Sen yarın bir idrar tahlili ver istersen canım..Kaşıntı akıntı yok zaten adetim yeni kesildi
Yarın benim koca ikna olsa da bi şey yapsak ancak o zaman anlıyorum sistit olup olmadığımı sonraki 2 günü sünnet çocuğu gibi geziyorum öyle olduğumda
daha 1 yıldır denıyorum gerek kalacak gibi hissetmiyorum ama interfilite doktoru olduğu için oyalanmaya gerek yok direk çözüme gidelim dedi ben de seve seve kabul ettim tabii.. amh baksın bakalım ne olacakInşallah tüpe gerek kalmaz canım ya...
Bana geçmişimde ki herseyi sordu dış gebelik 2 düşük ameliyat izin var mı falan filan kistin var mı diye sonra çekime başlamadan Cevat bey baktı bilgilereBana kimse birşey sormadı sanki yaben mi unuttum ki acaba? sadece adetin yeni bitti değil mi dedi. yok dedim ama işte Bülent tıraş muayene etti kendisi gönderdi dedim tamam deyip yaptılar.
Ben çok su içerim yazın bile ayağımda çorap olur o halde bende bile dönem dönem oluyorBenim önce vajinal akıntı ve vajinal kötü kokuyla başladı sonra idrarda yanma idrar bitmedi hissi ve idrar sonunda ağrı olmaya başladı ben fazla su icmiyordum sonra idrar kulturumde bakteri üremesi saptandı doktorun ilk 1 haftalik verdiği antibiyotik hiç gecirmedi sonra yine gittim yüksek doz uyguladı çok şükür geçti çok kötü bişeydi ya hep wc ihtiyacı var gibi bir his bide dediğin gibi idrar çok kötü kokuyordu şimdi tekrarlar diye ödüm kopuyor su içmeyi hiç eksik etmiyorum bide ayaklarımı hep sıcak tutmaya çalışıyorum
İdrar tahlili ve kültürü verirsin zaten orda çıkar durumBen çok su içerim yazın bile ayağımda çorap olur o halde bende bile dönem dönem oluyor
Benim doktorum sağolsun hiç uğraşmaz tahlil ile ara adet oldum ona bile muayeneye çağırmadı ne oldum neden böyle oldum onu bile bilmiyorum düşün
Önceden e yazdım tüp bebek tedavisi gördüm bu konuda başarılı 4 yıldır doktorum çok alıştım başkasına gidemem önceden muayene bile olamiyordum ben şimdi doktor değiştirmek bana zor gelir diye değiştiremiyorum
Cumartesi giderim muayenehanesine durumu anlatırım neden geldin diyecek hali yok ya
Tüp bebek falan yaptırma daha 1 yıl ise çok erken ben ilk tüp bebeği 4. yılda yaptırdım çok erken çok yıpratıcıdaha 1 yıldır denıyorum gerek kalacak gibi hissetmiyorum ama interfilite doktoru olduğu için oyalanmaya gerek yok direk çözüme gidelim dedi ben de seve seve kabul ettim tabii.. amh baksın bakalım ne olacak
Yok ben hiç hatırlamıyorum canım... 1 sene geçti unutmuş da olabilirim..Bana geçmişimde ki herseyi sordu dış gebelik 2 düşük ameliyat izin var mı falan filan kistin var mı diye sonra çekime başlamadan Cevat bey baktı bilgilere
:) teşekkürler tatlım. valla başladım mı ben de bilmiyorum. hormonlara bakıldı amh bekliyoruz ona göre karar verilecek . ben bu aşılamaya sıcak bakmaya başladım ama bir de doktorun hızlı hareket etmesini sevdim. aslında ilk defa doktora gidiyorum bile denir diğer doktorlar sağlık ocağı doktoru gibiydi zaten 1-2 kere gitmiştim . sanırım heyecanlı bir süreç olacak. neşem yerinde ama sabırsızım. rahım filmi için 1 ay beklemem gerekiyor. acaba bu filmi başka hastanede çektirip mi getirsem mi diye düşünüyorum bu konuda biraz kafam karışık 1 ay beklemek hoşuma gitmedi
Aslında smear yaptırmak istiyorum canım ama korkuyorum ondanİdrar tahlili ve kültürü verirsin zaten orda çıkar durum
Tüp bebek falan yaptırma daha 1 yıl ise çok erken ben ilk tüp bebeği 4. yılda yaptırdım çok erken çok yıpratıcı
Banada aynı şeyi söyledi bu ilacı sana insülin direnci için veriyorum dedi hormonlarda benimde pco yoktu en son öyle Tüylenme falanda yok adet düzensizliği de yok ama geç yum. Oluyo bende sadece 34 günde falan relg oluyorumBenim kadın doğum doktorum pcos yok dedi zaten hormon değerleri normal kist yok tüylenme yok ama insüline direnç var bende pcos görünümü diyorlar glifor kullanıyorum ama o da sıktı diye uzun süre ara verdim kürtaj sonrası. Şimdi tekrar başladım ve malesef başlangıç semptomlari var ama kullanırken yumurta kalitesi daha iyi oluyor
zaten sıra çin gittiğimde adetımın 3. gunuydu sıra yok doluymuş o yüzden vermedilercanim rahim filmi esnasinda kazarar hamile filan olursan bebege ciddi zarar verir diye hamile olmadığından emin olduklari dönemde yani adet bitiminde henüz ovulasyon olmadam cekiyorlar
Sen ne kadar süredir kullanıyorsun gliforu canım? benim düzenli içmeye başlayalı 1-1.5 ay oluyor. günde 2 kere 850 likten içiyorumBanada aynı şeyi söyledi bu ilacı sana insülin direnci için veriyorum dedi hormonlarda benimde pco yoktu en son öyle Tüylenme falanda yok adet düzensizliği de yok ama geç yum. Oluyo bende sadece 34 günde falan relg oluyorum
Yarın da Rize'de ki doktoruma gosterecem filmi bakalım o ne diyecek bugün döndüm evime çok şükür.annemler kızıyor bana daha doktora gidip kafanı karıştırma bişey yok dedi sana doktor daha ne soracaksın burdakilere diyo ama ben yine 3 doktora yorumlatmak istiyorum.bide trabzona genetik sonuçları çıkınca gidecez o zamanda orda eşime tahlil verdirecem araştırıyorum Kruger e göre neresi bakıyor trabzona diyeYok ben hiç hatırlamıyorum canım... 1 sene geçti unutmuş da olabilirim..
Ben daha başlamadım yeni geçen hafta yazdı bana doktor Rizeye dönmeden başlamak istemedim siz çok yan etkisi var mide bulantısı yapıyo diye konusmustunuz o yüzden evime gelince başlayayım dedim banada 850 lik verdi günde 2 dedi ilk 15 gün sabah kahvaltida günde 1 iç dedi bana alisinca 2 ye çıkar dediSen ne kadar süredir kullanıyorsun gliforu canım? benim düzenli içmeye başlayalı 1-1.5 ay oluyor. günde 2 kere 850 likten içiyorum
Günde bir kullandığımda yan etkisi olmuyor benim , günde 2 ye çıkınca çarpıyor. bugün 8. gün (3-4 gün içmeyi unuttuktan sonra tekrar başlayalı) daha yeni bugün geçti etkisi.Ben daha başlamadım yeni geçen hafta yazdı bana doktor Rizeye dönmeden başlamak istemedim siz çok yan etkisi var mide bulantısı yapıyo diye konusmustunuz o yüzden evime gelince başlayayım dedim banada 850 lik verdi günde 2 dedi ilk 15 gün sabah kahvaltida günde 1 iç dedi bana alisinca 2 ye çıkar dedi
Icmesem olmaz mı dedim doktora dedi ki bana insülin direnci de dusuklere sebeb olabilir kullanmalısınGünde bir kullandığımda yan etkisi olmuyor benim , günde 2 ye çıkınca çarpıyor. bugün 8. gün (3-4 gün içmeyi unuttuktan sonra tekrar başlayalı) daha yeni bugün geçti etkisi.
Evet o yüzden elmole dedim doktora sorsun da öyle bıraksın bırakacaksa diye. benim de aklımda o var acaba o mu düşüklere sebep oldu diye...Icmesem olmaz mı dedim doktora dedi ki bana insülin direnci de dusuklere sebeb olabilir kullanmalısın
canım adetin 2. ya da 3. günü gonal f veya benzeri bi igne kullanmaya basliyorsun. göbekten yapiliyor. deri alti ignesi ucu cok ince ve kısa bu yüzden yapmasi cok kolay hic acımıyor. bu igneyi yaklaşık 10-12 gün kullaniyorsun bu kişiye göre değişen bi süre sonra yumurtan veya yumurtalarin 18-20 mm arasi olunca catlatma ignesi yapiliyor 36 saat sonra eşinden sperm aliniyor yıkanıyor icinden iyi olan spermler alınıyor şırınga gibi biseye toplanıyor. bayani da yatırıp vajina girişini acmak icin mandal gibi bisey takiyorlar adini unuttum sadece o birazcik acitiyor sanki etine mandal sıkıştırmışlar gibi :)) sonra spermleri koyduklari şırınganin ucunda incecik uzun pipet gibi bisey var onunla şırıngayi sıkarak rahme spermleri yolluyorlar. bazi yerler bu işlem sirasinda bayanin sıkışık olmasini istiyor karindan ultrasonla bakarak spermlerin en doğru noktaya birakilmasini sagliyorlar.bu islem 5 dakkalik bisey. bu işlem sayesinde spermlerin alacağı yolun büyük kısmı kat edilmis oluyor yani spermcikler yorulmadan kolayca yumurtaya ulaşıyor normal iliskiden farki bu :)))1 saat kadar hastanede yatiriyorlar sonra kalkip günlük hayatina dönüyorsun. doktor tahimini progestan verir onu kullaniyorsun 14 gün sonra ya adet oluyorsun ya da hamilesin :)))
Yok canım adetle birlikte yumurtalar büyümeye başladığı için olmuyor. adetin 2 yada 3. günü başlanıyor mutlaka
eğer adetin 1. günü başlanıyorsa demek ki önümüzdeki ay başlanmayacak çünkü adet bitince hsg çekilecek o sonuca bakacak daha ve bir sonra ki adete kalacak demek kibuna çok üzüldüm işte yani 2 adet daha mı atlatacağım şimdi
bu iğnelere adetten sonra başlansa olmuyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?