ben de şekersiz çay içerim 3-5 bardaktan sonra istese de şeker koyamazAynı cümleleri yazmışız resmen ,Neslihaann şekersiz çay böyle bir tutku işte. 1-2 ay zorla kendini. sonra sen de bu cümleleri kuracaksın
Vazgeçmemeye çalışıyorum ama sigarayı birakamayan insanları anladım sanırım çünkü şekerli içerken bir demlik bile icebilirdim şimdi 2. Bardakta kesiliyorum hiç tadı yokCanim bwn universitede biraktim sekeri. ki ben de cay icmeye bayilirim. ilk zamanlar ictigim cay miktari azaldi ama sonra asil cayin tadını almaya basladim. sekeri unutmak icin vucudun 40 güne ihtiyaci var buna izin ver. 12 senedir seker kullanmamak muthis bence. 2 seneye kadar esim kullaniyordu ve bazen bardaklari karistirip o dibinde kalan bana geldiyse o bile şerbet gibi geliyordu. sakin birakma fikrinden vazgecme
bilmiyorum ki aynı ayda mı olur . doktor bana önce senin Amh sonucun gelsin ona göre karar verelim dedi ama konusmasından şimdiden karar vermiş gibiydi. bu ay rahım fılmı çekselerdi çok iyi olacaktı ama ne yapalımSenin aşılama rahim filmiyle aynı aydai cnm
Ya bu doktor milleti insanı zorla hasta eder. senden dahamı iyi biliyormuş tüylenme olup olmadığınıHormon sonuçları(lh/Fsh oranı), ultrasonda minik çok sayıda(10-12 Veya Daha fazla ) kist görüntüsü , tüylenme ve adet düzensizliği. ben de sadece adet düzensizliği varmış. ultrasona da hormonlara da normal dedi. tüylenmem zaten yok.
Ama bana pco diyen ilk doktor tüylenmem yok dediğimde "vardır vardır" demiştikız valla hangisi ne diyor ben de çorba oldum. "Sana yalan borcum mu var" diyesim gelmişti
Canim ben ve ailem de kullanmiyoruz ve gercekten aliskanlik insan cay kasigi sekeri unutuyor..hatta esimde ayni senin dedigin gibi pat diye biraktibende tatli tatli icerken bi anda kestim. benimde esimin ailesinde cogu kisi sekersiz iciyordu cayi düşün bazen seker bulamiyordum bazen bana cay kasigi koymuyorlardi. sekeri biraktim da rahat ettim :)))
O kokuyu çok iyi bilirim vakit kaybetme doktora git idrar yolu enfeksiyonu bol bol su iç ne çektim ben antibiyotiklerle günde 3 litre suyla ancak geçti
Benim baya geç çekilmişti ama İstanbula adet bitince gitme gibi bir durumum yoktu malum. doktor baktı ultrasonda 17mm yumurta vardı. git çektir gel dedi ben de gittim. öncesinde plan yapmamıştım çok ani gelişti istanbuldaRahim filmi adet biter bitmez çekilmeli
Rahim filmini çekmeden hemşire bilgileri dolduruyor ya kist var mı diye sormuştu bana acaba onu niye soruyor bilgin var mıBenim baya geç çekilmişti ama İstanbula adet bitince gitme gibi bir durumum yoktu malum. doktor baktı ultrasonda 17mm yumurta vardı. git çektir gel dedi ben de gittim. öncesinde plan yapmamıştım çok ani gelişti istanbulda
Acıbadem 450 liraikisini de git bi görüş cnm. malesef deneme yanilma yoluyla doğru doktor bulunuyorzaten bildigim kadariyla çoğu özel tüp bebek merkezlerinde ön görüşme ücretsiz oluyor
Bu konuda sana katılmıyorum canım. oranın şartları nasıl bilmiyorum ama burda devlette kapıda 100 kişi bekliyor. özeldeki doktor çok ilgili ben seviyorum... devletteki doktorun çokta umrunda değilsin tavrı var.. gerçi her doktor bir değil. aslında suç doktor da değil akşama kadar 1000 kişiye bakıyor... o yüzden onlarda haklı olarak bunalıyordur...ben de tam tersini düşünüyorum bugüne kadar özele gittim hiç bir sıkıntım çözülmedi özele asla güvenmiyorum en ıyısı ıdealıst doktorlar bence o yüzden ben de özelden korkuyorum para için sağlam insanı hasta yapıyorlar . ben de allah koruusun özele düşmemeyım diyorum aynen. daha 1-2 yıldır devlet hastanesı neymiş öğrendim ve çok memnunum o yüzden özelden korkuyorum sonuclarına da guvenmıyorum
Zamanla durum degisecek merak etme canim. ictigin cay miktari artacak. gunde 5 bardak icsen alacagin seker miktarini asmis oluyorsun. ki ben fazlasini iciyorumVazgeçmemeye çalışıyorum ama sigarayı birakamayan insanları anladım sanırım çünkü şekerli içerken bir demlik bile icebilirdim şimdi 2. Bardakta kesiliyorum hiç tadı yok
Canım ben çok su içerim zaten günde 3 lt. falan ama idrar yolu enfeksiyonu ggeçirdiğinde yanma olmuyor mu? bende oluyor bir ilacım var gazoz gibi :) onu içiyorum geçiyorO kokuyu çok iyi bilirim vakit kaybetme doktora git idrar yolu enfeksiyonu bol bol su iç ne çektim ben antibiyotiklerle günde 3 litre suyla ancak geçti
Canım idrarda koku varsa sistit olmuş olabilirsin bir idrar tahlili ver istersen.. kaşıntı kötü kokulu akıntı falan yoksa sadece idrarda koku varsa sistit olabilir
Çayla o kadar çok şeker tuketiyordum ki şekerlik bitti doldur bitti doldur derken pişman oluyordum bide tek ben bitiriyordum onca sekeri ama vazgecemiyordum ama anne olmak için herşeyi yapmaya razıyım olmayı versin çay keyfim yeterki evladım gelsinZamanla durum degisecek merak etme canim. ictigin cay miktari artacak. gunde 5 bardak icsen alacagin seker miktarini asmis oluyorsun. ki ben fazlasini iciyorum
Kaşıntı akıntı yok zaten adetim yeni kesildiCanım idrarda koku varsa sistit olmuş olabilirsin bir idrar tahlili ver istersen.. kaşıntı kötü kokulu akıntı falan yoksa sadece idrarda koku varsa sistit olabilir
Bana kimse birşey sormadı sanki yaRahim filmini çekmeden hemşire bilgileri dolduruyor ya kist var mı diye sormuştu bana acaba onu niye soruyor bilgin var mı
Aaa şekeri mi bırakıyorsun 3 yıl oldu bıraktım çok rahatım çayın tadını alıyorum vallaÇayla o kadar çok şeker tuketiyordum ki şekerlik bitti doldur bitti doldur derken pişman oluyordum bide tek ben bitiriyordum onca sekeri ama vazgecemiyordum ama anne olmak için herşeyi yapmaya razıyım olmayı versin çay keyfim yeterki evladım gelsin
yok burada öyle değil aynen özelde gibi çok özenli doktorlar ve ilgili daha öncede tıp fakültelerine gittim oralarda öyle . sırada beklemiyorsun kalabalıkta yok saygısızlık ve özensizlikte yok ben severek gidiyorum. değişiyor yerine göre demek kiBu konuda sana katılmıyorum canım. oranın şartları nasıl bilmiyorum ama burda devlette kapıda 100 kişi bekliyor. özeldeki doktor çok ilgili ben seviyorum... devletteki doktorun çokta umrunda değilsin tavrı var.. gerçi her doktor bir değil. aslında suç doktor da değil akşama kadar 1000 kişiye bakıyor... o yüzden onlarda haklı olarak bunalıyordur...
Ben de devlette 3 kişi ile birlikte dert anlattım , dediğin gibi kapıda yığılı 20 kişi bekliyor. doktorun elinde değil pek.. ve tabiki herkes gibi rahatsız oldum 3-4 kişi yanyana dizili halde özelimi anlatmaya. özelin iki avantajı var benim için birisi gerçekten görüşmenin "özel" yani başbaşa geçmesi, ikincisi de cumartesi günleri randevu alabilme. işten zırt bırt izin alıp gitmem imkansız çünkü.Bu konuda sana katılmıyorum canım. oranın şartları nasıl bilmiyorum ama burda devlette kapıda 100 kişi bekliyor. özeldeki doktor çok ilgili ben seviyorum... devletteki doktorun çokta umrunda değilsin tavrı var.. gerçi her doktor bir değil. aslında suç doktor da değil akşama kadar 1000 kişiye bakıyor... o yüzden onlarda haklı olarak bunalıyordur...
Benim önce vajinal akıntı ve vajinal kötü kokuyla başladı sonra idrarda yanma idrar bitmedi hissi ve idrar sonunda ağrı olmaya başladı ben fazla su icmiyordum sonra idrar kulturumde bakteri üremesi saptandı doktorun ilk 1 haftalik verdiği antibiyotik hiç gecirmedi sonra yine gittim yüksek doz uyguladı çok şükür geçti çok kötü bişeydi ya hep wc ihtiyacı var gibi bir his bide dediğin gibi idrar çok kötü kokuyordu şimdi tekrarlar diye ödüm kopuyor su içmeyi hiç eksik etmiyorum bide ayaklarımı hep sıcak tutmaya çalışıyorumCanım ben çok su içerim zaten günde 3 lt. falan ama idrar yolu enfeksiyonu ggeçirdiğinde yanma olmuyor mu? bende oluyor bir ilacım var gazoz gibi :) onu içiyorum geçiyor
Bel ağrısı halsizlik birde kötü kokulu idrar var bi ara vajinal enfeksiyon dan çok çektim yine öylemi diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?