açılsın delinme falan olur rahim de dedi. ödüm koptu zaten özel de yaptıracaktım sırf ordada büyük ultrason için gitmiştim. özeldeki kendi doktorum hemen anestezi verdi.5 dk. da temizlemiş adam.. ne ilaç ne bişi...özelin canı var giden param olsun valla. canımızı sokakta bulmamışız... burdaki kadın doğum hastanesi berbat ya..bir gün gittim dedim Allah buraya düşürmesin insanı dedim. içeri 3 kişi birden alıyor. biri soyunuyo biri dert anlatıyor.. üfffff iğrenççççç.....

bende tatli tatli icerken bi anda kestim. benimde esimin ailesinde cogu kisi sekersiz iciyordu cayi düşün bazen seker bulamiyordum bazen bana cay kasigi koymuyorlardi. sekeri biraktim da rahat ettim :)))

canim manisada tüp bebek merkezi filan yokmu? onlar ayni zamanda infertilite doktoru oluyor. eger para göz olmayam bi doktorsa doğru yönlendirir zaten
Manisada tüp merkezi sadece cbü var ozel olarak Grand var arkadaş gitti ilgilenmediler dedi

benim gittigim yerde sordum biz zaten bütün tüp bebeklerde microcip yapiyoruz çoğu yer öyle yapiyor artik dedi esktra ücret almadilar insallah kandirmamislardir bizi
Çok ilginç bana da dedi ki biz zaten mikroskopla iyi olanını seçiyoruz , size gerek yok mikroçipe. bilemedim şimdi canım. her merkez farklı mı ki acaba?

Canim bwn universitede biraktim sekeri. ki ben de cay icmeye bayilirim. ilk zamanlar ictigim cay miktari azaldi ama sonra asil cayin tadını almaya basladim. sekeri unutmak icin vucudun 40 güne ihtiyaci var buna izin ver. 12 senedir seker kullanmamak muthis bence. 2 seneye kadar esim kullaniyordu ve bazen bardaklari karistirip o dibinde kalan bana geldiyse o bile şerbet gibi geliyordu. sakin birakma fikrinden vazgecme

Bazı doktorlara göre var pco en son gittiğim yok dedi ama. ben de var mı yok mu bilmiyorum
Glifor kullanıyorum ama.
Galiba ultrason cihazının kalitesiyle alakalı bi durum bu Pco yu görebilmek ben fatih durmusogluna gittim istanbulda orda öyle net gördüm ki çok şaşırdım soldada mı var yani dedim ekranı görünce evet dedi Pco sun.bu kadar muayene olmuştum sol hep temiz görünüyordu ekranda sağda da az görünüyordu.rizede 5 doktor dan sadece 1 tanesi sağda hafif Pco görünümü var demişti ama fatih bey glucophage 850 mg verdi

Pco olup olmadığı nerden anlaşılıyor canım ya?
Hormon sonuçları(lh/Fsh oranı), ultrasonda minik çok sayıda(10-12 Veya Daha fazla ) kist görüntüsü , tüylenme ve adet düzensizliği. ben de sadece adet düzensizliği varmış. ultrasona da hormonlara da normal dedi. tüylenmem zaten yok.

Ama bana pco diyen ilk doktor tüylenmem yok dediğimde "vardır vardır" demişti kız valla hangisi ne diyor ben de çorba oldum. "Sana yalan borcum mu var" diyesim gelmişti

Ay ayni seyleri yorumunu gormeden ben yazdim. geriden geliyorum.

Aynı cümleleri yazmışız resmen , Neslihaann şekersiz çay böyle bir tutku işte. 1-2 ay zorla kendini. sonra sen de bu cümleleri kuracaksın

ikisini de git bi görüş cnm. malesef deneme yanilma yoluyla doğru doktor bulunuyor zaten bildigim kadariyla çoğu özel tüp bebek merkezlerinde ön görüşme ücretsiz oluyor
Evet cnm ücretsiz ben bu dediklerinizi ne zaman yaptiricam ne zaman muayene olucam nezaman testleri yaptiricam çalışırken hiç biri için izin alamıyorum.bir haftalik izne cikcam ama ovu zamanı oluyo film falan çekilmez bisi yapılmaz.sadece catlamayi kacirmam ama iyice sastim

bende tatli tatli icerken bi anda kestim. benimde esimin ailesinde cogu kisi sekersiz iciyordu cayi düşün bazen seker bulamiyordum bazen bana cay kasigi koymuyorlardi. sekeri biraktim da rahat ettim :)))
Aynen bende kayinvalidem de ve gorumcemde çay kaşığı şekeri kendim alırım hep unuturlar beni kimse kullanmadigi için :))

ben de tam tersini düşünüyorum bugüne kadar özele gittim hiç bir sıkıntım çözülmedi özele asla güvenmiyorum en ıyısı ıdealıst doktorlar bence o yüzden ben de özelden korkuyorum para için sağlam insanı hasta yapıyorlar . ben de allah koruusun özele düşmemeyım diyorum aynen. daha 1-2 yıldır devlet hastanesı neymiş öğrendim ve çok memnunum o yüzden özelden korkuyorum sonuclarına da guvenmıyorum

Benim kadın doğum doktorum pcos yok dedi zaten hormon değerleri normal kist yok tüylenme yok ama insüline direnç var bende pcos görünümü diyorlar glifor kullanıyorum ama o da sıktı diye uzun süre ara verdim kürtaj sonrası. Şimdi tekrar başladım ve malesef başlangıç semptomlari var ama kullanırken yumurta kalitesi daha iyi oluyor

Kızlar bisi sorcam ya vücut tamamen iflas etti benim afedersiniz idrarda amonyak kokusu var çok ağır birde çok halsizim ya vajinal enfeksiyon yine beni mi buldu acaba xpreiaZ Veson

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…