Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar!?
Akintiyla beraber minik minik kirmiziliklar gelmiş gibi pek emin olamadım, iccamasirimin dış tarafi pembe.. cikardim kurumasını bekliyorum
Ama okumuştum internette cycle progynovanin yan etkilerinde oda varmış Hep mi beni bulur bu ay yaa

yarın saat 11 gibi smear testine giricem. korkmuyorum ama nedense gerginim.eşimde sperm testi verecek o da off diyordu garibim ama yazık hiç itiraz etmedi ne gerekirse yaparım ben dedi ama geçen sefer çok zorlandım demişti.

uylum var yorgunum ama uyuyamıyorum kızlar ya

Veson ff hala çizginin yerini değiştirmedi senin. ovu 24 mü 22 mi sence? gerçi 20 de olabilir sanki senin 24 se ben 36 da falan ancak yumurtlarım herhalde

Gunaydin kizlar. Dun gece uyku sersemi bacaklarimi gerdirmisim sol kasigima sanci saplandi. Bilinc altima yerlesti herhalde ruyamda kanamam oldugunu gordum. Sabah ruya miydi gercek mi diye wc kosup gidip baktim. Neyse ki bir sey yok.

İNŞ AĞRISIZ ACISIZ ÇABUCAK OLUR GEÇER CANIM... DOKTOR MU İSTEDİ :O BEN DE HİÇ VERMEDİM.

Tatlim smear daha once yaptirdin mi bilmiyorum ama 5 sn bile surmuyor. Gebekik dusunenlerin yaptirmasi lazim bence.
Ben gecmiste vajinismus yasadigim icin cok gerildim ama hicbir sey hissetmedim.

smear testini rahm filmi çektrdiğim gün aldı dr benden, yani öyle ağrı acı yok korkma gerilme hiç canım ,
sonucugüzel olsun yeterki,
az bişey pembelik gelr testten sonra

Reactions: iiz
Gunaydin kizlar. Dun gece uyku sersemi bacaklarimi gerdirmisim sol kasigima sanci saplandi. Bilinc altima yerlesti herhalde ruyamda kanamam oldugunu gordum. Sabah ruya miydi gercek mi diye wc kosup gidip baktim. Neyse ki bir sey yok.

bu rüylar zaten insanı çok etkliyor,
ben rüyamda bir kzı öğrenciye para veriyordum sendne dua isteyebilirmiyim diyordum,
yeşil 20 tl veriyordum yol da kalmış da otobüs parasıymış,
çocuğum olsun diye dua et olur mu diyordum kıza

ben de hep ara versem kilo versem diyorum da yaş 33 olunca ara veremiyorum düşünceler aşıır yoğun rüyalar görüyorum hep

Bu gece ben de aynısını gördüm canım sabah biraz ağrıyla kalktım korktum çok şükür bişey yok kan verdim sağlık ocağında artışı merak ettim açıkçası çok azdı en son içime kurt düşüyor rahatlarım belki

ben de hep ara versem kilo versem diyorum da yaş 33 olunca ara veremiyorum düşünceler aşıır yoğun rüyalar görüyorum hep
Yaaa aslinda zayiflamak icin cocuk calismasina ara vermeye gerek yok ki. cok asiri bir diyetten bahsetmiyorim. sadece sekerli ve hamjr isi yemeyi birakmak bile fayda ediyor. ya da hafif bir spora baslamak. hatta benim doktorum demisti ki spor yumurtlamak icin filan daha iyi diye. ben dereceye ara verdim:)
Lutfsn jmjtsuzluga kalilmayin. umutsuzluk cok kotu bir cikmaz... yasiyodsak heo bir ihtimal daha var. zeekeriyya peygamber yasli karisida kisir oldugu halde bebek bahsetmis Allah... bizede bahşedecek inşallah.

evet çok güzel yazmışsın benm rahmimde üstten basıklık var bi defa gebelik oldu düştü 2 yıl oluyor hala bişey yok ameliyat olmak işime gelmiyor basıklık için , çünkü yarım rahimle bile çift rahimle bile gebelik yaşayıp sağlıklı doğum yapanlar var, bu süreçte stresten çok da kilo aldım, 90 olmuşum kendimin farkında değilim, rüyalarım hep bebek üstüne, üstüne düştükçe sanki olamayacakmış gibi ama üstüne düşmezsem de olmayacakmış gibi.........
hz zekeriyyanın duasını okumaya başladım bu ay hep dilimde, her şey Rabbimden .....
inş kabul eder Allahım

Yaaa lutfen kendinizi boyle salmayin. sizin acil kilo vermeniz lazim. boyunuz 1.70 bile olsa cok fazla...yanlis anlamaykn lutfen... doktorum demisti ki fazla kilo insukin direnci yapar. insukun direncide gebe kalmaya engel olabilir... onuda gectim kendi sagliniz icin hic iyi degil. lutfen kendinize bunu yapmayin.. aslinda biraz bebegi unutsak kendimiule ilgilensek bebekte arkasina gelecek ... herkes ddr kj bebegi tam unuttjm o zay ogrendim ki hamileyim .. o basikligida belki tedavi ettirmeniz gerekebilir.. her durumda bebek olabilir ama elimizden geleni yaptiktan sonra..
Bende kurtajdan sonra kendimi saldim 1.53 boyla 70 leri gordum. ama simdi zayifkiyorum ve kendimi daha iyi ve hucku hissediyorum.arada bebek calismasida devam ediyor tabi ama saglik olsun kalan her sey geri gelir.
Kendinize dikkat edin. selam ediyorum:)

Canim izninle bir şey demek istiyorum.. Ben boyle seylere inanmam icin yeterli delile sahip ddgilim. ilahiyat mezunuyum... Kurani hep anlamiyla beraber okurum. kuranin hic bir yerinde insanin cocugunun olmasi icin boyle bir isteme şekli gormedim.. aksine kuranda bir cok yerde cocuk isteyen peygamberlerin duasi var.. askla istemisler... yani dua etmislr. eger bunun yazdigin sekilde bir karsiligi olasaydi Kuranda yazardi. peygamberlee bunu yapmis olurdu. ayrica sahih sunnettede boyle bir sey yok. Cok basit bir arastirma yapsan kesme şeker ne zaman icat edilmis? ya da toz seker? 1400 yil once efendimizin zamaninda acaba noyke bir sey var miydi? egee yoksa gormedigi bir seyi peygamberimiz nasil soyler? pegamberimiz boyle bir sey dememisss baska kimin ne dediginin anlami var mi? dusummeye davet etmek istiyorum..
..

Bilmiyorum boyle seyler yapmak Allah ile aramiza araci koymaya benziyor. bir tedavi sekli olsa degil. aksibe seker yenikiyor ve bu da saglik icin pek zararli.
Kuranda ve peygamberimizde o kadar guzel dualar var ki ..

Acizane fikrimi soyledim. yanlis anlasilmak istemem.

Allah hayirlara cikarsin canim.
Ruyalar gercekten cok etkiliyor. Cogu zaman gercek mi ruya mi ayirt edemiyorum.

Hadi ya hayir olsun insallah canim.
Kotu dusunme insallah kat kat artar degerin.

Veson ff hala çizginin yerini değiştirmedi senin. ovu 24 mü 22 mi sence? gerçi 20 de olabilir sanki senin 24 se ben 36 da falan ancak yumurtlarım herhalde
Ff de çok Şaşkın benden 24. Gün ovu beklemiyor Ateş'e bakarak 24. Gün Çatladı diyorum.dpo17 ye kadar yüksek değer girdim aynı yerde kaldı.dpo18 e de değer girince çizgi tamamen kalktı.dpo19 a değer giremiyorum ff kabul etmiyor artık o güne kadar bekleyip göreceğiz
migrenim nasıl oldu cnm?stres yok bebek iyi
herşey yolunda gider inşallah

Sonuç yine geç mi çıkacak

çok teşekkür ederim canım ,
evet ben de kilo verme çalışmlarına başladım bir haftadır, abur cubur yemiyorum, boyum 173 ama gerçekten kilom çok fazla çok iri görünüyorum bir de, özellikle göbek bölgemde çok fazla yağ var, çok da rahatszıım aslıuda am a işin tuhafı sanki sürekli gebeymişim gibi yaşamam,
hareketlerimi kısıtlıyorum aman tuttuysa bişey olmasın diye sürekli böyleyim gece gündüz aynı modda, hamile modundayım, çok can sıkıcı,
rahmde ki basıklık için kesn bişey diyen yok aslında sadece bi sebep olabilir diyor dr lar, kesn bişey diyen yok,
onu da olmam gerekiyorsa rabbim beni doğru olana iletsin diye dua ediyorum
sen şimdi kaç kilosun kaç kilo verdn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…