"İnfertil çiftlerde kadınların erkeklerden daha fazla stres yaşadığı bilinmektedir. Ayrıca kadın ve erkeklerin kullandıkları başa çıkma yöntemleri arasında farklılıklar vardır. İnfertilite stresi ile başa çıkmada kadınlar daha çok dilek, umut ve kaçış, yakın çevreleri ile iletişime geçme, problemin paylaşılabileceği gruplara katılma, konuşma, destek arama, konuyla ilgili okuma ve eğitimlere katılma, sorumluluk alma başa çıkma yöntemlerini kullanmayı seçmektedir.
Erkekler ise dikkatlerini konudan uzaklaştırma, duruma odaklanmama, kaçınma, duygularını kontrol etme, başarılı olacağı işlere yönelme, problem çözme, başka yaşam hedefleri bulma, yaşamdan keyif alma gibi başa çıkma yöntemlerini kullanmaktadır."
Benimkinin sınav aşkları stresle başa çıkma yöntemi çıktı iyi mi

salya sümük ağlıyorken bunu buldum nette saçma sapan gülmeye başladım

bir garip bişi oldum bu gece. tipik pms belirtilerim bunlar adete de daha çok var ama ilaçlar çarptı herhalde

bir de pgt sayfasına uğradım düşük yapan bir arkadaşın yazdıkları etkiledi...
Tüp bebekle hamilelik başarı öykülerini okuyayım moral bulayım dedim 7 kere deneyip başarılı olana denk geldim... 7 kere tüp bebek! 3 kere histereskopi!!!
Millet bir gece sevişerek nasıl yapıyor bu çocukları yaaa.... hayırlısı olsun hakkımızda.. ama yoruldum ben ya...

gözümün önüne arkadaşların akrabaların bebekleri geliyor bir bir.. hepsine maşallah

ama çoğu daha evli bile değildi ben ilk düşüğümü yaptığımda
Allahım sen Şifa ver hayırlı sağlıklı evlat nasip et isteyen hepimize.. sen sabır ver.. evliliğimize de huzur ver amin...
Günlük gibi yazdım acık ağladım gidiyorum kızlar...