- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
Rabbim acil şifalar versin babana canım ameliyatı güzel sonuçlar getirsin size inşallahkızlar yarın babama ameliyata alıcaz seni demişler işe gitmicem hastaneye gidicez bn hamile olup olmadığımı bilmiyorum ya şimdi kan lazım okursa verebilir miyim
bide ameliyattayken ne lazım olabilir kan nereye verilir nasıl alınır hiç bişey bilmiyırum ya
Kuzum ciddi misin ? ya neden bu kadar ani kararlar veriyorsunKızlar bi bebek serüveninin daha sonuna geldik eşyalarını koydum valizi kapının önüne daha bu eve gelme dedim gönderdim onu oh dünya varmış şimdi kendi hayatıma bakacam bi işe girecem bıkmıştım evde
Üzüldüm canım ya...inşallah hakkında hayırlısı olur canım... eşindede çok hata var anladığım kadarıyla... inşallah sorun çözülür ve gönlünü alır...Kızlar bi bebek serüveninin daha sonuna geldik eşyalarını koydum valizi kapının önüne daha bu eve gelme dedim gönderdim onu oh dünya varmış şimdi kendi hayatıma bakacam bi işe girecem bıkmıştım evde
Geçmiş olsun canım.. migren öldürüyor insanı ya. Allah kimseye vermesin...Kizlar dun gece migrenim costu.. sabaha kadar uyuyamadm tam icin gecti bu sefer soldan saga gecmis agri.. ta boynumdan omuzlarimdan basliyo şakaklarima kadar geliyor ağrı.. progesteron ağrı yapar mı?? Ateş ölçmedim ama merak etmeye de başladım ya :) midem bulaniyo. Dogru duzgun bir sey yiyemedim. Bastırsın diye azcik ekmek yedim.. dolorin ictim hafif diye.. kendimi cok tuhaf hissediyorum.zafrina89 bende dpo 6 dayim sanirim.. ama iliski yok ovude :)
Çok geçmiş olsun canım... kan vermek için son üç içinde ağrı kesici bile içmemiş olman gerekiyor ve kan bankasından alıyorlar siz oraya veriyorsunuz sonra kanı.sen her ihtimale karşı verme canım...kızlar yarın babama ameliyata alıcaz seni demişler işe gitmicem hastaneye gidicez bn hamile olup olmadığımı bilmiyorum ya şimdi kan lazım okursa verebilir miyim
bide ameliyattayken ne lazım olabilir kan nereye verilir nasıl alınır hiç bişey bilmiyırum ya
Gecmis olsun canim insallah tez zamanda sagligina kavusur..merak etme yattigi birimin hemsiresi sizi kan bankadina yonlendirir ellerinde kan uyan varsa verilir yoksa sizden alirlar..sen tabi tedavi oldugunu belir cunku ilac felan kullandinya almayabilirler belki senden..kızlar yarın babama ameliyata alıcaz seni demişler işe gitmicem hastaneye gidicez bn hamile olup olmadığımı bilmiyorum ya şimdi kan lazım okursa verebilir miyim
Nasılsın canım bebiş nasıl annesi? kontrol ne zaman?Neslihaann canim hakkinda hayirlisi olsun cok yiprandiniz sanirim bu yolda yipranmayan var mi..hersey birikir ustuste gelir..zaman herseyin ilaci..insallah gonlunu almayi bilir esin..
Evet kesinlikleNeslihaann herşey gönlünce olur inşallah Hayırlısı diyelim.inşallah eşin gönlünü almayı başarabilir.
zafrina89 cnm Rabbim bana acil şifalar verir inşallah ameliyatı güzel geçer
Elcanki çok geçmiş olsun cnm migren çok kötü ben de de var progesteron değil de aslında östrojen migreni tetikler.inşallah hamilesindir.
Migrenin varsa olabilir canım ben ılk hamileligimi öğrendim aksambiraz da artık heyecandan mi bilmiyorum acile gittim serum yedim öyle ağrıdı bu defa hep eşime masaj yaptırıyorum ağrı oldukçaBen o yuzden mi gunlerdir bas agrisindan kurtulamiyorum ya. Bugun dayanamiyorum resmen
Sagol canim ben iyiyim grip oldum onun disinda bir degisiklik yok sukur..yarin kontrolum var bakalim heyecanliyiz kalp atisi duycaz insallah Allahin izniyle..Nasılsın canım bebiş nasıl annesi? kontrol ne zaman?
Iyiyim canım bu defa öncesindeki gibi şiddetli bel ağrılarım yok ara ara bi sağa bo sola sancı giriyo o da normaldir herhalde öncekinde belim adet gibi ağrıyordu umarım bu defa güzelce devam eder hcg tekrarlamadim haftaya pazartesi gidicem doktora direk kese görelim inşallah
Insallah canim sorunsuz bir sekilde guzel guzel ilerlesin:) agrilar olabilir benimde kasik agrim cok olmustu..hadi bakalim sen kese heyecanindasin o gune gorursun insallah..bende kalp atisi bilmiyorumki nasil olcak bir kesede olusum vardi insallah devam ediyordur hayirlisiyla yarinida atlatirsam biraz rahatlarim..havalar hastalik havasi dikkat et canim sende cok :)Iyiyim canım bu defa öncesindeki gibi şiddetli bel ağrılarım yok ara ara bi sağa bo sola sancı giriyo o da normaldir herhalde öncekinde belim adet gibi ağrıyordu umarım bu defa güzelce devam eder hcg tekrarlamadim haftaya pazartesi gidicem doktora direk kese görelim inşallah
Sen nasılsın ? ikizlerin kalp atışı nasıl oluyo acaba
Migrenin varsa olabilir canım ben ılk hamileligimi öğrendim aksambiraz da artık heyecandan mi bilmiyorum acile gittim serum yedim öyle ağrıdı bu defa hep eşime masaj yaptırıyorum ağrı oldukça
Amin canım sağolasın kuzum.. çok geçmiş olsun dikkat et kendine tatlım. inşallah duyacaksın pıtpıtları.. güzel haberlerini bekliyorum. doktor dan gelince yaz ablacım...Sagol canim ben iyiyim grip oldum onun disinda bir degisiklik yok sukur..yarin kontrolum var bakalim heyecanliyiz kalp atisi duycaz insallah Allahin izniyle..
Sende stressiz yakaladin ovuyu insallah bebis olsun sagliklica
Geçmiş olsun derincim.. minoset içseydin gebelik te zararı yok. doktor kendi veriyor. rahatlatırdı seni biraz...Esim de bugun paso basimi ovdu ama sabahtandir hala gecmedi. Agri yer degistiriyor resmen. Bir kulaklarimin ust kismi agriyor bir uste alnima kayiyor agri. Mahvetti bugun.
Geçmiş olsun derincim.. minoset içseydin gebelik te zararı yok. doktor kendi veriyor. rahatlatırdı seni biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?