Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim acil şifalar versin babana canım ameliyatı güzel sonuçlar getirsin size inşallah

Kuzum ciddi misin ? ya neden bu kadar ani kararlar veriyorsun sakin ol biraz ailenin evine gidip biraz kafa dinlese idin keşke ya...

Sonunda çözersiniz ama yıpranmayın

Üzüldüm canım ya...inşallah hakkında hayırlısı olur canım... eşindede çok hata var anladığım kadarıyla... inşallah sorun çözülür ve gönlünü alır...
Geçmiş olsun canım.. migren öldürüyor insanı ya. Allah kimseye vermesin...
Çok geçmiş olsun canım... kan vermek için son üç içinde ağrı kesici bile içmemiş olman gerekiyor ve kan bankasından alıyorlar siz oraya veriyorsunuz sonra kanı.sen her ihtimale karşı verme canım...

Gecmis olsun canim insallah tez zamanda sagligina kavusur..merak etme yattigi birimin hemsiresi sizi kan bankadina yonlendirir ellerinde kan uyan varsa verilir yoksa sizden alirlar..sen tabi tedavi oldugunu belir cunku ilac felan kullandinya almayabilirler belki senden..
Rabbim yardimciniz olsun

Neslihaann canim hakkinda hayirlisi olsun cok yiprandiniz sanirim bu yolda yipranmayan var mi..hersey birikir ustuste gelir..zaman herseyin ilaci..insallah gonlunu almayi bilir esin..

Neslihaann herşey gönlünce olur inşallah Hayırlısı diyelim.inşallah eşin gönlünü almayı başarabilir.

zafrina89 cnm Rabbim bana acil şifalar verir inşallah ameliyatı güzel geçer

Elcanki çok geçmiş olsun cnm migren çok kötü ben de de var progesteron değil de aslında östrojen migreni tetikler.inşallah hamilesindir.

Evet kesinlikle Elcanki hamilelik de migreni tetikliyo ikisinde de yaşadım inşallah öylesindir canım hadi hayırlısı
zafrina89 Allah acil şifalar versin canım sorunsuz geçsin inşallah ameliyatı

Ben o yuzden mi gunlerdir bas agrisindan kurtulamiyorum ya. Bugun dayanamiyorum resmen
Migrenin varsa olabilir canım ben ılk hamileligimi öğrendim aksambiraz da artık heyecandan mi bilmiyorum acile gittim serum yedim öyle ağrıdı bu defa hep eşime masaj yaptırıyorum ağrı oldukça

Veson elmol canim bilmiyorum ama sanmiyorum da ya. Hamile degilimdir.. enfeksiyonlu gibiyim sanki.. vajinam şişti.. ama kokulu akinti yok.. akintim cok ama kokusuz bide asiri yogun. İlk defa boylw bir sey basima geliyo benim hamile oldugum ay akinti su gibi geliyodu.. hayirlisi olsun.. 30 kasim test gunu gosteriyo ama bence haftaya gelir kirmizilar :))) kendimi umutlandircak halim dahi yok yani.. hayirlisi neyse o olsun.. ara ara giriyoo suann da... duşa girdik boynuma sicak su akittim bol. esimde masaj yapti.. yattim 2 ye kdr biraz daha iyiyim.. yeni yemek yedim.. yorgunum ama, migren cok yoruyo ya sabaha kadar agzim dilim kuruyor.. 2/3 defa wc cikiyorum.. gun icinde ates olctum 37 cikti.. demek yuksek ilerliyo daha.. dpo6

elmol nasilsin kuzum hcg tekrari yaptinmi
Elcanki guzelim hakkinda hayirlisi olsun insallah guzel haberler getirsin bu ay sana :)
Dpolari birbirine cok yakin arkadaslarim hepiniz dualarimdasiniz insallah buay toplu sevinc haberleri aliriz

Iyiyim canım bu defa öncesindeki gibi şiddetli bel ağrılarım yok ara ara bi sağa bo sola sancı giriyo o da normaldir herhalde öncekinde belim adet gibi ağrıyordu umarım bu defa güzelce devam eder hcg tekrarlamadim haftaya pazartesi gidicem doktora direk kese görelim inşallah
Sen nasılsın ? ikizlerin kalp atışı nasıl oluyo acaba

Insallah canim sorunsuz bir sekilde guzel guzel ilerlesin:) agrilar olabilir benimde kasik agrim cok olmustu..hadi bakalim sen kese heyecanindasin o gune gorursun insallah..bende kalp atisi bilmiyorumki nasil olcak bir kesede olusum vardi insallah devam ediyordur hayirlisiyla yarinida atlatirsam biraz rahatlarim..havalar hastalik havasi dikkat et canim sende cok :)

Migrenin varsa olabilir canım ben ılk hamileligimi öğrendim aksambiraz da artık heyecandan mi bilmiyorum acile gittim serum yedim öyle ağrıdı bu defa hep eşime masaj yaptırıyorum ağrı oldukça

Esim de bugun paso basimi ovdu ama sabahtandir hala gecmedi. Agri yer degistiriyor resmen. Bir kulaklarimin ust kismi agriyor bir uste alnima kayiyor agri. Mahvetti bugun.

Sagol canim ben iyiyim grip oldum onun disinda bir degisiklik yok sukur..yarin kontrolum var bakalim heyecanliyiz kalp atisi duycaz insallah Allahin izniyle..
Sende stressiz yakaladin ovuyu insallah bebis olsun sagliklica
Amin canım sağolasın kuzum.. çok geçmiş olsun dikkat et kendine tatlım. inşallah duyacaksın pıtpıtları.. güzel haberlerini bekliyorum. doktor dan gelince yaz ablacım...

Esim de bugun paso basimi ovdu ama sabahtandir hala gecmedi. Agri yer degistiriyor resmen. Bir kulaklarimin ust kismi agriyor bir uste alnima kayiyor agri. Mahvetti bugun.
Geçmiş olsun derincim.. minoset içseydin gebelik te zararı yok. doktor kendi veriyor. rahatlatırdı seni biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…