İNŞ AĞRISIZ ACISIZ ÇABUCAK OLUR GEÇER CANIM... DOKTOR MU İSTEDİ :O BEN DE HİÇ VERMEDİM.yarın saat 11 gibi smear testine giricem. korkmuyorum ama nedense gerginim.eşimde sperm testi verecek o da off diyordu garibim ama yazık hiç itiraz etmedi ne gerekirse yaparım ben dedi ama geçen sefer çok zorlandım demişti.
uylum var yorgunum ama uyuyamıyorum kızlar ya
yarın saat 11 gibi smear testine giricem. korkmuyorum ama nedense gerginim.eşimde sperm testi verecek o da off diyordu garibim ama yazık hiç itiraz etmedi ne gerekirse yaparım ben dedi ama geçen sefer çok zorlandım demişti.
smear testini rahm filmi çektrdiğim gün aldı dr benden, yani öyle ağrı acı yok korkma gerilme hiç canım ,yarın saat 11 gibi smear testine giricem. korkmuyorum ama nedense gerginim.eşimde sperm testi verecek o da off diyordu garibim ama yazık hiç itiraz etmedi ne gerekirse yaparım ben dedi ama geçen sefer çok zorlandım demişti.
Gunaydin kizlar. Dun gece uyku sersemi bacaklarimi gerdirmisim sol kasigima sanci saplandi. Bilinc altima yerlesti herhalde ruyamda kanamam oldugunu gordum. Sabah ruya miydi gercek mi diye wc kosup gidip baktim. Neyse ki bir sey yok.
ben de hep ara versem kilo versem diyorum da yaş 33 olunca ara veremiyorum düşünceler aşıır yoğun rüyalar görüyorum hepeinsallah nasibinde bu ay gebelk vardir. rabbim saglicKla kavustursun.bizleri.insallah. bende ates olcmeyi filan biraktim. esimle salmaya karar versik. birde esimin.babannesi bi rr recete verdi 3 gun.aralikla yapacakmisiz. bu aysa onu deyelim dedik:) birde kilo vermeye taktim.ya belki bir vesile unuturum:))
nasıl birşey arkadaşım biz de denesekBu ay bende onun gibi bir şey deniyorum bakalım inşallah nasip olur
Bu gece ben de aynısını gördüm canım sabah biraz ağrıyla kalktım korktum çok şükür bişey yok kan verdim sağlık ocağında artışı merak ettim açıkçası çok azdı en son içime kurt düşüyor rahatlarım belkiGunaydin kizlar. Dun gece uyku sersemi bacaklarimi gerdirmisim sol kasigima sanci saplandi. Bilinc altima yerlesti herhalde ruyamda kanamam oldugunu gordum. Sabah ruya miydi gercek mi diye wc kosup gidip baktim. Neyse ki bir sey yok.
Yaaa aslinda zayiflamak icin cocuk calismasina ara vermeye gerek yok ki. cok asiri bir diyetten bahsetmiyorim. sadece sekerli ve hamjr isi yemeyi birakmak bile fayda ediyor. ya da hafif bir spora baslamak. hatta benim doktorum demisti ki spor yumurtlamak icin filan daha iyi diye. ben dereceye ara verdim:)ben de hep ara versem kilo versem diyorum da yaş 33 olunca ara veremiyorum düşünceler aşıır yoğun rüyalar görüyorum hep
evet çok güzel yazmışsın benm rahmimde üstten basıklık var bi defa gebelik oldu düştü 2 yıl oluyor hala bişey yok ameliyat olmak işime gelmiyor basıklık için , çünkü yarım rahimle bile çift rahimle bile gebelik yaşayıp sağlıklı doğum yapanlar var, bu süreçte stresten çok da kilo aldım, 90 olmuşumYaaa aslinda zayiflamak icin cocuk calismasina ara vermeye gerek yok ki. cok asiri bir diyetten bahsetmiyorim. sadece sekerli ve hamjr isi yemeyi birakmak bile fayda ediyor. ya da hafif bir spora baslamak. hatta benim doktorum demisti ki spor yumurtlamak icin filan daha iyi diye. ben dereceye ara verdim:)
Lutfsn jmjtsuzluga kalilmayin. umutsuzluk cok kotu bir cikmaz... yasiyodsak heo bir ihtimal daha var. zeekeriyya peygamber yasli karisida kisir oldugu halde bebek bahsetmis Allah... bizede bahşedecek inşallah.
Yaaa lutfen kendinizi boyle salmayin. sizin acil kilo vermeniz lazim. boyunuz 1.70 bile olsa cok fazla...yanlis anlamaykn lutfen... doktorum demisti ki fazla kilo insukin direnci yapar. insukun direncide gebe kalmaya engel olabilir... onuda gectim kendi sagliniz icin hic iyi degil. lutfen kendinize bunu yapmayin.. aslinda biraz bebegi unutsak kendimiule ilgilensek bebekte arkasina gelecek ... herkes ddr kj bebegi tam unuttjm o zay ogrendim ki hamileyim .. o basikligida belki tedavi ettirmeniz gerekebilir.. her durumda bebek olabilir ama elimizden geleni yaptiktan sonra..evet çok güzel yazmışsın benm rahmimde üstten basıklık var bi defa gebelik oldu düştü 2 yıl oluyor hala bişey yok ameliyat olmak işime gelmiyor basıklık için , çünkü yarım rahimle bile çift rahimle bile gebelik yaşayıp sağlıklı doğum yapanlar var, bu süreçte stresten çok da kilo aldım, 90 olmuşumkendimin farkında değilim, rüyalarım hep bebek üstüne, üstüne düştükçe sanki olamayacakmış gibi ama üstüne düşmezsem de olmayacakmış gibi.........
hz zekeriyyanın duasını okumaya başladım bu ay hep dilimde, her şey Rabbimden .....
inş kabul eder Allahım
Canim izninle bir şey demek istiyorum.. Ben boyle seylere inanmam icin yeterli delile sahip ddgilim. ilahiyat mezunuyum... Kurani hep anlamiyla beraber okurum. kuranin hic bir yerinde insanin cocugunun olmasi icin boyle bir isteme şekli gormedim.. aksine kuranda bir cok yerde cocuk isteyen peygamberlerin duasi var.. askla istemisler... yani dua etmislr. eger bunun yazdigin sekilde bir karsiligi olasaydi Kuranda yazardi. peygamberlee bunu yapmis olurdu. ayrica sahih sunnettede boyle bir sey yok. Cok basit bir arastirma yapsan kesme şeker ne zaman icat edilmis? ya da toz seker? 1400 yil once efendimizin zamaninda acaba noyke bir sey var miydi? egee yoksa gormedigi bir seyi peygamberimiz nasil soyler? pegamberimiz boyle bir sey dememisss baska kimin ne dediginin anlami var mi? dusummeye davet etmek istiyorum..Bahsettigim sey..
Eki Görüntüle 1914508
bu rüylar zaten insanı çok etkliyor,
ben rüyamda bir kzı öğrenciye para veriyordum sendne dua isteyebilirmiyim diyordum,
yeşil 20 tl veriyordum yol da kalmış da otobüs parasıymış,
çocuğum olsun diye dua et olur mu diyordum kıza
Bu gece ben de aynısını gördüm canım sabah biraz ağrıyla kalktım korktum çok şükür bişey yok kan verdim sağlık ocağında artışı merak ettim açıkçası çok azdı en son içime kurt düşüyor rahatlarım belki
Ff de çok Şaşkın benden 24. Gün ovu beklemiyorVeson ff hala çizginin yerini değiştirmedi senin. ovu 24 mü 22 mi sence? gerçi 20 de olabilir sanki senin 24 se ben 36 da falan ancak yumurtlarım herhalde
migrenim nasıl oldu cnm?stres yok bebek iyiGunaydin kizlar. Dun gece uyku sersemi bacaklarimi gerdirmisim sol kasigima sanci saplandi. Bilinc altima yerlesti herhalde ruyamda kanamam oldugunu gordum. Sabah ruya miydi gercek mi diye wc kosup gidip baktim. Neyse ki bir sey yok.
herşey yolunda gider inşallahyarın saat 11 gibi smear testine giricem. korkmuyorum ama nedense gerginim.eşimde sperm testi verecek o da off diyordu garibim ama yazık hiç itiraz etmedi ne gerekirse yaparım ben dedi ama geçen sefer çok zorlandım demişti.
Sonuç yine geç mi çıkacakBu gece ben de aynısını gördüm canım sabah biraz ağrıyla kalktım korktum çok şükür bişey yok kan verdim sağlık ocağında artışı merak ettim açıkçası çok azdı en son içime kurt düşüyor rahatlarım belki
çok teşekkür ederim canım ,Yaaa lutfen kendinizi boyle salmayin. sizin acil kilo vermeniz lazim. boyunuz 1.70 bile olsa cok fazla...yanlis anlamaykn lutfen... doktorum demisti ki fazla kilo insukin direnci yapar. insukun direncide gebe kalmaya engel olabilir... onuda gectim kendi sagliniz icin hic iyi degil. lutfen kendinize bunu yapmayin.. aslinda biraz bebegi unutsak kendimiule ilgilensek bebekte arkasina gelecek ... herkes ddr kj bebegi tam unuttjm o zay ogrendim ki hamileyim .. o basikligida belki tedavi ettirmeniz gerekebilir.. her durumda bebek olabilir ama elimizden geleni yaptiktan sonra..
Bende kurtajdan sonra kendimi saldim 1.53 boyla 70 leri gordum. ama simdi zayifkiyorum ve kendimi daha iyi ve hucku hissediyorum.arada bebek calismasida devam ediyor tabi ama saglik olsun kalan her sey geri gelir.
Kendinize dikkat edin. selam ediyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?