Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İnşallah cnm hepimiz yakın yakın doğuralım inşallah.. hayırlısıyla sağlıkl bir şekilde gelsinler de..

Canim esime sordum adi lemi ülcay dtnin arastir bakalim mhrsde kaydi varmi dis cektirdi tedavi yaptirdi hicc hissettirmedi cok memnun kaldim diyo.konak dis hastanesi

hımm senin 10 günü geçmişmiydi? bende az önce onu yazmıştım.
ShinSeGi evet kızlar adetin 3. günü gittim sonra 13. gün bida ücret aldılar dolmuş diye bida gidersem adetin 4. 5. gübü gidicem ztn 5. günü klomen başlayıo en azından 13. gün kontrolw çağırdığında ücret ödemem

kizlar genetik sonuclarini almaya geldim.bayanin biri aşılama yaptirdik kimyasal gebelik oldu genetik testlerimizi yaptirmak istiyoruz kari koca dedi doktor da tamam gelin yazalim dedi. 2 düşük olmadan bakilmiyo olayi hikaye heralde
Canim cogu dr test pahali oldugu icin yanasmiyor yazmaya bu konuda iyilerine vicdanlilarina rastlamak gerek.bende 1 dusukten sonra yaptirdim ama iki dedim 3 olmasi gerekiyor dedi ama yinede imkim yaptiysada istedi sagolsun..

Ben seninkinin çatladıģına emin olmamıştım zaten senin ateş öyle düşük gitmezdi benim de dün öylesine bir yükselmiş galiba. bugün çok farklı saatte ölçtüm gerçi ama çatlamadı galiba

Sağlık ocağından alabilirsin ücretsiz

kizlar genetik sonuclarini almaya geldim.bayanin biri aşılama yaptirdik kimyasal gebelik oldu genetik testlerimizi yaptirmak istiyoruz kari koca dedi doktor da tamam gelin yazalim dedi. 2 düşük olmadan bakilmiyo olayi hikaye heralde
Canım normal deneyip hemen ilk aydan düşük yapana yapılmıyor galiba. yani zaten bildiğim kadarıyla öyle bir şart yok ama ilk gebeliklerde düşük olması ihtimali fazla zaten diye araştırma ihtiyacı duymuyorlar ama aşılama yada tüpse zaten uzun süredir denemiş ve olmamış olduğu için gerekli görüyorlar.

Sanırım dün Çatladı ateş çok fırladı ben de diyordum bu ay ateşim çok yükselmedi derken fırladı bugün:) işin kötüsü bat gecikiyor.daha gelecek ay da korunma var hayırlısı
Histereskopi mi ilaçlar mı öteledi yumurtlamayı acaba? başka topikte arkadaşlar gördüm histereskopi sonrası 45 günde falan adet olmuşlar. ara kanama falan da olmuş. asıl adet ilaçlar bittiğinde olan diyorlardı. bu ay deli gibi çalıştı eşim ama yumurtaya daha çok var sanırım

Hiç deme ben de diyordum bu ay ateşim düşük sanırım hist den dolayı dedim demeye kalmadan ateş fırladı:))

Iyiymiş Valla bize 3 düşük sonrası bakıldı
Ben 3 düşükten sonra baktırmaya gittim öncesinde gitsem bakar mıydı bilmiyorum ama pıhtılaşma testlerini özelde yaptırmıştım 2. düşükten sonra 1000 TL vermiştik hiç unutmam , kürtaj da 600 dü. hakikaten çoktan tüp yaptırmıştık bu kadar paraya. hem de Cgh lı

Canim hasimatoyum ben 50 mg zaten 2 3 aydir duzenli kullaniyordum tsh 2 gibi cikmis yetiyor dedi devam ettirdi
Benim de hasimato canım tsh iyiydi ama çıktı son zamanlarda gebelik olunca hemen gittim bir ay sonra bakalım kaça düşecek

Cok şükür genetik bir sorun da çıkmamış senin bebiş pek inatçı olacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…