benim gittigim yerde sordum biz zaten bütün tüp bebeklerde microcip yapiyoruz çoğu yer öyle yapiyor artik dedi esktra ücret almadilar insallah kandirmamislardir biziYok canım mikroçip için ekstra ücret istiyordu malum merkez. ben sormuştum da size gerek yok demişti ama.
Senin aşılama rahim filmiyle aynı aydai cnmbana rahım fılmı ıcın sıra alacaksın bunun içinde adetinin 1. günü bizi arayacaksın ve adet bitimine göre randevu verecegiz dediler. adetli olmadığın bir zaman çekilmeli ve adetten hemen sonrası en dogru zamanmış canım. ben bugun devletı beklemeyeyım gıdıp özelden çektıreyım dedim doktorumun hemşiresine o da yok bekle dedi bana burası daha ıyı dedi ama özel olursa zaman kaybetmem dedım ama hemşire sen burada çektir diye ısrarcı konsunca demek ki makınalar daha ıyı falan ama söyleyemedı orda diye düşündüm. sonra rahım fılmı için başka devlet hastanesinden mi gün alsam dedım belki daha erken olur sonra vazgectım doktorum tedavısını delmeden onun dırektıfyle hareket etmek en ıyısı zaten en hızlı yönteme gectıler bıle. klomne gerek yok hemen iğneli aşılamaya geçebiliriz dedi doktor tabi amh sonucuma bakarak. bu yüzden zaman da kaybetsem ben burda kalmaya karar verdim
sadece bu araya ovulasyon gelmeden önce smear testi sığdırmayı planlıyorum çünkü 1 sene si doldu.
zorla icmeye devam et cnm.. bi zaman sonra ona alışacaksınBenim içinde anlamını yitirdi
Bazı doktorlara göre var pco en son gittiğim yok dedi ama. ben de var mı yok mu bilmiyorumPco var mı sende ben en son gittiğim doktorda ekranda her iki tarafta da Pco görüntüsünü o kadar net görünce kendime çizgi koydum yoksa çok severim pasta börek çörek.48 kiloyla evlendim 54 kiloyum suan ne olduysa şu histeroskopi sonrası 3 ay kullandığım hormon ilacindan sonra oldu çok kilo aldırdı bana 57 ye çıkmıştım 54 e anca indim 48 50 falanken doktor Pco için kilo almadığın müddetçe sorun olmaz çok hafif sağda demişti yeni evliydim o zamanlar şimdi galiba kilodan dolayı Pco görünümü arttı gerçi boyu 169 boyuta göre kilo fazla değil ama Pco dan korkuyorum
Ne şamı ne şekeri valla... git özelde güvendiğin bir doktora çektir. devlet te ultrason için gittiğimde orda 25 yaşlarındaki bayan doktor kürtajı burda yapalım dedi. erken gel ilaç verecem ki rahim açılsın delinme falan olur rahim de dedi. ödüm koptu zaten özel de yaptıracaktım sırf ordada büyük ultrason için gitmiştim. özeldeki kendi doktorum hemen anestezi verdi.5 dk. da temizlemiş adam.. ne ilaç ne bişi...özelin canı var giden param olsun valla. canımızı sokakta bulmamışız... burdaki kadın doğum hastanesi berbat ya..bir gün gittim dedim Allah buraya düşürmesin insanı dedim. içeri 3 kişi birden alıyor. biri soyunuyo biri dert anlatıyor.. üfffff iğrenççççç.....bana rahım fılmı ıcın sıra alacaksın bunun içinde adetinin 1. günü bizi arayacaksın ve adet bitimine göre randevu verecegiz dediler. adetli olmadığın bir zaman çekilmeli ve adetten hemen sonrası en dogru zamanmış canım. ben bugun devletı beklemeyeyım gıdıp özelden çektıreyım dedim doktorumun hemşiresine o da yok bekle dedi bana burası daha ıyı dedi ama özel olursa zaman kaybetmem dedım ama hemşire sen burada çektir diye ısrarcı konsunca demek ki makınalar daha ıyı falan ama söyleyemedı orda diye düşündüm. sonra rahım fılmı için başka devlet hastanesinden mi gün alsam dedım belki daha erken olur sonra vazgectım doktorum tedavısını delmeden onun dırektıfyle hareket etmek en ıyısı zaten en hızlı yönteme gectıler bıle. klomne gerek yok hemen iğneli aşılamaya geçebiliriz dedi doktor tabi amh sonucuma bakarak. bu yüzden zaman da kaybetsem ben burda kalmaya karar verdim
sadece bu araya ovulasyon gelmeden önce smear testi sığdırmayı planlıyorum çünkü 1 sene si doldu.
bende tatli tatli icerken bi anda kestim. benimde esimin ailesinde cogu kisi sekersiz iciyordu cayi düşün bazen seker bulamiyordum bazen bana cay kasigi koymuyorlardi. sekeri biraktim da rahat ettim :)))İlk öyle başladım yavaş yavaş azaltayim dedim ama azıcık daha azıcık daha ekleyeyim derken baktım öyle olmayacak tamamen çıkardım çay kaşığını :) bugün de evime döndüm ilaçları alıp başlayacam artık hayırlısı
Manisada tüp merkezi sadece cbü var ozel olarak Grand var arkadaş gitti ilgilenmediler dedicanim manisada tüp bebek merkezi filan yokmu? onlar ayni zamanda infertilite doktoru oluyor. eger para göz olmayam bi doktorsa doğru yönlendirir zaten
Pco olup olmadığı nerden anlaşılıyor canım ya?Bazı doktorlara göre var pco en son gittiğim yok dedi ama. ben de var mı yok mu bilmiyorum
Glifor kullanıyorum ama.
Çok ilginçbenim gittigim yerde sordum biz zaten bütün tüp bebeklerde microcip yapiyoruz çoğu yer öyle yapiyor artik dedi esktra ücret almadilar insallah kandirmamislardir bizi
ikisini de git bi görüş cnm. malesef deneme yanilma yoluyla doğru doktor bulunuyorManisada tüp merkezi sadece cbü var ozel olarak Grand var arkadaş gitti ilgilenmediler dedi
Canim bwn universitede biraktim sekeri. ki ben de cay icmeye bayilirim. ilk zamanlar ictigim cay miktari azaldi ama sonra asil cayin tadını almaya basladim. sekeri unutmak icin vucudun 40 güne ihtiyaci var buna izin ver. 12 senedir seker kullanmamak muthis bence. 2 seneye kadar esim kullaniyordu ve bazen bardaklari karistirip o dibinde kalan bana geldiyse o bile şerbet gibi geliyordu. sakin birakma fikrinden vazgecmeGlucophage verince doktor hayatımdan şekerli herseyi uzak tutacam diye bi karar aldım çaydan da şekeri kaldırdım ama çok mutsuzum ben çok çay içen biriyim ama böyle hiç keyif almıyorum çaydan hatta içemiyorum bu seferde başım ağrıyor şekersiz çaya nasıl alıştınız şeker kullanmayanlar bana taktik verebilirmi heran tekrar şekerli içmeye başlayabilirim bebek aşkı frenliyor :)
Galiba ultrason cihazının kalitesiyle alakalı bi durum bu Pco yu görebilmek ben fatih durmusogluna gittim istanbulda orda öyle net gördüm ki çok şaşırdım soldada mı var yani dedim ekranı görünce evet dedi Pco sun.bu kadar muayene olmuştum sol hep temiz görünüyordu ekranda sağda da az görünüyordu.rizede 5 doktor dan sadece 1 tanesi sağda hafif Pco görünümü var demişti ama fatih bey glucophage 850 mg verdiBazı doktorlara göre var pco en son gittiğim yok dedi ama. ben de var mı yok mu bilmiyorum
Glifor kullanıyorum ama.
Hormon sonuçları(lh/Fsh oranı), ultrasonda minik çok sayıda(10-12 Veya Daha fazla ) kist görüntüsü , tüylenme ve adet düzensizliği. ben de sadece adet düzensizliği varmış. ultrasona da hormonlara da normal dedi. tüylenmem zaten yok.Pco olup olmadığı nerden anlaşılıyor canım ya?
Ay ayni seyleri yorumunu gormeden ben yazdim. geriden geliyorum.Bikaç ay sonra şekerli çay iğrenç gelecek emin ol canım. ben çaydan şekeri çıkaralı 15 sene oluyor nerdeyse. şimdi bardağın dibinde şekerli çay olmuş olsa onu bile direk anlıyorum (eşim şekerli içiyor bardaklar karışıyor bazen) iğrenç geliyor çayda şeker.
Ama tatlıyı komple bırakamadım tabi
Aynı cümleleri yazmışız resmen ,Canim bwn universitede biraktim sekeri. ki ben de cay icmeye bayilirim. ilk zamanlar ictigim cay miktari azaldi ama sonra asil cayin tadını almaya basladim. sekeri unutmak icin vucudun 40 güne ihtiyaci var buna izin ver. 12 senedir seker kullanmamak muthis bence. 2 seneye kadar esim kullaniyordu ve bazen bardaklari karistirip o dibinde kalan bana geldiyse o bile şerbet gibi geliyordu. sakin birakma fikrinden vazgecme
Evet cnm ücretsiz ben bu dediklerinizi ne zaman yaptiricam ne zaman muayene olucam nezaman testleri yaptiricam çalışırken hiç biri için izin alamıyorum.bir haftalik izne cikcam ama ovu zamanı oluyo film falan çekilmez bisi yapılmaz.sadece catlamayi kacirmam ama iyice sastimikisini de git bi görüş cnm. malesef deneme yanilma yoluyla doğru doktor bulunuyorzaten bildigim kadariyla çoğu özel tüp bebek merkezlerinde ön görüşme ücretsiz oluyor
Aynen bende kayinvalidem de ve gorumcemde çay kaşığı şekeri kendim alırım hep unuturlar beni kimse kullanmadigi için :))bende tatli tatli icerken bi anda kestim. benimde esimin ailesinde cogu kisi sekersiz iciyordu cayi düşün bazen seker bulamiyordum bazen bana cay kasigi koymuyorlardi. sekeri biraktim da rahat ettim :)))
ben de tam tersini düşünüyorum bugüne kadar özele gittim hiç bir sıkıntım çözülmedi özele asla güvenmiyorum en ıyısı ıdealıst doktorlar bence o yüzden ben de özelden korkuyorum para için sağlam insanı hasta yapıyorlar . ben de allah koruusun özele düşmemeyım diyorum aynen. daha 1-2 yıldır devlet hastanesı neymiş öğrendim ve çok memnunum o yüzden özelden korkuyorum sonuclarına da guvenmıyorumNe şamı ne şekeri valla... git özelde güvendiğin bir doktora çektir. devlet te ultrason için gittiğimde orda 25 yaşlarındaki bayan doktor kürtajı burda yapalım dedi. erken gel ilaç verecem ki rahim açılsın delinme falan olur rahim de dedi. ödüm koptu zaten özel de yaptıracaktım sırf ordada büyük ultrason için gitmiştim. özeldeki kendi doktorum hemen anestezi verdi.5 dk. da temizlemiş adam.. ne ilaç ne bişi...özelin canı var giden param olsun valla. canımızı sokakta bulmamışız... burdaki kadın doğum hastanesi berbat ya..bir gün gittim dedim Allah buraya düşürmesin insanı dedim. içeri 3 kişi birden alıyor. biri soyunuyo biri dert anlatıyor.. üfffff iğrenççççç.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?